Autor Tema: Michelin test  (Posjeta: 2612 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Michelin test
« u: 02 Veljače 2008, 16:57:55 »
U travnju bi se trebao odrzati neki Michelin off road test za nove gume.
Ekipa iz Michelina dolazi krajem ovog mjeseca u Grad, trebalo bi ih provesti konavoskim poljem i putevima za cross...Postoji li tko zainteresiran da im pokaze krajolik na dvije rote kroz polje i ima li nacina da se nabavi 20-ak cross ili enduro motora za test?  :mrgreen:
Oni poklanjaju gume,a njihovi test vozaci bi odradili test!
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Odg: Michelin test
« Odgovori #1 u: 02 Veljače 2008, 17:09:25 »
Kakav je to Michelin koji bi vozio "naše" motore??? Neka donesu svoje i neka ih nakon testa naravno ostave!

Vjerujem da i zainteresiranih za pokazat puteve ima, ali naravno, i oni bi nešto zaradili...

I na kraju ih treba dobro prebit prije nego odu ča, uzet im sve što imaju i skinut ih do gola pa laganini poslat nazad, da im mater evropsku...

I tako če za koju godinu oni sami to vratit ne kao na silu nego čemo mi kao dragovoljno uč u njihov savez, čudnotvorinu tkz. EU!

Vukoviču žao mi je što je tebi pripala ta čast da odradiš ovaj dio posla, ipak bi to SLIK, 900rr, don vito i još pokoji gelipter mudrih vijuga mislim bolje odradili!

Tebi molba, ne daj im ništa đaba!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #2 u: 02 Veljače 2008, 17:20:04 »
Ja im naplatim tour guiding, a skup sam na turama van grada.  ;D
Nemam pojma gdje misle naci 20 motora kad su svi u boxu, to im je ideja u povojima, cak mi nisu ni rekli koju gumu hoce testirati...  :think:
A nesto moj Vedro treba uciniti iz gusta pa upoznati tu ekipu profesionalaca u svome sportu...  :cool2:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #3 u: 02 Veljače 2008, 17:28:54 »
Eno na, reko sam ja da če on i zice dat samo ako ga zamole!

Eeee, ti ima bit i ne ideš dalje od Lozice, ne daju ti putovnicu  pa neznaš da tamo odakle oni dolaze nađe se način da se SVE naplati!

Eto te tamo nisi više mali!!!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #4 u: 02 Veljače 2008, 17:34:56 »
Ja sam bas rijetko na putu pa ne znam!  :yes:
Ti si lud ako mislis da cu ja to sve sa srcem i dobrom voljom odraditi.  :thumbsdown:

« Odgovori #5 u: 02 Veljače 2008, 17:50:59 »
e i ja ću kupit gume ako će mi ko dat motor (jesu pametni) :thumbsdown: ???

« Odgovori #6 u: 02 Veljače 2008, 20:11:17 »
šandrc-šandrc :)

A znaju ljudi gdje ce prezentirati svoje proizvode jer misle da smo tako jadni da i samo njihovo pojavljivanje izmamljuje ushit na licima jadnika i napacenih ljudi, a ne znaju da smo mi Grad "pacenika" i da svaki novi model auta ili motora mora proci nasim cestama sa registracijom DU FACA DU...  :thumbsdown:
Oni ce napraviti dobru reklamu a svjetska propaganda hrvatske je jad i bijeda... Zato misle da te gumama mogu i kupiti...
“According to the Chinese traditional hierarchy of
social status, people were classified into four
classes: (1) scholars, (2) farmers, (3) craftsmen,
and (4) merchants.”
"Nature does nothing, but everything is
done."
(princip wu-wei... na balkanu popularno
poznat kao “duša naroda” )
...boli me briga, i zdravsteno ide od mojih para.
 :think: :smoke: :bonk:

« Odgovori #7 u: 03 Veljače 2008, 22:46:15 »
Vuka ovako im reci ako dođu u konavle je...i su dikobraza u leđa i još ako slučajno ugaza na moj komad zemlje tek onda im nema spasa a slik, du bandit i ostale prikaze njihove ostatke bacit će čagljima za ručak. đubrad evropejska bi gazila naše ljepe konavle đabe a mi još da im se naguzimo e pa neće moć. [smilie=naughty]

edit: ne pisati velikim slovima. Isključi više taj "caps lock"
« Zadnja izmjena: 03 Veljače 2008, 22:58:52 od Dado »
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #8 u: 03 Veljače 2008, 22:57:23 »
ma vidi k....,a kada su prije 15 godina trebali dignuti ruku da zaustave naše "osloboditelje",onda je rečeno da mi to međusobno riješimo,nije li dovoljno što nam i kada dođu u našu Hrvatsku prodavaju pamet,znanje i kulturu i sole nam pamet o EU. [smilie=naughty]
The Art of Motorcycle.....

Offline Nix

« Odgovori #9 u: 04 Veljače 2008, 09:56:12 »
lol.Oćemo li im i đeparac dat da ne troše svoje? [smilie=skocko] :thumbsdown:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline GSS

« Odgovori #10 u: 04 Veljače 2008, 11:19:53 »
Vuka,

ma nek samo gume pošalju, mi ćemo ih već znat raspodjelit i testirat  :thumbsup:

« Odgovori #11 u: 04 Veljače 2008, 14:06:56 »
Pa rentali bi motore i poklonili gume, a reci cu da Don Vitu prekopaju polje kad je zatrazio!  :joy:
A ne znam gdje mogu uopce rentati toliko motora!  :think:

« Odgovori #12 u: 04 Veljače 2008, 16:20:21 »
jedini uvjet da mogu uopće doć u konavle je taj da moraju pobijedit prikaze na suvarevini i to u paintballu a meni se čini da je to malo moguće.Volio bi da vuka bude kapetan i vođa ekipe michelina. :twisted:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #13 u: 04 Veljače 2008, 17:24:41 »
ma trebalo bi ih pametno iskoristit, rec im ima vam gore drama puteva i poslat ih u minsko polje da razminiraju   :mrgreen: :mrgreen:
Bog i Hrvati