Autor Tema: Lolo 1:39.7  (Posjeta: 2707 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Odg: Lolo 1:39.7
« Odgovori #15 u: 13 Listopada 2008, 23:35:20 »
pa kako ne kontas da vas nitko ne hebe sad kad se profici :mrgreen:
sto bi vama bilo bolje kad vidis kako se gura sport u Hrvata  :thumbsdown:
bolje vam je bil da ste se uhvatili reketa.... :mrgreen:
a by he way ja Lolu vazda pruzim ruku a zao mi je da tebe i tebe slicnima nemogu malo preskocit  :biker2: bar jos neko vrijeme .... :think:
jesam ljubomoransam pa sto  :evil:  ne na rezultate nego na provod i da ne mogu Branku vadit mast uvecer u Sandre
preskočiti????? Dado ovo je tvoj forum i red je da se informiraš... moj mob je 098..., Lolov 095..., Vučkov...Kušarov ...Brankov...
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #16 u: 13 Listopada 2008, 23:40:05 »
I sad bi ja trebao sve teme otvarat jer je ovo moj forum?
 [smilie=naughty]

... i zvat okolo na mob jer se vama ne da napisat par riječi...

Pošto znam da zajebavaš, oprošteno ti je  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #17 u: 14 Listopada 2008, 01:42:34 »
Buba,imas stvari ili,sto ti je bilo?
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #18 u: 14 Listopada 2008, 07:43:18 »
Ja sam nešto napisao ali u onoj "popularnoj" rubrici : jadan li sam ja !
Kratko sam napisao ali mislim da sam sve bitno pohvatao. Slika nemam, a filmića su bila dva, tri s Paskovom kamerom,pa stoga Pasko stavi film !
Ono najbitnije je da meni nikad nije bilo bolje, najbolja vremena su padala kao kruške, posebno Lolovo vrijeme od 1.36.xx kojim je "kružio" u utrci, pa Miljas sa 1.40.xx, Drvo 1.45.xx, Pasko 1.47.xx, Branko 1.45.xx, Tony 1.48.xx, Vučko je ponovo stigao do 1.40.xx, zatim vrhunski respektabilno Kosovo vrijeme od 1.51.8x ( BRAVO Kos ), i na kraju moje vrijeme od 1.48.77, koje će slijedeći put sigurno biti još bolje (obećao sam sam sebi  :big_smile:) jer vidim da se može još brže!
Mislim da će Vučko (kao i obično) najljepšu reportažu napisati kada se vrati doma !
Moram spomenuti i naše "domaćine" na Grobniku, Sandru i Arsena ! To su ljudi u kojih uvijek spavamo kada smo gore, a stvarno su prva liga ! Zadnji put su nas častili lijepom večerom, a Arsen nam je i pjevao. E, to su bile prave "karaoke" !
Dakle, bilo je super, a bit će nam dogodine još i bolje !!!

Offline doktor

• **
« Odgovori #19 u: 15 Listopada 2008, 06:13:04 »
Ja kao veteran Grobnika i prvi dubrovcanin koji se je vozio po Grobniku za svoj gust i koji je nagovorio svoje dobre prijatelje iz Grada da mu se pridruze i da skupa uzivamo u tim voznjama, mogu biti sretan da se moja glavna pobuda da decki ne divljaju ulicama i magistralom nego na maximalno sigurnoj pisti, te tako izbjegnu invaliditet i ne daj Boze tragicnu sudbinu ostvarila. Mladi decki ,zaista znaju i naucili su sve bitne stvari oko Grobnika i pripreme motora za stazu i mogu biti sretan i zadovoljan da su ucenici dobro nadmasili ucitelja na cemu im ja osobno svima od srca cestitam. Medjutim cini mi se da se vise ne vosi iz gusta nego iz prestiza i da je najbitnije imati vrijeme djelic sekunde bolje od drugoga , sto mi se polako pocinje ne svidjati. Decki moji , uzivajte u voznji [smilie=clap] i druzenju a politikanstvo nije za ovakav sport kojim se mi bavimo.

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #20 u: 16 Listopada 2008, 11:56:48 »
Imam dvije slike DU-teama na Grobniku ! (Malo nas je, al nas ima ! )