Autor Tema: prekrasan dan...  (Posjeta: 12950 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

prekrasan dan...
« Odgovori #30 u: 06 Veljače 2006, 00:06:18 »
Suma kestena  :thumbsup:
Butiga na strateskom mjestu  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :drink:

Bilo bi super da je netko imao montiranu kameru da snimi tu voznju  :joy:

The machine spirit is with me!

Offline aurellie

prekrasan dan...
« Odgovori #31 u: 06 Veljače 2006, 00:08:24 »
Citat: "Gasho"
Vlahu je najblize, pa neka provjeri... :wink:

Gasho rado bih ali evo me doma sa temperaturom od skoro 40, boli me grlo i slinim non stop  :mrgreen:  Cim malo prizdravim i stognu djelovi krecem istog trena u izvidjanje, valdja ce i Helga bit doma do tad  :D

prekrasan dan...
« Odgovori #32 u: 06 Veljače 2006, 04:23:43 »
kesteni i butiga hmmmm.
ima li kestena za kupit u toj butizi????
:)

prekrasan dan...
« Odgovori #33 u: 06 Veljače 2006, 09:27:09 »
Citat: "aurellie"

Gasho rado bih ali evo me doma sa temperaturom od skoro 40, boli me grlo i slinim non stop  :mrgreen:  Cim malo prizdravim i stognu djelovi krecem istog trena u izvidjanje, valdja ce i Helga bit doma do tad  :D

nemoj sad reci da sam te ja sa stalkerom unistio :wink:
aj kada se vrati iz ZG idemo u otkrivanje, ali poci cemo sa terencima stalkerima  :)
taj dan dosao ja do granice, a nigdje nikoga i nisam htio riskirati dalje voziti, da ne bude "stani pucat ću"   :wink:

danas ti uzmimam ono za ono  :wink:

prekrasan dan...
« Odgovori #34 u: 07 Veljače 2006, 02:33:32 »
Citat: "fjaka"
Citat: "aurellie"

nemoj sad reci da sam te ja sa stalkerom unistio :wink:
aj kada se vrati iz ZG idemo u otkrivanje, ali poci cemo sa terencima stalkerima  :)
taj dan dosao ja do granice, a nigdje nikoga i nisam htio riskirati dalje voziti, da ne bude "stani pucat ću"   :wink:

danas ti uzmimam ono za ono  :wink:
e fakat mogli bi......ja tam,an dođem za mjesec dana...ii.....e ali ja nemam terenca lol! koji stalker ja sam na apriliji......jel bi išli u Crnu Goru??? ja bi ja bi! ehhehe :mrgreen:  to već duže planiram da upoznam starog kolegau forumaša Gashu! a majke ti kolko se ja vć dogovaram sa njime da ćemo se upoznat i doć na rakiju a??
jooj! :(

prekrasan dan...
« Odgovori #35 u: 11 Veljače 2006, 18:59:20 »
jos jedan prekrašan dan za voznju 11.02.2006. :)

Offline aurellie

prekrasan dan...
« Odgovori #36 u: 11 Veljače 2006, 19:17:31 »
:thumbsup:  :thumbsup:  :cool2:

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
prekrasan dan...
« Odgovori #37 u: 11 Veljače 2006, 22:20:51 »
Cisto informacije radi, u Sarajevu je snijeg padao k'o lud, mada je bilo i sunca, tako da je bio prekrasan dan, ali za motorne sanke. :twisted:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
prekrasan dan...
« Odgovori #38 u: 12 Veljače 2006, 19:05:46 »
Fjaka... mislim da smo se sreli negdje na Astareji... ti pud Plata je pud Zupe.... jer vidio sam neki scoot s peču fara (kao u Setre ) i u zadnji tren sam okinuo po dugom svjetlu.... viš.. da sam zno okrenuo bi se i za tobom.
Sto se tice djira na vjetrenicu.... ja necu moc neg tek tamo za 20ak dana jer sam evo odvozio tek 1sat u Autoskoli
 Hmm, vidis.. na Stalkera mogu dvojica jel tako?  
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

brum

prekrasan dan...
« Odgovori #39 u: 12 Veljače 2006, 19:15:58 »
Vidim da stvarno uživate! Kako su to prekrasne vizure!

Ja sam danas ženi priuštio prvu ovogodišnju vožnju, na krafne u Samobor. Cca 90 km, tek toliko da se ne ulijenim motor i mi. njoj je još hladno, ali meni je sasvim dobro.

