Autor Tema: Put za Ohrid  (Posjeta: 4393 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Put za Ohrid
« u: 02 Rujna 2008, 15:49:35 »
Koji je najbolji put za doci na Ohrid?

Cuo sam price od "ceste su ocajne" do "ceste su dobre", pa sad ne znam sto da mislim...

Ima li tko kakav savjet?

Odg: Put za Ohrid
« Odgovori #1 u: 02 Rujna 2008, 16:51:57 »
Od Dubrovnika do Ohrida, najbolje su ceste kroz Albaniju, pa ti vidi...
A najbolje ti je ići na Sukobin, to je granični prijelaz kod Ulcinja, pa onda prije Skadra desno, na Tiranu ili Drač, ukoliko želiš da zaobidješ gužvu glavnog grada. Poslije toga na Elbasan, pa na granicu sa Makedonijom...
Kada sam prvi put bio tom rutom, asfalt je tek bio postavljen i samo su trebale još linije da se nacrtaju. To je bilo 2005.-e. Od tada se još dosta toga napravilo, tako da ne moraš da brineš. Stoji konstatacija sa početka posta... :mrgreen:

« Odgovori #2 u: 02 Rujna 2008, 17:30:28 »
Od Dubrovnika do Ohrida, najbolje su ceste kroz Albaniju, pa ti vidi...
A najbolje ti je ići na Sukobin, to je granični prijelaz kod Ulcinja, pa onda prije Skadra desno, na Tiranu ili Drač, ukoliko želiš da zaobidješ gužvu glavnog grada. Poslije toga na Elbasan, pa na granicu sa Makedonijom...
Kada sam prvi put bio tom rutom, asfalt je tek bio postavljen i samo su trebale još linije da se nacrtaju. To je bilo 2005.-e. Od tada se još dosta toga napravilo, tako da ne moraš da brineš. Stoji konstatacija sa početka posta... :mrgreen:

Hvala na informaciji  :thumbsup:

Plan je ici kroz Albaniju bez ulaska u Tiranu. Kakva je cesta preko Podgorice i Skadra?

Offline doktor

• **
« Odgovori #3 u: 04 Rujna 2008, 05:38:37 »
Za Montenegro ce ti potvrditi Gasho a za Albaniju ti mogu potvrditi ja jer sam bio proslu nedjelju sa mojim V-stromom u Tirani i ceste su super. Istina dvosmjerna je ali je barem za trecinu sira od nase magistrale i bez ostrih zavoja. Voze malo cudno i pazi na tajkune u autima jer se ponasaju dosta bahato i u voznji. Zalijepi se za jednog takvog , on ce ti dokazivati da je puno brzi od tene , a ti se veselo vozis 130-140km po ravnome za njim bez opasnosti da te skine radar. Moj ti je savjet da svratis u Tiranu i da ne jedes meso. Sretan ti put

« Odgovori #4 u: 04 Rujna 2008, 08:54:20 »
Za Montenegro ce ti potvrditi Gasho a za Albaniju ti mogu potvrditi ja jer sam bio proslu nedjelju sa mojim V-stromom u Tirani i ceste su super. Istina dvosmjerna je ali je barem za trecinu sira od nase magistrale i bez ostrih zavoja. Voze malo cudno i pazi na tajkune u autima jer se ponasaju dosta bahato i u voznji. Zalijepi se za jednog takvog , on ce ti dokazivati da je puno brzi od tene , a ti se veselo vozis 130-140km po ravnome za njim bez opasnosti da te skine radar. Moj ti je savjet da svratis u Tiranu i da ne jedes meso. Sretan ti put

Tnx  :thumbsup:

« Odgovori #5 u: 04 Rujna 2008, 14:54:08 »
:shock: :namrgodjen:

Offline doktor

• **
« Odgovori #6 u: 06 Rujna 2008, 06:28:39 »
Gasho , nemoj se ljutiti da ti se nisam javio, jer je to bilo 24.08. dok si ti bio na Zabkjaku. Isli smo zena i ja , krenuli iz Du u 7 i 15 AM. U 12i 20smo bili u Tirani na glavnom trgu , a u 19, 00 u Du. Sve skupa 788km.Mozda se uskoro vidimo jer Helga ima turu u planu preko Prokletija 

« Odgovori #7 u: 07 Rujna 2008, 00:19:05 »
Ma naravno... :thumbsup:
 :mrgreen: