Lucijeva, Dadova i moja inicijalna ideja je bila da se organizira "Voznja za Vukovar" koja bi izanimirala članove DU-moto Foruma i prijatelje Furuma naravno, da se ekipa od jedno 50 - 100 motora uputi iz Dubrovnika ka Sarajevu, u Sarajevu prespava i nastavi dalje ka Vukovaru. Po mome skromnom misljenju ovo je bilo skoro sve gotovo, dogovoreno i prihvaceno od jednog dijela clanstva, no u medjvrmenu su se javile nove ideje sa voznjom od Dubrovnika preko Zagreba do Vukovara, sa prikljucivanjima bikiera iz SVIH usputnig gradova, teoretski stotine i stotine (glavni predlagac i inicijator ove ozbiljnije verzije "Voznje" je Luci), sto je jedan dio clanstva prihvatio, no drugi odbacio. Ja sam u ovoj drugoj grupi jer sam smatrao da je veoma tesko organizirati i izkontrolirati OGROMNU grupu motorista, a sa druge strane za voznju iz Dubrovnika ili Konavla pa sve okolo, treba dooooosta vremena i novaca, pa mi se je sve to ucinilo komplicirano i bio sam predozio da se odradi inicijalna verzija, samo da se IPAK ODE do Vukovara, no sve je zablokiralo i ja sam se povukao. A mogli smo, komotno i to odraditi. I nastaviti odradjivati. I dalje mislim da je bolje ono ste je realno i izvodljivo, nego nesto sto je "na dugacku stapu". No, svatko ima svoje ideje i treba to postivati, ali vecina ce na kraju ipak odluciti koja je opcija realnija. Po meni vec smo pocetkom maja/svibnja mogli biti spremni krenuti, no propade i ova godina.......a ideja o "Voznji za Vukovar" je dobra, odlicna. I i dalje stojim iza nje.