Uglavnom tko nije gledao i nezna o čemu pričam ukratko ću:
Dokumentarac od pola sata,Život za motor,u kojem su svoje životne tragedije i komedije pričali 7-8 motorista.
Svi su padali sa motora i ponovo i voze.I pričali su ono sve stndarndo kako i svi znamo...tipa kad sam bio u bolnici govorio sam nikad više na motor,a onda poslije kad sam izaša odma sam kupio novi itd itd.
Potom su pričali neka četvorica na zujama svoje priče,i prikazivani su kako po cesti pare na zadnjima,al ne u smislu kako su shvatili jackie i Rookie,ja sam to shvatio u onom smislu da govore kako je motor zlo,jer kad su na njemu ne misle,a kad stanu onda promišljaju ko je i di kako moga završit.
Uglavnom , meni se najviše svidila priča onog starog s motorom s prikolicom,najpametnije je govorio.Točno je pogodio moj slučaj

Al legenda je reka da vozi s oprezom,i da vozi s full opremom,i eto doživio je puno godina,sa manjim oštećenjima al glava je na mjestu,i da nije problem.
Kako sam ja doživio ovo,stvarno imam osjećaj ko da su ovo napravila 2 studenta za seminarski rad,moglo je puno puno bolje...al na kraju nije tako loše ispalo.
Evo
http://www.hrt.hr/index.php?id=110&tx_ttnews[tt_news]=5478&tx_ttnews[backPid]=109&cHash=57750d41dd
Slučanjo sam naletio na emisiju,taman upalio kad ono

Baš me iznenadilo,i svaka čast,neka malo i ove tematike na hrt