Autor Tema: 27th GTI Treffen Am Wörthersee 21.5- 25.5. 2008  (Posjeta: 3308 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
27th GTI Treffen Am Wörthersee 21.5- 25.5. 2008
« u: 31 Svibnja 2008, 20:48:01 »
Austrija
27godišnja tradicija okupljanja VW-ovih ljubitelja u malenom gradiću Reifnitz-u kraj Wörthersee-a (jedno od jezera)
 Plan je bio poć motorom..sve bilo spremno (thnx SpaVe und Aurellie)ali prognoza je bila katastorfalna (kiša sva 4dana čet-ned) pa sam eto morao odustat od takve vrste prevoza a onda su otpale i Alpe i Route 69  :namrgodjen: :cry: no zacrtao sam poć po svaku cjenu pa sam se snašao s prevozom preko ekipe sa vw club-croatia foruma....
Krenulo se u cetvrtak u 01:30
 Šibenik-Karlovac jaki pljusak  :thumbsdown:  :roll:

Skupljanje u Karlovcu i odlazak preko grane kroz Sloveniju prema Austriji. Na granici bez cekanja i bez peglanja slovenske milicije  :mrgreen:  Putem se vrjeme izmjenjivalo s kiša-suho... par putnih slika....

Granice s Austrijom nema neg se samo prolazi kroz naplatne kučice....

Taman ušaltali u 4tvrtu kad Austrija  :joy:
Nakon granice je spuštanje niz Karavane a cesta je odlična i prepuna zavoja a okolo zimzelena šuma i pitoma trava.... baš raj za oči...
Crkvica 

Spust niz Karavane

Dolazak na odredište (4km od Reifnitza) gdje neki idu u apartmane a neki su vjerni njihovim Šatorima...
Apartman 30eura noć s doručkom...
Kampiranje 15eura po osobi bez obzira na šatore (snađi se druže) :mrgreen:

Nabrzinu refavanje od puta i trk na obližnju bus stanicu gdje staje bus za Reifnitz tj u sami grad ovog događanja. Povratna karta 8eura vrjedi cjeli dan a tu je placen i ulaz u grad koji se naplaćuje u dane ovog događanja a dnevno se proda oko 60 000karata  :shock: [smilie=clap]

Odmah na ulazu je silueta Golfa 2 isklesana u granitu i to je kultna posta za slikat se svakom posjetitelju tog treffena

Naravno... nek se ima za uspomenu jer ipak tradicija je tradicija  :mrgreen:

Svake godine VW predstavi neku novost u njihovoj gammi a zvjezda ovog susreta je novi Scirocco
te top izvedbe nekih modela iz bogate VW-ove gamme

Izvedba za 24sata  Nürburgringa

Nastavak sljedi nesto kasnije tbog tehničkih problema...
Jedna  za jednog naseg ex G2 16v driver-a

-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Rookie

Odg: 27th GTI Treffen Am Wörthersee 21.5- 25.5. 2008
« Odgovori #1 u: 31 Svibnja 2008, 22:24:29 »
Zanimljiva niansa.... hm.. netko ga je imao u DU  :mrgreen:

razno...

Audi je imao svoj veeliki izložbeni prostor sa mini poligonom za prezentaciju Quattro pogona...

V12 TDI R8

Par neodređenih...

Offline Rookie

« Odgovori #2 u: 31 Svibnja 2008, 23:16:54 »
Piva je bilo u izobilju (1euro 0.5l točene,red-bull 1.5eura) a kiša je počela u noći s cetvrtka na petak... dok je u petak bilo sunčano i jako vruče pa je ova gore spomenuta piva štitila od sunčanice :mrgreen:
 Neki od mnogih štandova s pivom... neka nama no-name piva al je dobraaa pogotovo kad je toče mlade dame...  :mrgreen:

Kazala je ime ali tu je palo par tura a sunce je učinilo svoje  [smilie=lol]

Engleski nisam govorio od proslog ljeta pa je sunce+pivo djelovalo na neku spiku "engleskog" tako da je naposljetku sve ispalo ok a dala je broj sad jel njen nije me briga kad j gore Bogu iza nogu  [smilie=lol]

Tu je bilo još žena.....
[smilie=clap]

No vec smo skrenuli s teme hkm hkm  :doh:
Hm... okle je ovaj stigo? Jeb--ovaj Jahači epokalipse  [smilie=lolroll]

