Autor Tema: MotoBox d.o.o.  (Posjeta: 48317 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: MotoBox d.o.o.
« Odgovori #30 u: 27 Travnja 2016, 16:05:35 »
Gume mjenjam sam jer nedam svakakvim spodobama da mi šupaju po motoru a pogotovo po kočnicama i pistoljem na zrak drkaju po sarafima. Konjovi u gradu svi do jednoga a o cijenama guma da ne govorimo

Sam svoj majstor najbolja stvar,slazem se. Ako znas sta radis naravno :mrgreen:

« Odgovori #31 u: 27 Travnja 2016, 16:57:43 »
Što se tice motoboxa godinama kupujem u njih sebi i drugima i nikad nisam dobio fumu stariju od par mjeseci a narucio sam ohoho setova. Primjer za mog zzr set pirelli angel u mboxu 1800 a u gradu 2450. Nije mala razlika a za tu razliku sam kupio u njih ulja i jos nekih đinđa za i na to dobio jos 30% skonto. Ako tamo kupujete mozete se pozvat na mene i trazite matka
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #32 u: 27 Travnja 2016, 17:01:10 »
I zaboravih neki dan sam bio u st i frendu trebo pokupit ulja,filtere,plocice,svjecice u mboxu,nazovem ljude da sam u guzvi a oni mi sve donesu na ttts gdje sam cekao red za utovar. Tako da :thumbsup:

« Odgovori #33 u: 27 Travnja 2016, 18:39:53 »
I zaboravih neki dan sam bio u st i frendu trebo pokupit ulja,filtere,plocice,svjecice u mboxu,nazovem ljude da sam u guzvi a oni mi sve donesu na ttts gdje sam cekao red za utovar. Tako da :thumbsup:
E to se zove usluga!

« Odgovori #34 u: 27 Travnja 2016, 20:54:56 »
Hm ovo zvuci zanimljivo don vito. Mislim da bi moj odabir onda mogo biti motobox, jer stvarno razlika je ogromna u cijeni u tvom primjeru.
A kako ovi vulkanizeri po gradu gledaju kad im doneses gume da ti montiraju a nisi ih kupio u njih? Ima li ljubomore hehehehe?

« Odgovori #35 u: 27 Travnja 2016, 21:35:30 »
Ne dozvoljavam da budu ljubomorni

« Odgovori #36 u: 27 Travnja 2016, 21:56:12 »
Ante njihov problem! Ovo sto je osigurac piso tocno se radilo o 480kn razlike za iste gume,nas 3 bila u asc i jos nam je lik iza toga dao par savjeta oko lanca i dao nam stender da dignemo cbr ku nesto lanac zajebavo,, a gume ti sigurno nece doci stare al naravno nebi bilo lose spomenuti DOT kad budes prico s njima,da znaju da ti znas..
A ovo za slucaj od neki dan u Djurasa,radi se bas o pegasu od Marina Škraba,njemu su uvalili tu gumu staru skoro 3 god.. 1100 i nesto sitno kn i da Sandro,neces vjerovat trazili su ga jos plus 108kn za ugradnju.
Sram ih moze biti,cim namirisu da se netko ne razumije bas,,treba ga oderat!!
Prosla su ta vremena,evo vidite kako se brzo prosiri pa neka oni idalje cekaju ako je jos koji naivac ostao u gradu :sarcastic:
Press F1 to Start

« Odgovori #37 u: 27 Travnja 2016, 22:00:41 »
Hm ovo zvuci zanimljivo don vito. Mislim da bi moj odabir onda mogo biti motobox, jer stvarno razlika je ogromna u cijeni u tvom primjeru.
A kako ovi vulkanizeri po gradu gledaju kad im doneses gume da ti montiraju a nisi ih kupio u njih? Ima li ljubomore hehehehe?
...u ovakoj situaciji,,da budes fer kao oni iz reklame ( kupujmo hrvatsko,a ti dubrovacko!)
 Raspitas se u motoboxa koliko pjevaju te sto ti zelis,,i ostavis otvorenu mogucnost da ces uzet u njih i nakon toga ravno u asc,pitas cijenu i ako je tu nedje naravno da ces uzet u naseg covika..
Naravno,,ja cu tako kad bude meni trebalo,,a ti vidi sa svojima..:big_smile:
Press F1 to Start

