Autor Tema: HAPPENING 31  (Posjeta: 5358 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: HAPPENING 31
« Odgovori #15 u: 26 Kolovoza 2008, 16:43:18 »

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline ch4

• Yamaha YZF R6
« Odgovori #16 u: 26 Kolovoza 2008, 20:55:17 »
pozdrav svima.

bija san i ja gori i upozna Bubu u zivo, zaj mi je jedino sta aurelia nissan vidija ili jos bolje da smo se pojurcali.

moj osvrt na temu

ja neznan ko je ovu pustija na stazu da vozi utrku. po nagibu nene honde 330 ili 350 vidi se kolika joj je brzina u Rijeckome a skoro san je pokupija sa jedno 160 prije RI  :shock:

« Zadnja izmjena: 29 Kolovoza 2008, 19:46:22 od ch4 »
Under 1:40:xx pending

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #17 u: 27 Kolovoza 2008, 12:07:11 »
Mario je bio dosta detaljan, nemam što puno za dodati... glavno je da su ipak 2 pehara opet stigla u Dubrovnk :)

Svi su na kraju uglavnom bili zadovoljni sa vožnjom i vremenima i sve je prošlo u redu, nitko od naših nije pao... jedino je bilo na udare gadne bure u nedjelju ujutro, mene je na ulasku u šikanu doslovno premjestila za 2 metra udesno i izletio sam na travu sa ne znam koliko km/h ali sigurno ne manje od 150, ali sam se uspio vratiti na stazu.  Iza mene se vozio Vrnoga iz Metkovića koji je to snimio kamerom pa će valjda izaći uskoro i na youtubeu... A njemu se u desnom prije izlaska iz rupe uvalio netko sa zelenim Kawasakijem i izgurao ga na travu... isto je uspio ne pasti...  a legende iz Makarske, Jojo i ... (kako se zove onaj drugi lik sa Z750S?) su se uspjeli međusobno sudarit, i to na pravcu prije zagrebačkog (točnije u onom blagom lijevom bogenu), ali bez većih posljedica (malo ostrugani oklopi)...

Ovaj put sam prvi put vozio na novim novcatim Dunlop 209 GP gumama i oduševio se koliko se rano može otvoriti gas.  Isto tako, meštar od ovjesa mi je "naštelovo" ovjes i nevjerojatno je koliko je omekšao cijeli motor, kaže da je bio pretvrd za Grobnik, zadnji kraj pretegnut feder, prednji kraj previše povrata, itd... nakon što je meštar odradio svoje, napravio sam đir, rezultat: cijeli motor, a pogotovo zadnji kraj je sada puno mirniji kod kočenja i kod dodavanja gasa u zavoju... Najbolje uloženih 50 Eura u motor ikad. Rezultat toga (i novih guma) se vidi i po vremenima  :yes:  jedino mi se čini da je motor za koji milimetar niži u zavojima, tako da ponegdje strugnem i nogarima (a možda i zato što sam vozio brže nego ikad), ali to se može kompenzirati boljim sjedanjem s još više izbacivanja,  pa valja još poraditi na tome... Lolo je super popravio sjedanje u odnosu na zadnji put, a da ne govorim u odnosu na vrijeme kad je vozio Kawasakija.

Podmladak je vozio odlično za prvi put, Pasko 1:49, a pogotovo Miljas sa 1:45, i to na polovnim slikovima sa skalinom.  Pitam se što će biti sljedeći put kad stavi novi Dunlop 209 ili 211... svaka čast  :thumbsup:  Branko nas je sve ugodno iznenadio sa 1:45... ja sam se vozio za njim par krugova i stvarno je dobro vozio, brže ulazio i ranije otvarao gas nego prije... Toni je isto bio dobar sa 1:49, ali sreća nije me pratio kad sam mu rekao da ide za mnom i kad sam izletio na izlasku iz riječjkog malo na pasice pa na travu  [smilie=fiuu]

A inače, bili smo i kod glavnog suca u uredu, koji nam je pokazao detaljnu statistiku padova na Grobniku, po mjesecima, po zavojima, sve popraćeno grafovima... jako zanimljivo... sigurno niste znali da ima čak 1500 padova godišnje na Grobniku!  Za svaki pad se bilježi vrijeme, vozač, motor, država, zavoj u kojem je pao, skica pada, opis kako se pad dogodio, je li izlazila hitna i ben hur, itd... najviše je padova u zagrebačkom, riječkom i na izlazu iz šikane, najviše je padova u 7. mjesecu, ne sjećam se ostalih podataka, ali u svakom slučaju, vodi se jako detaljna statistika... i prema tome se onda raspoređuju suci po zavojima, kojih istovremeno na stazi može biti i do 40.

Sljedeći happening je 10-12.10.2008,  brzo će to...  :biker2:
« Zadnja izmjena: 27 Kolovoza 2008, 12:19:29 od vucko »

Offline aurellie

« Odgovori #18 u: 27 Kolovoza 2008, 13:15:19 »
pozdrav svima.

bija san i ja gori i upozna Bubu u zivo, zaj mi je jedino sta aurelia nissan vidija ili jos bolje da smo se pojurcali.

moj osvrt na temu

Dobar članak Otomane  :thumbsup: Ja idem prvom prilikom ali na neki open day pa da ostane koja kuna u špagu  ;D

The machine spirit is with me!

« Odgovori #19 u: 27 Kolovoza 2008, 19:48:02 »
čestitke svim na rezultatima  :thumbsup:
slike su prekrašne  :klanjase: a najviše me se dojmio objektiv cime je slikano, skuplji od bilo kojeg motora na slici  ;)

« Odgovori #20 u: 27 Kolovoza 2008, 23:16:45 »
jedino Buba ime prstice na  kumplumgu i kocnici. asto to ???? :mrgreen:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline ch4

• Yamaha YZF R6
« Odgovori #21 u: 27 Kolovoza 2008, 23:26:22 »

NNNI  :mrgreen:

« Odgovori #22 u: 28 Kolovoza 2008, 03:22:05 »
Svaka cast,slike su vrhunske,cestitke na odlicnim voznjama i vremenima. :thumbsup:
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #23 u: 28 Kolovoza 2008, 04:22:05 »

radi guza ko meduza  :lol:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #24 u: 29 Kolovoza 2008, 09:36:56 »
To Buba samo trenira ! Nemojte da vas nevini izgled prevari  :binkybaby:, u tome čovjeku "čuči" zvijer koja će vjerojatno explodirati negdje početkom desetog mjeseca ! A slučajno je tada 32. happening !

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #25 u: 29 Kolovoza 2008, 10:19:44 »
samo mu treba pravi stroj za obaranje vremenskih rekorda....  :joy: soooon nadam se :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline aurellie

« Odgovori #26 u: 29 Kolovoza 2008, 11:46:59 »
Mi trkači to radimo na teži način, lako je imat stroj koji sam juri pa pravit vremena, a mi to ne prihvaćamo

:mrgreen: :mrgreen:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #27 u: 29 Kolovoza 2008, 16:04:47 »
čestitke svim trkačima.  :thumbsup:
Mislim da je vrijeme za akciju....http://www.du-moto.com/forum/index.php?topic=4347.msg84193;topicseen#new
 :think:

« Odgovori #28 u: 29 Kolovoza 2008, 16:48:07 »
Iman i ja nešto slija pa ako je koji od Vas bilo bi mi drago  :thumbsup:

.........................

Na Grobnik je svrato zastupnik  Suzukija MOTOSPORT BREKALO i nakon dobre spize valjalo je otić napravit i koju fotku sa trke.
...................

............

Nakon trke dilili su se pehari a bilo je i nekih teta koje su malo zapivale

............

Offline ch4

• Yamaha YZF R6
« Odgovori #29 u: 29 Kolovoza 2008, 19:33:42 »
jedino sta su se dilili pehari do 5. mista osim u kategorijamadi san ja vozija tj. do 3. shit.  :thumbsdown:

[smilie=lolroll]