Recite mi , ako znate, kako sada izgleda cesta za Stravču, Glavsku, Ivanov križ i ti dijelovi. Bio sam tamo 93. pa me interesira jesu li ceste što uređivane, pa kada dođem dolje da obiđem taj dio. Nadam se da nema ništa minirano, jednom na minu mi je bio dosta.
Znam da smo se asfaltom penjali s magistrale ponad Cavtata uz serpentine, pa onda malo makadama, pa nekog seoskog betona (navodno su seljani sami betonirali ceste, praveći smjesu u bačvama od 200 litara, pa je sve zakrpa do zakrpe), ali moglo se proći svuda. Znam da je za vrijeme rata probijena cesta do Prevlake uz morsku stranu, ali ne znam da li je asfaltirana.

Offline Rookie

prekrasan dan...
« Odgovori #40 u: 12 Veljače 2006, 20:17:36 »
Fjaka ti zna svaku cestu nase zupanije pa ce ti on i odgovorit najtocnije.....cak mozes ocekivat podatke stare najvise 24h jer uvjek negdje zvjerka :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
 Te sempertine sto kazes... tu je aswalat nov (koliko-toliko) i put je dosta sirok al eto jedino put za Velji Doo je jedna traka s dost pjeska i kamicaka po putu i naravno s nekoliko rupa..... al sve se moze zaobic tak da mogu RR-ovi i "teska vozila" slobodno ic tuda. A put za Stravču nisam istrazivao neg jedno 2-3km od skretanja za Velji doo al je sve prosireno i koliko-toliko nov asvalat.... i kolko cujem tako je do Stravce a sad za Glavsku nemam pojma.....
Sto se tice mina.... e tu nikad neznas.... bilo je slucajeva da krava ugazi po koju al eto :twisted:

prekrasan dan...
« Odgovori #41 u: 12 Veljače 2006, 23:03:23 »
Citat: "Rookie"
Fjaka... mislim da smo se sreli negdje na Astareji... ti pud Plata je pud Zupe.... jer vidio sam neki scoot s peču fara (kao u Setre ) i u zadnji tren sam okinuo po dugom svjetlu.... viš.. da sam zno okrenuo bi se i za tobom.
Sto se tice djira na vjetrenicu.... ja necu moc neg tek tamo za 20ak dana jer sam evo odvozio tek 1sat u Autoskoli
 Hmm, vidis.. na Stalkera mogu dvojica jel tako?  

ehhh... bas sam pomislio jesi li to ti... a tvoje dugo nisam obado  :wink:
eto ja imam far od setre, a dugo drzim po danu, osim ako zaboravim ;) pa me tako skontaj ...

i super za auto školu, brzo  ćeš ti to :) pa mozemo onda do vjetrenice...
na stalkeru bilo malo nezgodno vozit se u dvoje po makadamu...

prekrasan dan...
« Odgovori #42 u: 12 Veljače 2006, 23:15:50 »
Citat: "Rookie"
Fjaka ti zna svaku cestu nase zupanije pa ce ti on i odgovorit najtocnije.....cak mozes ocekivat podatke stare najvise 24h jer uvjek negdje zvjerka :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

he he nisam sve cesta, ali namjeravam  :)

2brum

eto mogu ja bas slijedeci put poci prema stravči, mislim da je sve asfaltirano, pa ti javim :)
one predhodne slike su sa puta prema stravči samo skrenio za velji do

sto se tice puta do prevlake, mislim da nema asfaltirano sa strane mora

ima ovdje ljudi iz konavala pa ce ti oni detaljni reci, prije nego ja sve obidjem :)

Offline Rookie

prekrasan dan...
« Odgovori #43 u: 12 Veljače 2006, 23:35:19 »
Nema put s morske strane....  tj ak ides iz Molunta za Prevlaku moras ic gl putem il barkom :mrgreen:   A gore granica ti je onako prosta-ko pasulj.. ko bosanska na Ivanici :mrgreen:  :mrgreen:

niksa

prekrasan dan...
« Odgovori #44 u: 13 Veljače 2006, 07:44:48 »
Put iz molunta za Prevlaku postoji samo nije asfaltiran i voda ga je raznjela
prije nekog vremena se moglo proci sa endurom a sada  vjerovatno je sve zaraslo i teško i sa cross motorom.