« Odgovori #38 u: 27 Travnja 2016, 23:36:23 »
Znaci Škrabo nadrljo. Slusaj ja bi najsretniji bio kad bi naso gume ovdje po povoljnoj cijeni. Ako ne onda narucujem nego neznam ni ja koje bi upoce stavio prvi put mjenjam otkad sam uzeo motor, zato bi vrijedio kakav savjet. Uh vidit cu vidit cu...

« Odgovori #39 u: 27 Travnja 2016, 23:53:43 »
Gume se ne uzimaju za motor nego za vozača. Ovisno kako vozis i kuda vozis. Nazovi Matka pitaj ga čovjek će ti sigurno pojasniti. Imaš temu na motori hr.
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #40 u: 28 Travnja 2016, 09:14:32 »
Sve ja to znam, nego jednostavno nemam nekog iskustva s gumama da bi reko e ova je dobra ova je neznam skuplja ali ti je ista ko ova jeftinija i tako...A tko je Matko gdje on radi?

« Odgovori #41 u: 28 Travnja 2016, 09:17:11 »
Angel St
Angel Gt
Pp3
Pilot power

Sto god uzmes neces falit...

Gume se ne uzimaju za motor nego za vozača. Ovisno kako vozis i kuda vozis.

Ne vozi po blatu na prednjem kolu moto GP, da vozi znao bi sto treba uzet, ostalima treba nesto da drzi i traje koliko toliko, hebale vas te bimbove parole....
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #42 u: 28 Travnja 2016, 09:22:36 »
Angel St
Angel Gt
Pp3
Pilot power

Sto god uzmes neces falit...

Ne vozi po blatu na prednjem kolu moto GP, da vozi znao bi sto treba uzet, ostalima treba nesto da drzi i traje koliko toliko, hebale vas te bimbove parole....

:thumbsup: Hvala za info nadam se da cu nac nesto od ovoga.
I da dobro si reko bitno mi je da drzi i da traje koliko toliko eto to je sto trazim. :thumbsup:

Offline Luko

• ATAS, SH 150
« Odgovori #43 u: 28 Travnja 2016, 10:02:42 »
Dosad je sve sto sam radio u vezi guma bilo u Durasa. Nisam primjetio da su cijene toliko razlicite, odnosno vise od drugih. Zadnje gume sam uzeo u njih, ali sam i doso s informacijom o cijeni guma, tako da me kostalo isto kao i najjeftinija web opcija + montaza 200 kuna. Krpljenje zadnje gume s vulkanizacijom 100 kuna. Meni se para da to nije vele. Felne je skido bas Duras, a gume mijenjo neko od radnika. Jedina je primjedba malo ostrugana prednja felna, ali to sam vidio tek kad sam doso doma. Uskoro slijedi promjena guma, a de cu ih mijenjat ne znam.

« Odgovori #44 u: 28 Travnja 2016, 10:27:05 »
Ja sam predzadnje gume mijenjao u đuraša i stvarno sam oduševljen kako su razmontirali i smontirali gume. U tom momentu nije nikoga bilo osim mene pa su svi bili oko mog motora radili tako usklađeno kao švicarski sat. Što se toga tiče zaista nemam nikakve primjedbe jer ljudi znaju što rade.

Zadnje gume sam naručio i montirao kod ASC-a jer mi sa montazom došlo ravno 412 kuna jeftinije. Znači iste potpuno iste gume sa svježim DOT-om.
Jebiga, bližio mi se servis motora pa kad se skupi na hrpu i nije tako mala cifra. Da je bila razlika 100-150 kuna ne bi se uopće razmišljao gdje ići nego ravno kod đuraša. A za oguljene felge se može svakom dogodit jebiga.
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."