Autor Tema: Moto GP  (Posjeta: 376602 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Moto GP
« Odgovori #270 u: 25 Kolovoza 2007, 20:43:29 »
Pa nije mu onda bilo dosadno. Sa strane to što je imao najbolji i najjači motor, najbolji tim i podršku...itd, itd... što je ionako super talentiranom Rossiju dozvoljavalo da se zajebava sa ostalima.

A bit će da je sad do Michelina to sedmo mjesto a bit će i da si zaboravio da su dvojica na Michelinu bili treći i četvrti.

Ma daj, kad vidim ovakve postove neda mi se upoce upustat u razglabanja..  ???
*Kiss french, ride Italian*

Offline Nix

« Odgovori #271 u: 25 Kolovoza 2007, 20:47:34 »
Sa strane to što je imao najbolji i najjači motor, najbolji tim i podršku...itd, itd...

Da ali kad je tek počeo vozit za Yamahu odnosno prešao u njihov tim nije imao baš tako nadmoćan motor...
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #272 u: 25 Kolovoza 2007, 21:02:35 »
Da ali kad je tek počeo vozit za Yamahu odnosno prešao u njihov tim nije imao baš tako nadmoćan motor...
Cekao sam da neko to kaze.Znaci da je Rossi pokazao da moze pobjedzivat i na losijem motoru.Ja mislim da su njeggov problem samo gume i to sto je Stonerov Ducati brzi po ravnom,Rossi to nadoknadi po krivinama.Ja vam kazem samo da Michelin napravi dobru gumu i Doktor ce pokazat da je Stoner balavac za njega

Offline aurellie

« Odgovori #273 u: 25 Kolovoza 2007, 21:06:09 »
Ne gledam GP zapravo nemam pojma o ničemu, ali sam vidio par slika i čini mi se da je Stoner mulac vjerojatno i od mene mlađi. Tek uči vozit, a već vozi vrhunski i bez greške. Za nekoliko godina će sigurno bit nepobjediv i neće mu trebat brži stroj.

The machine spirit is with me!

« Odgovori #274 u: 25 Kolovoza 2007, 21:14:04 »
Cekao sam da neko to kaze.Znaci da je Rossi pokazao da moze pobjedzivat i na losijem motoru.Ja mislim da su njeggov problem samo gume i to sto je Stonerov Ducati brzi po ravnom,Rossi to nadoknadi po krivinama.Ja vam kazem samo da Michelin napravi dobru gumu i Doktor ce pokazat da je Stoner balavac za njega

Ma,

SAMO je stvar u gumama, pa se onda slucajno nadoveze da je ducati SAMO brzi po ravninama, pa jos da je sucajno SAMO Stoner u boljoj formi...

Mislim da se Stoner ima jos jaaaako puno dokazivat da upoce stane u istu recenicu sa Rossijem. Al sad trazit izlike u samo gumama...

« Odgovori #275 u: 25 Kolovoza 2007, 22:04:51 »
Procitaj malo uokolo pa ces vidjet da je problem sa gumama.Prosle godine Rossi nije pobjedio pa nije nalazio izgovor niucemu,sto znaci da se on nebi vadio na gume ako stvarno nema problema sa njima

« Odgovori #276 u: 25 Kolovoza 2007, 22:11:32 »
Ne gledam GP zapravo nemam pojma o ničemu, ali sam vidio par slika i čini mi se da je Stoner mulac vjerojatno i od mene mlađi. Tek uči vozit, a već vozi vrhunski i bez greške. Za nekoliko godina će sigurno bit nepobjediv i neće mu trebat brži stroj.

To se vec dogadja,on vec pobedjuje.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #277 u: 25 Kolovoza 2007, 22:38:42 »
Zna se na koji sam period mislio, znači kombinacija Rossi+Repsol Honda=dosadne utrke.
Sa Yamahom je sad već drugačije i vjerojatno mu je svaka pobjeda draža nego osvojeno prvenstvo sa Hondom.

