Autor Tema: Rajvosa MC motoparty  (Posjeta: 2068 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Rajvosa MC motoparty
« u: 29 Lipnja 2008, 14:30:41 »
Odlican LAGANI party, bez stresa i nervoze, fina raja. Petak je bio dernek u klubu "Underground", Alena i njena muzicka grupa su napravili lom, cak sam i ja koji nije bas na ples, skakao u ritmu njihove muzike. Ne mogu ni da zamislim sta bi cak Vedro i 900rr napravili. [smilie=skocko]

Subota, odlicna lagana voznja na Trebevic (birali samo asvalt, a izbjegavali mine u travi a tamo gdje smo isli po travi, slali smo goste da prvi voze, kao cast je da budu prvi [smilie=lolroll]. Salu na stranu, na cuvenoj i razrusenoj bob stazi priredjna je klopa, zaista odlican grah sa kobasicom i gulas, a "Tuborg" se je dijelio bez milosti.

Kada me je Elvir pitao da li sam jeo grah ili gulas, ja sam rekao - tim redom  [smilie=lolroll] I pomislio na mog dragog Lucija. [smilie=lolroll] I Gashu. [smilie=lolroll]

Na povratku smo "naletili" na neko NARODNO veselje, kao takmicenje u pravljenu "bosanskog lonca" i vido sam tamo postavljen razglas za muziku. Kad sam to vidio, rekoh - bjezimo odavde u p.m., sad ce poceti "narodnjacka" cirilica. VJEROVALI ILI NE, kada sam vec bio u odlasku, razlegao se zvuk nevjerovatnog i nevidjenog BLUESA (da, blues na narodnom derneku :thumbsup:), tako da sam se vratio i gustao jos barem sat vremena. Grupa: The Blavors. Strogo ih preporucujem, tip na usnoj harmonici ne da rastura, nego - rastura. Predivno.

Navecer parti u klubu AG na "Arhitekturi" sa fantasticnom muzikom 50/60-tih, Elvis i kompanija, a clan ovoga foruma vstarider se je pokazao virtuozom na ritam i solo gitari. Alena je i ovom prilikom, sada kao gost, podigla atmosferu do usijanja.

Na kraju, nevezano za "Rajvosa" MC, ali ovim povodom, zelim reci kako mi je neopisivo drago da se rock'n'roll vraca u Sarajevo i u srca mlade raje..... [smilie=clap]
« Zadnja izmjena: 29 Lipnja 2008, 14:42:34 od emirharley »

Odg: Rajvosa MC motoparty
« Odgovori #1 u: 29 Lipnja 2008, 16:36:46 »
ko bi reć...  :D

vjerujem da bje super i nadam se još takvih susreta ali ipak neka malo padne ova temperatura...

živi bili, pa se vidjeli!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #2 u: 29 Lipnja 2008, 23:11:40 »
Vidim emirharley je to sve lijepo opisao.
Hvala na rijecima.....i drago mi je da nam je svima ukupno bilo dobro;)

I, vidimo se uskoro negdje na cesti----jeeeee.....vjerovatno ranije i na nekoj kafici;)

Pozdrav svima.

« Odgovori #3 u: 01 Srpnja 2008, 00:54:07 »
.ebi ga...

Offline f6

« Odgovori #4 u: 01 Srpnja 2008, 21:41:10 »
potpisujem  :cry:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #5 u: 15 Srpnja 2008, 12:13:52 »
Slike sa party-a koje je slikao naš fotograf Vlado Soldo su postavljene na Galeriju stranice kluba

www.rajvosa-mc.com
To Live, Is To Ride

« Odgovori #6 u: 15 Srpnja 2008, 19:59:10 »
uuuuuuuuuu jako dobro :klanjase:dora ekipa,odlične slike vjerojatno zabava do jaja ali jebi ga sezona je i nemože se pobjeć na par dana ali doće zima a onda :occasion: :food: :food:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #7 u: 15 Srpnja 2008, 23:58:33 »
sarajvo je zakon,jedva čekam iduću priliku. [smilie=skocko]
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #8 u: 16 Srpnja 2008, 01:18:01 »
Da ne duplam temu, MC Rajvosa je organizovao još jedan party, tj. koncert Tito & Tarantula u Sarajevu.

Bilo je ludilo, prava bajkerska svirka, zasad par slika:

Tito & MC Rajvosa

MC Rajvosa Bend

Tito & President :D

Tito & Tarantula

ostatak uskoro u Galeriji www.rajvosa-mc.com
To Live, Is To Ride

« Odgovori #9 u: 16 Srpnja 2008, 10:22:12 »
Sve slike stavljene u Galeriju na www.rajvosa-mc.com
To Live, Is To Ride