Autor Tema: MotoBox d.o.o.  (Posjeta: 48301 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MotoBox d.o.o.
« Odgovori #15 u: 26 Travnja 2016, 17:01:15 »
Djuras, najbolja opcija.

Sigurno najbolja, iste gume,isto godiste u njega skuplje 400 kuna nego u ASC...a on ko fol ne naplati montazu, dok u ASC-a naplate, i opet je jeftinije 300 kuna...

Nekidan me zove tip,u djurasa mjenjo gumu i dobio gumu 3 godine staru,pita me sta da radi...
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

Odg: MotoBox d.o.o.
« Odgovori #16 u: 26 Travnja 2016, 17:20:22 »

Sigurno najbolja, iste gume,isto godiste u njega skuplje 400 kuna nego u ASC...a on ko fol ne naplati montazu, dok u ASC-a naplate, i opet je jeftinije 300 kuna...

Nekidan me zove tip,u djurasa mjenjo gumu i dobio gumu 3 godine staru,pita me sta da radi...
Iskustva su razlicita koliko vidim!

« Odgovori #17 u: 26 Travnja 2016, 17:39:39 »
Mjenjam i kupujem ih gore za bajkove skoro 10g, nikad ni jedne zamjerke.
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #18 u: 26 Travnja 2016, 17:57:44 »
Dva puta mjenjo i nikad vise , ja mjenjam u ASC gumu koju sam narucim .

« Odgovori #19 u: 26 Travnja 2016, 20:22:35 »
Mjenjam i kupujem ih gore za bajkove skoro 10g, nikad ni jedne zamjerke.

Jesi li ikad provjerio cijenu u nekoga drugoga ?  :misli:

« Odgovori #20 u: 26 Travnja 2016, 20:55:16 »
Stalker jesi narucio gume zato sto su dosta jeftinije ili u gradu nema bas neke ponude ili nesto trece..
Ja isto trebam mjenjat gume pa sad me sve ovo malo potaknulo na razmisljanje.
Dosad su svi hvalili Djurasa pa neznam...

« Odgovori #21 u: 26 Travnja 2016, 23:55:46 »
Gume mjenjam sam jer nedam svakakvim spodobama da mi šupaju po motoru a pogotovo po kočnicama i pistoljem na zrak drkaju po sarafima. Konjovi u gradu svi do jednoga a o cijenama guma da ne govorimo
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #22 u: 27 Travnja 2016, 00:06:03 »
Oduvijek u ASC. Cijena guma ista kao u Auto Antonio, nema potrebe sam naručivat.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #23 u: 27 Travnja 2016, 00:39:19 »
Stalker jesi narucio gume zato sto su dosta jeftinije ili u gradu nema bas neke ponude ili nesto trece..
Ja isto trebam mjenjat gume pa sad me sve ovo malo potaknulo na razmisljanje.
Dosad su svi hvalili Djurasa pa neznam...

Gledo sam što se u gradu nudi ali nisam bio zadovoljan izborom pa sam odlučio naručit iz Motoboxa. Do sada sam već godinama auto gume u pravilu uzimo u đuraša a više puta i za motor. Općenito je u nas u gradu izbor guma uvijek skroman i za aute i za motore, posebno kad ti neka guma treba odmah. Nađe se jedna ili dvije vrste a ako hoćeš nešto treće dobiješ odgovor da to mogu nabavit za dan - dva.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #24 u: 27 Travnja 2016, 08:11:31 »
Gledo sam što se u gradu nudi ali nisam bio zadovoljan izborom pa sam odlučio naručit iz Motoboxa. Do sada sam već godinama auto gume u pravilu uzimo u đuraša a više puta i za motor. Općenito je u nas u gradu izbor guma uvijek skroman i za aute i za motore, posebno kad ti neka guma treba odmah. Nađe se jedna ili dvije vrste a ako hoćeš nešto treće dobiješ odgovor da to mogu nabavit za dan - dva.
Ja sam prije 20 dana uzo iz Vulkalovog web shopa gume za auto (Dunlop SportMaxx Rt) i cijenom su bile 30% jeftinije nego E-kupi i ostali web shopovi. čak jeftinije i od Vulkalovih dilera. 

« Odgovori #25 u: 27 Travnja 2016, 10:10:39 »
Set guma istih dimenzija istog proizvodjaca,480 kn povoljnije u asc a nego u gornjoj butizi,na svoje oci svjedocio  :sarcastic:
Treba pogledat sve i internet pretraga obavezno,ljudi prosla su vremena kad se islo u istoga a on lupao cijene kakve mu padnu na pamet taj dan,ima bogu hvala internet i cijeli svijet na dlanu.. za npr 100 razlike nebi narucio od nekog x,y lika ako ima u nas u gradu,,al sve preko 100 kn .. ko ih sisa,nek spuste cijenu
Press F1 to Start

« Odgovori #26 u: 27 Travnja 2016, 12:43:23 »
Mi govorimo o gumama za motore?
Znaci set je 2400 a kod njih 2700?
Meni je vazda cijena bila u 50kn razlike naspram motoboxa a ugradnja 100kn.
Ne pada mi na pamet zbog dvajs' eura gubit vrijeme na netu i cekat dostavu iz babine grede.
Ne znam, zadnji put ih mjenjo prije 4mj na stric fajteru, mozda se od tad nesto i promjenilo.
*Kiss french, ride Italian*

MotoBox d.o.o.
« Odgovori #27 u: 27 Travnja 2016, 13:00:03 »
Ne,dole je set 1800 a u njih je 2100,mislim i zeru vise, konkretno Bridgestone battlax BT...

Iz motobox-a mi gume dodu sutra dan od narudzbe,nikakvo cekanje i gubljenje vremena...

Meni je ugradnja naplacena 240 kuna,s mojim ventilima...  Za promjenit sve 4 na autu u Cicka ne uzmu toliko, s njihovim ventilima...

I ne pada mi na pamet rec nekome dje ce ic i kako ce trosit svoje pare, ja osobno necu iz razloga sto sam naveo,a da i ne zaboravim da mi je trebo metar poluge da molam zadnju osovinu, ovo je sto Donvito spomenuo..
« Zadnja izmjena: 27 Travnja 2016, 13:28:37 od osigurac »

« Odgovori #28 u: 27 Travnja 2016, 13:49:51 »
Dobro si proso ja nisam mogo ni polugom odmolat i tri nova lezaja u felni pa ti vidi gdje je izmjena jeftinija !! A vidim da nisam jedini fasovo .😊

« Odgovori #29 u: 27 Travnja 2016, 16:01:31 »
A sto se tice narucivanja preko interneta,barem sto se tice motoboxa,kako znam da necu dobit staru gumu, gumu koja je bila dugo na skladistu.
Provjerit cu ponudu i cijene po gradu pa cu vidit. To da je ASC dobar nisam znao :thumbsup: nekako mi se cinilo da rijetko motori svracaju kod njega.