Na neke je anestezirala na određenim mjestima pa je priručni materijal dobro došao [smilie=lolroll]

Kad napunim 18tu vozit cu:

Offline Rookie

« Odgovori #3 u: 01 Lipnja 2008, 00:29:57 »
Zanimljivooo (hauba od auta)  :thumbsup:

Pripiti i opaljeni što suncem što razno raznim pilama na 4rote i na 2 noge.... skupili smo se i otišli natrag u naš CRO tabor.
Inače tabor je uz cestu kojoj prolaze stalno likovi u njihovim pilama pa je vec kultno fermavanje pojedinih vozača i slikavanje te gummi-gummi tj na hrvatski prevedeno: 5-6ljudi.... 3ica drze sprjeda auto 2ica podisavaju prednji kraj auta a lik u autu šlajfa u 1oj i 2oj brzini dok il nestane il ga murija nekazni (100 eura) il dok mu nepukne guma-rikne makina  [smilie=lolroll] 
Možda malo opasno izgleda al auto s lakoćom spali gume i nemrdne ni centa....
Nažalost aparat je ispustio dušu nakon 2 seta duracell-a [smilie=anger] pa nisam mogo slikat iako je to bila velika bjela balota dima....  :mrgreen:
 Uglavnom došlo vrjeme za klopu a ekipa je ponjela mesinu iz nase nam Hrvatske jer nikad neznas sto se odi prodaje (soja je zahvatila maha naveliko  :thumbsdown: )
 Roštilj za 50kn sam složio za 2minuta... zbog gladi prvenstveno... ne zbog štoperice :)
:oops:
 Preko puta su ljudi iz kućica provirivali i gledali kako roštiljamo "balkanische banditeeen" [smilie=naughty] [smilie=lol]
 I izašao je omladinac provokator....   :joy:

[smilie=naughty] neće na dobro...  [smilie=lolroll] :klanjase:

MI-HRVATI [smilie=skocko] :joy:  (u ruci je voda  [smilie=lol])

Dok se roštilj spremao neki su ošli na razmjenu dobara... naš  Imočanin je donio domaću rakiju i ponudio ju Austrijancima koje je ona anestezirala u kratkom roku a ovaj sto nije pio pokazao nam je svoju makinu.... Golf 4 R32 550+ks (Bio u Auto klubu u lovu na 300km/h s jos 10ak auta i on je bio jedan od 3auta koji su dosegli tu magičnu granicu u natjecanju tunera)  :shock: :klanjase:
Auto na 400m ide 10.3sec  :shock: [smilie=clap]
6cyl  twin-turbo

Provod je trajao dugo u noć rakija se popila Imotsko vino.... i neka lokalna piva.... glave zaboliše i pravac šatori.
 Sljedeci dan aspirini..doručak i pravac u grad al ovaj put bez pive  :oops: [smilie=naughty] [smilie=lol]
 Pošto je zadnji dan vajalo je potrošit koji Eurić pa smo taj dan iskoristili za cjenkanje i trgovinu....
đipsis aus Kroatien  :big_smile:

Olakšani Eurima i nakrcani stvarima krenusmo natrag u tabor... Opet roštilj netko po pivi netko ipak po vodi.... 

Offline Rookie

« Odgovori #4 u: 01 Lipnja 2008, 01:25:48 »

Još je bilo dost do mraka pa sam otisao pjehe u điratu i kupit kruh i koju pivu
francuz 2.40eura :shock: Heineken limenka 80centi :cool2: :klanjase: [smilie=skocko]

U ovom kratkom điru upozno sam 3je hrvata sto zive i rade odika.... tako da je majica hrv repke dobra caka za nac sugovornika koji zna tvoj jezik pa se samim tim lakse i snac  :mrgreen:
 Vratih se natrag taman na 2gu turu roštilja  :food: [smilie=jive]
Cro Girls

Pilo se i jelo opet dugo u noć...
Ujutro pakiranje i kamufliranje kupljene robe  [smilie=fiuu]

Suncan dan opet i lagano nasa karavana je krenula kući s dosta dojmova i vidimo se opet

Do Slovenije je bilo suho...

