Autor Tema: Zakon!  (Posjeta: 4065 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zakon!
« Odgovori #15 u: 15 Rujna 2006, 13:07:27 »
Citat: "Vuka"
Da si vozio 50 km/h stao bi bez problema!  :|

tako nesto sam i vozio....
JA auto inace brzo nevozim, niti me to privlaci...to ti mogu svi potvrdit... :wink:  :!:
nego je iz suprotnog smijera proslo auto i ficek je odmah kad je vidio da mu ovaj s desne je proso, on se ubacio, a baba je gledala na ljevo odakle sam ja dolazio i nije me skontala i rekla mu da prode i on mi uletio i sta sam mogo nego samo po kocnici dok ne stanem.....

A i da sam proso 300 tuda, opet ja imam prednost!!!!

Zakon!
« Odgovori #16 u: 17 Rujna 2006, 23:25:42 »
Citat: "SuperHik"
Uf, ovaj me stvarno naljutio, ali nisam ja bio bahat uopće prema njemu... kad je on počeo vrištat, malčice sam se razljutio! :D

Jesi vidio jucer sta se dogodilo ovome u Zagrebu na parkingu jer se junacio,zamalo je pokupio metak?

E o tome sam ti govorio,danas uz onaj prsluk i trokut i novu prvu pomoc seriski moras imat nesto za samoobranu,tipa toljagu ili mozda pistolj ili ako stane zolja...STRASNO...vise se nesmijes na cesti ni pogurat s nikim a da se ne prepadnes da ce izvadit pistolj!!!!
Pa ako ne pogines od brzine ubit ce te neka budala jer si parkiro na njegovo mjesto!
Nista ako nenosite pistolje-skupite zivce i fino se samo nasmijite kretenima koji vas pokusaju isprovocirat na cesti..ito ovako: :lol:  :mrgreen:  :lol:  :P  :)  :D  8)
...

Offline doktor

• **
Zakon!
« Odgovori #17 u: 18 Rujna 2006, 05:43:55 »
Gospodin koji je upotrebio vatreno oruzje i ispalio metak u glavu nervoznonom gradjaninu prvo mu je preoteo parking mjesto i onda ga jos i napucao. Zaista su policajci i kriminalci gradjani prvog reda a mi budimo ovce pa pustimo da nas ubijaju