2 Desmo - je li sad kontaš na što sam mislio?

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Nix

« Odgovori #278 u: 26 Kolovoza 2007, 01:52:25 »
Da sa HONDOM je pobjeđivao i nije imao premca,al dokazao se ipak kao vozač kad je ušao s Yamahin tim...a to se cijeni...jer je riskirao i obranu naslova i sve i upravo radi te srčanosti mu se divim... :thumbsup:

Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #279 u: 26 Kolovoza 2007, 02:42:17 »
Bravo Nix,ja mislim da ga mnogi sad nevole jer boze moj ostavio je krivi dojam na mnoge,prica o sebi kao da je najbolji vozac koji je ikad postojao(meni jeste) te utaja poreza te ovo te ono,ma sto bi se iko tim zamarao pa nije on Majka Tereza pa da bude savrsen(ni ona nije)Ja ga volim gledati kad vozi,sta on u privatno zivotu radi me ne interesuje,dali pomaze sirotinji ili svaki dan zgazi po jednog na ulici za mene nije vazno jer svi bogati i slavni su svakako sjebani u mozak,dakle interesantan mi je kao vozac i on ce se vratit budite sigurni pa cu onda da vam saljem ove smajlice kad god pobjedi.Molio bih Dadu ako ima sta umlesto ovog lol,nesto kao gromoglasni osmjeh da ga ubaci pa da ga koristim.

« Odgovori #280 u: 26 Kolovoza 2007, 09:22:27 »
Taj vozac kojeg si opisao je za mene Tony Elias,to se zove fu#king voznja!
Samo sto to napravi svako 10.utrku  :shock:
Joj kako sam s gustom gledao ovo:
[youtube=425,350]vzJjas_5fVQ[/youtube]
YouTube - Toni Elias' Best Estoril Video

Ma ne kazemo mi da Rossi nije dobar vozac,svaka cast,medju najboljima je,al nije ono sto je bio jer su tu neki novi momci
I vise nebi po meni trebao biti simbol i maskota moto gp-a,kolko se zaradilo samo na broju 46...prodalo se naljepnica,majica...al eto,nije ni to nezasluzeno,zario je on i palio moto gp-om,al salu na stranu,otkucalo i njemu,ko sto je Luci rekao,ovaj svjet je takav da uvjek postoji bolji  :D
Zato se Yamasaki ne zivciraj... ;)
Nece se njega lako zaboravit,a mozda i opet proradi!
Ja mu zelim da sljedecu sezonu vozi na Bridgestone,a sad nek se pokrije onom kapom po ruznoj faci i suti.
« Zadnja izmjena: 27 Kolovoza 2007, 22:12:13 od Dado »
...

« Odgovori #281 u: 26 Kolovoza 2007, 16:50:42 »
2 Desmo - je li sad kontaš na što sam mislio?

Naravno ;)

« Odgovori #282 u: 27 Kolovoza 2007, 22:06:29 »
Bravo Nix,ja mislim da ga mnogi sad nevole jer boze moj ostavio je krivi dojam na mnoge,prica o sebi kao da je najbolji vozac koji je ikad postojao(meni jeste) te utaja poreza te ovo te ono,ma sto bi se iko tim zamarao pa nije on Majka Tereza pa da bude savrsen(ni ona nije)Ja ga volim gledati kad vozi,sta on u privatno zivotu radi me ne interesuje,dali pomaze sirotinji ili svaki dan zgazi po jednog na ulici za mene nije vazno jer svi bogati i slavni su svakako sjebani u mozak,dakle interesantan mi je kao vozac i on ce se vratit budite sigurni pa cu onda da vam saljem ove smajlice kad god pobjedi.Molio bih Dadu ako ima sta umlesto ovog lol,nesto kao gromoglasni osmjeh da ga ubaci pa da ga koristim.

Previse ovo osobno shvacas.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

« Odgovori #283 u: 28 Kolovoza 2007, 03:24:39 »

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #284 u: 28 Kolovoza 2007, 09:24:42 »
Ahahahahahahaha
Nitko se nije bunio kad je Michelin harao MotoGP-om, a Bridgestone bio loša guma za privatne timove. Sad kad su u Bridgestonu razvili odlične gume (i na razvoj potrošili ogromnu lovu)  traži se promjena pravila.
Ovaj patuljak Ezpeleta nema pojma što radi, a iz teksta se vidi i da mu Rossi diktira što bi se trebalo napravit.  :thumbsdown:
Po meni je rješenje jednostavno: neka Michelin razvije isto tako kvalitetnu gumu, neće valjda Bridgestone sad namjerno pravit lošije gume  :roll: (ili će se možda uvest pravilo jednog proizvođača pa da onda svi budu na Bridgestoneu).

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63