mislim da sam piso nede o tome (lesinarima),ili mozda prico s nekim,neznam...jako lose iskustvo, ne preporucam nikako,cak ni kao zadnju opciju,mene su umalo uvalili u bankrot,digli bi mi sve sto imam da nisam imo nekoga iz familije sa znanjem i poznanstvima...
da se ponovim, 8 godina nakon nesrece i 7godina nakon isplate cifre od 11 tisuca kuna, 2014 dolazi tuzba od euroherca da im pokrijem troskove odvjetnika za zadnjih 8 godina parnicenja...lesirani su zadnju parnicu tuzili za neki mali iznos, tipa par kuna (nevjerujete mi ?) , sud je ustvrdio (normalno) da trazeni iznos nije dovoljan za pokretanje, oni su unatoc tome pokrenuli,izgubili, i tako nekoliko puta bez mog znanja... onda je euroherc reko da je on placo vanjske suradnike (odvjetnike) da bi mogo parnicit i da posto sam izgubio imam sve to platit a sud je trazio troskove sudenja...
na kraju sam platio nekih 7 tisuca kuna eurohercu ukupno i sudu par...nemoj me uhvatit za rijec sto se cifra tice, svakako,vratio sam sve sto sam dobio a mogo sam platit i 50 tisuca kuna,mozda i vise,tako da sam dobro i proso...
nista s njima ne potpisivaj...