Autor Tema: NRG mc3  (Posjeta: 3885 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

NRG mc3
« u: 08 Srpnja 2008, 14:18:50 »
evo ovako, dakle na skiteru se zacepio auspuh, ima katalizator u sebi i provali smo ga kod bube ocistit ali bez uspjeha...e onda sam nabavio ja mislim jedan jedini polovni onaj stari auspuh ravni sto imaju runneri i stari nrg-i al nisam uspio nabavit granu... nema ih nigdje pa cak ni su splitu za narucit...dakle pitanje se samo po sebi nadzire...

treba mi grana za taj auspuh... u servisima je nisam nasao, split je nema tako da neznam sto radit.
samo luzeri koce! ;)

Odg: NRG mc3
« Odgovori #1 u: 08 Srpnja 2008, 14:27:34 »
evo ovako, dakle na skiteru se zacepio auspuh, ima katalizator u sebi i provali smo ga kod bube ocistit ali bez uspjeha...e onda sam nabavio ja mislim jedan jedini polovni onaj stari auspuh ravni sto imaju runneri i stari nrg-i al nisam uspio nabavit granu... nema ih nigdje pa cak ni su splitu za narucit...dakle pitanje se samo po sebi nadzire...

treba mi grana za taj auspuh... u servisima je nisam nasao, split je nema tako da neznam sto radit.
Otiđi u nekog ko se bavi inox-om i nek ti je skroji.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

« Odgovori #2 u: 08 Srpnja 2008, 16:17:51 »
da vidis to mi nije palo na pamet... a moze li se ispilat koljeno od ovog original nrg auspuha pa zavarit s ovim? kako to ide u praksi?
samo luzeri koce! ;)

« Odgovori #3 u: 08 Srpnja 2008, 17:56:40 »
Je li ti fenom cistio auspuh?  :think:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #4 u: 08 Srpnja 2008, 18:57:03 »
da...
samo luzeri koce! ;)

« Odgovori #5 u: 08 Srpnja 2008, 21:32:09 »
da vidis to mi nije palo na pamet... a moze li se ispilat koljeno od ovog original nrg auspuha pa zavarit s ovim? kako to ide u praksi?
Ma šta ćeš se zagrebavat s tim, odnesi original granu u meštra od inoxa i reci mu da ti po njoj iskrivi par cijevi, povari i upaše puvalicu.
Grana od inoxa je grana od inoxa.

Mislim, let's face it, ako ne planiraš ić na trke s njim, ne treba ti Akrapovič radit granu po miri sa svim proračunima, bilo koji meštar šta radi tende za kajiće sa konstrukcijom od inoxa će ti znat napravit granu.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.