Pozdrav
Ime mi je Zoran, imam 38 godina,živim u mjestu Buševec kraj Velike Gorice i nakon 13 godina uniforme sada sam u HV mirovini . Od rujna vozim Marauder 800 iz 2000. god. što govori o tome da su cruiseri moja ljubav. Ponovno sam na motoru, nakon pune 21 godine pauze poslije jednog teškog sraza MZ 250 i Zastave 101

.
U cijeli ovaj film sam uletio jer sam konačno shvatio da osim velike ljubavi prema automobilima, niti ona prema motorima nije ništa slabija, samo što je sticajem okolnosti i tuđe gluposti ostala zatomljena jaaaako dugo. Nadam se da ću između ostaloga i uz Vašu pomoć barem pokušati nadoknaditi dio onog što sam propustio sve ovo vrijeme. Sa mnom u cijeloj prići je i moja supruga Tanja, a vjerujem da će se i moje cure( 12 i 15 godina) za koju godinu uključiti.
Zašto Vaša stranica?
Igrom slučaja i rata bio sam veliki dio 1993 godine u Vašem kraju, konkretno u Cavtatu i konavoskim brdima i mogu samo reći da do danas nisam naša ljepše mjesto za živjeti u Hrvatskoj. Od klime do krajolika, ugodnih ljudi, prelijepih žena,...Molunat mi je jedno najljepših malih mjesta na našoj obali, a pogled s Prevlake vrijedi cijelo bogatstvo. Nisam bio dolje od 1999.godine, ali vjerujem da ću ove godine to ispraviti.
Inače, upoznao sam, doduše samo preko telefona, vašeg člana Mihu koji vozui Marauder (plavi?) koji je kupio od mene vjetrobran, tako da sam prvi korak suradnje Već napravio.
Pozdrav - brum!