Autor Tema: Nažalost...  (Posjeta: 195636 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Nažalost...
« Odgovori #675 u: 09 Srpnja 2016, 07:56:17 »
Ebate sad vidio na fejsu. Bitno da ste vi dobro.
Malo vremena i živaca ćeš izgubiti, ali doče nova Honda.
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #676 u: 09 Srpnja 2016, 10:12:54 »
U jbte, čitao na nekom portalu danas o tome, ali nije bilo slika, pa nisam skonto da si to ti  :doh:

Glavno da ste vi ok, a tu tuku u Cliju tuži, da joj ne padne na pamet optt napravit takvu glupost.  :thumbsdown:

I ljudi pazite se, previše je nesreća s motorima i skuterima u posljednje vrijeme. 
« Zadnja izmjena: 09 Srpnja 2016, 10:44:23 od jeeves »

« Odgovori #677 u: 09 Srpnja 2016, 10:16:08 »
Njesra. promet je sve opasniji. kamikaze posvuda.  :thumbsdown:  :evil:
Ali živa glava, nova će biti još bolja.
no preša

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #678 u: 09 Srpnja 2016, 10:17:32 »
a u pm [smilie=anger]
kakvih debila za volanom, ne možeš se više načudit :bash:

glavno je da ste vi skoro pa skroz ok

sad odvjetnika i po novi motor :wink2:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #679 u: 09 Srpnja 2016, 13:21:44 »
Dragi kolega brz oporavam vasoj gospođi i vama!

« Odgovori #680 u: 09 Srpnja 2016, 13:33:59 »
Bas sam cito neki dan u slobodnoj ili nede istrazivanje, muski vecinom govore na mobitel sto je opasno,ali su bar oci na putu,zenske uglavnom pisu u voznji...   dobro je proslo ajde ...

a ovo sto divo govori, dosta je nesreca ali gledam i ljude na motorima, kratke gace,kratka majica i slape, pametno do jaja...

Sent from my EVOLVEO_StrongPhone_Q8_LTE using Tapatalk

Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #681 u: 09 Srpnja 2016, 14:15:48 »
Zao mi je susjed moj sto ovo citam,,cesto vidjam Vas i Vasu gospodju i cili vas grad zna po zizi kacigama i svi znamo koliko razborito i pazljivo vozite..ali nazalost na motoru to nista ne znaci..kad su kako djivo kaze posvuda kamikaze..glavno da ste Vas dvoje dobro,znam da kad sve prodje u redu onda bude zao i zbog materijalne stete,,al ja vjerujem da Vas je netko pitao prije nemilog dogadjaja da mozete birati da bi birali taj scenarij,,fakas motor,,bitno je da ste zivi i zdravi
Samo pomalo ljudi,racunajte na tudju nepromisljenost i svedite ove crne statisticke podatke u nasu korist,,sto je vise moguce
Press F1 to Start

« Odgovori #682 u: 09 Srpnja 2016, 14:23:22 »
A u sto pm pa nemogu vjetovat. Nek ste vi dobro i zdravo a honda ce bit još to ne brini. Sad pametno i stalozeno svu dokumentaciju na hrpu,svsku sliku,papir od doktora,obavezno terapiju za ozljede odradit,sve zapisnike od policije i na sud. Bez milosti i žaljenja ko sto je ona vas. Gazi stoku
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #683 u: 09 Srpnja 2016, 17:29:01 »
deda dobro je finilo kako je izgledo onaj clio propet na zadnju gumu d onde  :(
Kako sam zurio izdoma i tamo odma podisali auto s motora nisam ni zno da ti je bila i zena na motoru  [smilie=anger]  Brzo smo reagirali,prije lešinara novinara  :thumbsup:
 Drž se,za daljnje radnje stojim na raspolaganju a i stranka je uz tebe  :drinks:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #684 u: 09 Srpnja 2016, 17:41:13 »
Steta, bas mi je zao, sta vise rec...

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #685 u: 09 Srpnja 2016, 21:32:14 »
Hvala na potpori i riječima utjehe. Nije lako... žena trpi jake bolove u grudima i teško diše iako nije ništa slomljeno a i izudarana je po nogama što se tek danas vidi a i ja sam danas išo snimat vrat jer me boli koči.
Sve ove ozljede nisu tako ozbiljne da se od njih može očekivat značajnija odšteta koaj bi kompenzirala gubitak vrijednosti na motoru.

Ne zna ima li ko iskustva s lešinarima koji odmah nakon nesreće zovu i nude odvetničke usluge i zastupanje u ratu s osiguravateljima?
Danas mi se nudila neka jedna odvjetnic aiz Splita koja ima krasnu spiku i obećaje uspjeh ali ne znam što se krije iza toga.
Svaki savjet i iskustvo je dobrodošlo.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #686 u: 09 Srpnja 2016, 21:55:19 »
mislim da sam piso nede o tome (lesinarima),ili mozda prico s nekim,neznam...jako lose iskustvo, ne preporucam nikako,cak ni kao zadnju opciju,mene su umalo uvalili u bankrot,digli bi mi sve sto imam da nisam imo nekoga iz familije sa znanjem i poznanstvima...

da se ponovim, 8 godina nakon nesrece i 7godina nakon isplate cifre od 11 tisuca kuna, 2014 dolazi tuzba od euroherca da im pokrijem troskove odvjetnika za zadnjih 8 godina parnicenja...lesirani su zadnju parnicu tuzili za neki mali iznos, tipa par kuna (nevjerujete mi ?) , sud je ustvrdio (normalno) da trazeni iznos nije dovoljan za pokretanje, oni su unatoc tome pokrenuli,izgubili, i tako nekoliko puta bez mog znanja... onda je euroherc reko da je on placo vanjske suradnike (odvjetnike) da bi mogo parnicit i da posto sam izgubio imam sve to platit a sud je trazio troskove sudenja...

na kraju sam platio nekih 7 tisuca kuna eurohercu ukupno i sudu par...nemoj me uhvatit za rijec sto se cifra tice, svakako,vratio sam sve sto sam dobio a mogo sam platit i 50 tisuca kuna,mozda i vise,tako da sam dobro i proso...

nista s njima ne potpisivaj...
« Zadnja izmjena: 09 Srpnja 2016, 22:10:32 od osigurac »
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

Offline Luko

• ATAS, SH 150
« Odgovori #687 u: 09 Srpnja 2016, 22:55:38 »
Bitno da nema nekih vecih ozljeda. Idemo dalje, stiže nova NC :thumbsup:

« Odgovori #688 u: 09 Srpnja 2016, 23:48:52 »
glavno da je zdravlje sacuvano... :drinks:
ovo je znak da je konacno vrijeme za  pravi motor: YAMAHU  :biker2: :biker2: :biker2: :biker2:
non bene pro toto libertas venditur auro

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #689 u: 10 Srpnja 2016, 00:05:16 »
E da mi nisi što jesi, reko bi ti dvje riječi   :tongue3:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!