Autor Tema: Pozdrav ljudima nazbilj od dvije rote  (Posjeta: 9319 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pozdrav ljudima nazbilj od dvije rote
« u: 23 Ožujka 2008, 19:13:42 »
 :D
Iako se vise volim vozikati nego sjediti pred racunalom, vise puta proletim sadrzajem foruma. Uz to mi je Dado (isli smo u isti razred u osnovnoj skoli) spomenuo da je stranica zanimljivija clanovima pa sam se tako odlucio prijaviti iako bas i nemam neki obicaj komunicirati preko "kasuna" jer mi je dosta toga kada sam na moru. Zato unaprijed isprike za manje aktivno sudjelovanje u forumu (ovo je u stvari prvi forum, a vjerojatno i jedini, na kojem imam namjeru sudjelovati).
Ime mi je Stijepo Ribar. Roden sam u Dubrovniku 13.02.1964. komu se vazda vjerno vracam po zavrsenom ugovoru (iako sam ucinio kucu u Zupi Dubrovackoj gdje mi je i prebivaliste, isto jos uvjek kontam da sam "iz Grada"). Trenutno vozim BMW R1200RT a zapoceo sam sa pony expressom. Onda su redom dosli tomos SLC, MZ, pa opet MZ, yamaha diversion i yamaha TDM 850. Tudum je posao u cimenat (u prijevodu: soldi od prodaje su mi pomogli useliti se u kucu). Onda su mi godistima "crvi bili u guzici" dok sam gledao druge kako se vozikaju dok se nisam iskopao i ulozio solde meni (i supruzi Paoli) za gust (pasalo punijeh 6 godista, za ne vjerovat da sam toliko dugo izdrzao bez uzivanja na 2 rote). Motorin koji sam vazda cio imat a ostao je samo zelja je penac 4. Sada se ovi mladi forumasi valjaju od smijeha ali im necu zamjeriti jer su ono onda bila neka druga vremena i sve je islo nekim drugim redom (mozda pravim, tko ce znat). Znam da je takva reakcija jer sam svojevremeno, prije nego mi je supruga polozila A kategoriju, cio kupiti penca njome za ucenje a ona me je na to samo pogledala sa strane (dovoljno da se covjek smrzne). Svaki motorin sam zaradio sam pa sam do prvog "japanca" uspio doci tek 1993. Vozim motorine iz gusta a ne kao sredstvo za pokazivanje statusnog simbola iako se onima koji me ne znaju moze tako uciniti s obzirom na 6-godisnju stanku i motorina koji sada vozim. Da sam dovoljno bogat imao bih nekoliko motorina u garazi: od svake vrste po jedan. Ovako covjek mora ciniti kompromise pa s obzirom na moje vozacke (ne)sposobnosti i zeljama za duljim putovanjima sa suprugom, sadasnji je ono sto se nametalo kao opcija kada se nanovo (Bogu hvala) kupovao motorin. Iako ne volim nikakve obveze kada sam doma, na nagovor starijeh prijatelja prihvatio sam clanstvo u MK "Libertas Riders" jer me jedino sekavaju sa griladama (jos mi se vraca mesina od sinoc) i izletima koji se nekako vazda svode na dobro jelo. Uglavnom ne pijem kada vozim i to ne radi glupavog zakona po kome covjek ne moze popiti casu vina iza dobrog objeda, vec sebe radi i one brenze u glavi koja fatiga jedino kada nema viska alkoholnih para. Pomorac sam, zadnjih 9 godista navegam u svojstvu zapovjednika a prije tega sam 10 godista bio primo kuvjerte. Za one koji sada kontaju avancao sam sa 25 za prvoga ali do sada nisam zaradio neke velike solde (zato imam samo 1 motorin). Pa ako netko moze pomoci da se uvalim na gasjeru (LNG) kako bih u prosjeku kada podem u pensiju ipak mogao reci da nisam navegao za cavle neka bude slobodan pomoci a ja cu mu biti dozivorno zahvalan (nadam se da ovo ne ide kontra pravila foruma: ako jest onda racunam na malo Dadove protekcije s obzirom od kada se znamo). Sada znate o meni skoro sve sto i ja pa se nadam da nisam dodijo. Stojte mi dobro i svima zelim puno sigurnih km ispod rota.
 :biker2:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Odg: Pozdrav ljudima nazbilj od dvije rote
« Odgovori #1 u: 23 Ožujka 2008, 19:21:31 »
Pohvale za predstavljanje... Želim dobrodošlicu...  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #2 u: 23 Ožujka 2008, 19:40:21 »
A što ste danas ručali?  :mrgreen:

Koje predstavljanje legendo!
Sretno s pronalaženjem dobra posla :thumbsup:
...

« Odgovori #3 u: 23 Ožujka 2008, 19:42:52 »
Dobro doso Amigo!!!!!!!!!

« Odgovori #4 u: 23 Ožujka 2008, 19:51:16 »
 :food:
Malo prsutica, sira iz uja, juha, pecenje od vitelja (patate bile prva liga), orahnjaca i sl. a popilo se malo travarice (finula korizma), dosta vina i na koncu kava. :occasion:

Zaboravio :oops: svima zazeliti Sretan Uskrs od svega srca
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline aurellie

« Odgovori #5 u: 23 Ožujka 2008, 20:08:17 »
Dobrodošao :hello:

Odlično predstavljanje  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #6 u: 23 Ožujka 2008, 20:32:38 »
Najjace predstavljanje na forumu ikad.
Dobro dosao Barba.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline f6

« Odgovori #7 u: 23 Ožujka 2008, 21:50:52 »
Pozdrav Stijepo  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #8 u: 24 Ožujka 2008, 00:25:55 »
Konačno nam se i komandanat prezento,E,dobrodošo prijatelju :thumbsup:pošto si kasnio doma sinoć,večeras se izlazi virtualno  [smilie=lolroll]
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #9 u: 24 Ožujka 2008, 01:45:02 »
Pozdrav generacijo, dobro došao... :thumbsup:

« Odgovori #10 u: 24 Ožujka 2008, 05:44:12 »
Dobrodošao na forum Stijepo!

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #11 u: 24 Ožujka 2008, 10:55:31 »
Dobrodošao generacijo.

Eto primjera za druge kakvo treba biti predstavljanje.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #12 u: 24 Ožujka 2008, 10:56:54 »
pošto si kasnio doma sinoć,večeras se izlazi virtualno  [smilie=lolroll]

Ne mora izlazak biti van da bi se divertiskalo :think:
Ako ti nije kjaro javi se da ti objasnim par stvari, zato su tu prijatelji 8)
« Zadnja izmjena: 24 Ožujka 2008, 11:13:40 od Dado »

« Odgovori #13 u: 24 Ožujka 2008, 10:58:47 »
Dobrodošao generacijo.

Dobro te nasao :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 24 Ožujka 2008, 16:54:12 od Stijepo »

« Odgovori #14 u: 24 Ožujka 2008, 11:00:20 »
Pozdrav generacijo, dobro došao... :thumbsup:

Hvala puno. Kada cemo opet nesto malo zamezit?  :food:
Moglo bi se i popiti jer je korizma pasala. :occasion: