Autor Tema: Preko Zagore do Knina  (Posjeta: 3774 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Preko Zagore do Knina
« u: 03 Ožujka 2008, 10:12:59 »
Jutro onako ni oblačno ni sunčano nako šta bi mi rekli u k....    [smilie=lol] Ali neda mi vrag mira palim net  da vidim ima li šta -NIŠTA.  :think: :think:
Dobro ajmo malo SMS-ati prva ide Goranu jer najlakše je žabu u vodu utirat   [smilie=lol] .Sastanak na staro misto i pokret prema ....... ispada da idemo u Knin.
Sa nama kreće i Jony inače  iz kluba Predatori čiji sam i ja član.Krečemo preko Drniša ali prvo stajanje u Sutini rodnom mistu našeg admina G.-a Vidili smo di se igra ka klinac kra šljive i zajeb... prasce   [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] ....Slika sa rodbinom koja se trenutno našla u blizini i starim ORAHOM od kojeg se pravi  orahovica-ovo čak i ja volim.
Zadržavamo se nekih po ure i idemo dalje na putu vidimo Mauzolej Meštrovića pa zašto ne svratiti kad smo več tu -žmigacac i za sekund smo gori.Nismo ni par minuti bili dolaze dvi jurilice ZEKAN i FZ6 oba nova novcata-lipe igračke.Upoznavanje i nevjerovatna lakoča komunikacije ka da se znamo 100 godina -šta ti je motor da njje tako vjerovatno nikad jedni drugima ne bi prišli.Uz čakulu pada dogovor da odemo na Kninsku tvrđavu na piće.Na tvrđavi pridružuje nam se karavana SMK Predatora i sada nas ima ka pasa,a dolazi i ekskurzija iz Imotskog ali se kur.... da su iz Zagreba   [smilie=lolroll] [smilie=lolroll].Mislili smo nešta bacit u kljun ali Šibenska ekipa kaže da se spustimo u dobru pizzeriju u Šibeniku i tamo nešto pojedemo.
Za po ure smo u Ši u jako lipoj pizzeriji pivnici Toni-potražite je ako se nađete na Šibenskoj rivi.  :thumbsup:

............

..........

............................

.......................

...........................

Neki nisu imali love pa su prali motore za pizzu   [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

........

Dan je proletio i treba poč doma ,sidamo na svoje makinje i frrrrrrrrr prema ST svi smo sritno stigli doma,proveli jako lip dan,upoznali dva dobra lika iz Šibenika -zar treba više...meni dosta i slika za kraj ..

Pozdrav iz sunčane Dalmacije,od ST ekipe.

Odg: Preko Zagore do Knina
« Odgovori #1 u: 03 Ožujka 2008, 10:22:56 »
 :thumbsup:
dvotaktna munja

« Odgovori #2 u: 03 Ožujka 2008, 10:43:13 »
 :thumbsup: Bravo joke!  :thumbsup:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #3 u: 03 Ožujka 2008, 12:16:11 »
lijep djir, svaka cast!
:)

« Odgovori #4 u: 03 Ožujka 2008, 12:29:28 »
A moj joke...

Veliš dan u kurcu...

I našje bio taki, nego smo ga malo popravili!  [smilie=lolroll]

Pozdrav  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #5 u: 03 Ožujka 2008, 13:05:56 »
fakat u ku.cu dan...
da je svaki taki  8)

nisam mogo ne vidit... jedina registracija koja se vidi na svim ovim slikama pa dubrovačka
CIKLAMA

« Odgovori #6 u: 03 Ožujka 2008, 15:01:44 »
fakat u ku.cu dan...
da je svaki taki  8)

nisam mogo ne vidit... jedina registracija koja se vidi na svim ovim slikama pa dubrovačka
Jednom mi je Vedro reka ništa bez Vas Dubrovčana tako da imamo jednoga sa DU tablicama onako da ne izgubimo naviku. [smilie=lol]

« Odgovori #7 u: 03 Ožujka 2008, 16:14:26 »
A pravo si me razvedrija,odlične slike i lipa priča!
Bravo Joke skuteRRašu stari  :D

Hvala na putopisu,a najlipši kraj,prava povijest  :thumbsup:
...

« Odgovori #8 u: 03 Ožujka 2008, 17:36:34 »
Nego vazda nas šiješ joke s ovim znamenitostima, valjda mi od previše tega što imamo i ne vidimo...
U tebe vazda Marulić, Meštrović, crkve, bazilike, slike... A mi ko tukci, ko da ništa nemamo  :namrgodjen:

...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #9 u: 03 Ožujka 2008, 17:48:08 »
Nego vazda nas šiješ joke s ovim znamenitostima, valjda mi od previše tega što imamo i ne vidimo...
U tebe vazda Marulić, Meštrović, crkve, bazilike, slike... A mi ko tukci, ko da ništa nemamo  :namrgodjen:

To mi je fetiš  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

Offline f6

« Odgovori #10 u: 03 Ožujka 2008, 20:20:47 »
E i tebi je bez veze bilo....  [smilie=anger]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #11 u: 03 Ožujka 2008, 23:04:54 »
E i tebi je bez veze bilo....  [smilie=anger]
Ma grozno mora san se vozikat po suncu  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

« Odgovori #12 u: 08 Ožujka 2008, 07:13:29 »
inače slike žena nesmi ovde pokazati da mu žena ne vidi [smilie=lolroll] [smilie=naughty] [smilie=lol] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] , a njoj jadnoj ništa sumljivo šta samo slikaje muške  :paranoid: :paranoid: :paranoid: :doh:
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)

« Odgovori #13 u: 08 Ožujka 2008, 12:30:14 »
E Joke, lijepo ka' vazda... :thumbsup:

Offline pAx

« Odgovori #14 u: 12 Ožujka 2008, 15:50:10 »
Jel to Joke preso na Vstroma?  Bravo, bravo... stvarno me nije dugo bilo  :)

prelijep je, prelijepe su i fotke s djira... ali to je ionako ocekivano od tebe Joke  ;)
nesumnjam da ces sada jos vise i dalje putovati i jos mnogo vise slika napravit, svaka cast!