Autor Tema: Zakljucavanje motocikla  (Posjeta: 6559 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Zakljucavanje motocikla
« Odgovori #15 u: 12 Rujna 2008, 07:22:30 »

Sićan se jedne situacije u Splitu prije 15-ak godina... lik je na Sućidru parkira Zika (Tomos Automatic 3) na stanici od BUS-a, naslonija ga na znak i veza ga oko rezervara i znaka.
Priko puta Redovnog (za one koji znaju Split).

Nije uzea u obzir da je znak tik uz zid od priko dva metra koji je zapravo bočni zid parkirališta.
Gleda san sa balkona kako dva lika dižu motor. Jedan ga je podiga do pola znaka, da ovaj sa zida prihvati volan, i izvukli ga na parking. Pošto je lanac bija oko rezervara, a ne kroz kolo... Zile je odjahao u zalaz sunca...
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #16 u: 12 Rujna 2008, 11:59:17 »
Spave, ti si najsretniji i najpametniji covjek!!!

Ti nemas straha da ce ti neko meznut Yamahu, lijepo odsarafis glavu motora, smjestis je u torbu i miran si...  :big_smile: ;)
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #17 u: 12 Rujna 2008, 16:07:43 »
mislim da je garaža za profesionalce još lakši posao za kradju jer kada udje u garažu siguran je od pogleda i obavlja na miru svoj posao ;) ...
:thumbsup: Tako je!
Al ipak mislim da je garaža ok,ja u Zg da imam motor neznam kako bi ga ostavio vani,banda krade što god vidi na ulici,meni pao tapet sa balkona i dok sam sišo u jednoj minuti već ga dvojica odnjela...u jednoj minuti,odakle se strvinari stvore hebo mater.

Evo par pametnih načina osiguranja  [smilie=lolroll]

DObra tema Emire,mislim da je ovo stvarno veliki problem,jedini pravi način je ono praćenje gps-om,je da košta oko 500E plus pretplata godišnja al kad bi mi ukrali motor i nađem ga kod nekog uf koji bi to gušt bio  :twisted:
...

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #18 u: 13 Rujna 2008, 11:36:15 »
Neki kazu da je dobra opcija po dva motora zajedno jakim blindiranim lancem zakljucavati kada se ode negdje......

« Odgovori #19 u: 13 Rujna 2008, 13:53:01 »
DObra tema Emire,mislim da je ovo stvarno veliki problem,jedini pravi način je ono praćenje gps-om,je da košta oko 500E plus pretplata godišnja al kad bi mi ukrali motor i nađem ga kod nekog uf koji bi to gušt bio  :twisted:

đaba brate, uguraju ti motor (ili auto kad smo već kod toga) u kamion sa prikolicom ala hladnjača ili kontejner i nema više signala.
Nakon toga u chop-shop i istranširaju ga na miru.

Moš ga ti tražit po Google mapama, ali nema više... ćao... nestane k'o Mladićevi otisci...
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #20 u: 13 Rujna 2008, 15:09:05 »
A nisam to ni promislio,ja sam mislio većinom na ove neorganizirane lokalne lopove,al takvih sitnih i nema skoro više  :roll:

Emire dobra je to fora s dva motora kad malo razmisliš  :thumbsup:
...