Neki shop na granici Austrija-Slovenija i ex granica

Kroz Sloveniju prema Hr

I opet Kišurina  :thumbsdown:

Na grani nas nisu pretumbavali sto je jako cudno al ispalo je odlično.
Stigoh doma u ponoć a i trgovalo se gorika pa da mi onda i nije toliko žao sto nisam isao s motorom

Odličan provod i prekrasan krajolik.... pošao bih opet ovo Ljeto kad navodno gore nema kišurine.

« Odgovori #5 u: 01 Lipnja 2008, 01:31:49 »
 :cool2:

Bolesno dobro Rookie!
Odličan mi je novi Scirocco,nije mi bio na prestavljanju nešto al po tvojim slikama je pravi.
A koji provod bo te pas!!!Odlično  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Sve pohvale,to se zove bolest hebo te !
Svaka čast

Kolko su došle gewinde i za koje je to auto  :think:
...

Offline Rookie

« Odgovori #6 u: 01 Lipnja 2008, 01:46:00 »
Sciroco je odličan uživo... na promiđbenim slikama djelkuje ružno al uživo je bomba :klanjase: nizak do bradavica  [smilie=lol] i odlična krvavo crvena boja  :klanjase:
 Trebo sam ic motorom preko tog meet-inga na Klagenfurt i putem Alpa s Route 69 do Graz-a al eto zhebase me vrem prognoza pa sam lovu potrosio na trgovanje i provod s ovom ekipom.
 Općenito cjene raznih stvari za auto su badava naspram naših....
Gewinde se kreću od 200-600eura.... a uzeo sam za Golf Mk1 i naravno vec montirao dan iza [smilie=skocko]
 Provod za5 a piva jeftina 0.5l Heinekena u butizi 80centi a Becks je jos i jeftiniji a ove meni no-name pive su oko 40centi 0.5l limenka :occasion: :occasion: :occasion: :occasion:

Nadam se dogodine opet poc al bumo vidili kako ce bit s Vukovarom.... :thumbsup:

« Odgovori #7 u: 01 Lipnja 2008, 08:36:43 »
:thumbsup:

da si slike stavio na picasu bila bi i čista petica ovako -5  ;) :mrgreen:

« Odgovori #8 u: 01 Lipnja 2008, 10:17:49 »
Ruksone ,sjajan si,zavidim ti,odlične slike,wv world of dreams.  :thumbsup:  :klanjase:
The Art of Motorcycle.....

Offline Rookie

« Odgovori #9 u: 01 Lipnja 2008, 11:49:25 »
:thumbsup:

da si slike stavio na picasu bila bi i čista petica ovako -5  ;) :mrgreen:
:twisted: [smilie=naughty] :namrgodjen: :lol: picassa je bezvezna.. hebo ti opis putovanja kad teba klikat na link pa onda paf hrpetina slika bez ijednog slova :thumbsdown:

Offline aurellie

« Odgovori #10 u: 01 Lipnja 2008, 11:53:19 »
Odlično  :thumbsup:

Novi ovjes prva liga, ako radi bar upola kao što izgleda... :thumbsup:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #11 u: 01 Lipnja 2008, 14:06:31 »
:twisted: [smilie=naughty] :namrgodjen: :lol: picassa je bezvezna.. hebo ti opis putovanja kad teba klikat na link pa onda paf hrpetina slika bez ijednog slova :thumbsdown:
pa je i ne citam ;)  jedna slika 1000 riječi, a i picasa ima mogucnost unosa teksta ;)

« Odgovori #12 u: 01 Lipnja 2008, 16:39:04 »
 [smilie=clap] [smilie=clap] [smilie=clap] [smilie=clap] [smilie=clap]
bravo Ivo, izvanredno
samo me malo je.eš s onim G2 16V (znaš da ga nism prežalio  :roll: )

a super mi je fora ona škoda, onaku (samo bez dodatne opreme) mi je stari imo prije nekih 32 godine i to zamisli, žutu  [smilie=lolroll]
CIKLAMA

« Odgovori #13 u: 02 Lipnja 2008, 10:20:16 »
svaka ti cast za slike i literalno delo  :thumbsup: :occasion:

Offline Rookie

« Odgovori #14 u: 03 Lipnja 2008, 00:22:50 »
 Drugar Cvijeto sve ja to znam pa sam zato i pokusao nac sto bližu nijansu one boje... i znam sto govoriš a gori ima daleko većih pacijenata od svih nas... :klanjase: