Iako je ovo lokalni thread, odnosno lokalna tema, obzirom da mene smatraju prijateljem Dubrovnika i Konavla, odnosno motociklista Dubrovnika i Konavla, dati cu sebi slobodu da dam svoj komentar. Odnosno, ovaj komentar se moze smatrati generalnim komentarom koji se odnosi na sve klubove, ukljucujuci i klubove u Sarajevu. Naime, svugdje, pa i u svakom klubu postoje ljudi koji POSTIVAJU svoj klub, koji se bore za njega i koji mu daju afirmaciju. Takodjer postoje i ljudi koji jesu u klubu, ali svoj vlastiti klub ne postivaju, nema ih nikada "na broju", kada se klupske akcije realiziraju moras im pismenu molbu napisati da se pojave (ali se i tada ne pojave) - jednom rijecju idioti. Mislim, prema klubu. E, ako ti taj klub ne volis, ako ti se gadi - pa nemoj biti clan, skini boje. Ali, ima ih koji se vole hvaliti da su clanovi, a nista od njih. I upravo radi toga, jedni nece sa drugima. To je tako OK. Ja osobno poznajem manje vise formaciju kluba MK "Dvije rote" i smatram da je to izuzetno organiziran klub sa ljudima koji vole svoj grad i svoj klub i koji se bore za svoje klupske boje i opcenito za svoju afirmaciju u bikerskom svijetu. I zato treba, ko ne voli - napusti. A da bi postao novi clan - pokazi da zasluzujes da te prime. Jer biti u klubu, bilo da je to MK ili MC nije pravo, nego - privilegija.