Autor Tema: Moto GP  (Posjeta: 364440 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Moto GP
« Odgovori #1230 u: 25 Listopada 2009, 18:13:17 »

Ne podcjenjivati WSB, dogodine bi Spies mogao mnogima pomrsit račune.
[/quote]
Kazu Melandri se vec usro od straha  :boring:

Offline f6

« Odgovori #1231 u: 25 Listopada 2009, 18:49:06 »
2 yamasaki:
Rossi ce ga oderat,smio bi se po zivot kladiti

Nečeš valjda opet  :big_smile:

Btw, kakva ti je to matematika; nije valjda da je trebao svaku pobjediti. U pet utrka je trebao osvojiti prosječno 13 bodova po utrci )  ;)  Da je od pet pobjedio jednu, dva puta bio drugi i jednom peti, šesti, ja mislim da bi bilo i previše. Ili naprimjer četiri biti četvrti i jednom treči. A da ne kalkuliramo kako bi i Rossi imao koji bod manje, hehehe....  :paranoid:

pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #1232 u: 25 Listopada 2009, 19:17:26 »
Ti si Rossija otpisao jos one godine kad je Stoner bio prvak i rekao si da je on za starog gvozdja a evo on vec drugu titulu uze stoga mislim da tvoja matematika takodje nije dobra.Sta bi bilo kad bi bilo je za malu djecu.Vidjeli smo Stonera prije pauze,nije mogao opepelit Rossiju a bogami ni Lorenzu.Nesmijes se opkladit jer i sam znas da bi izgubio  :joy:

Offline f6

« Odgovori #1233 u: 25 Listopada 2009, 19:52:07 »
Neka zahvali Yamahi. Misliš da je Lorenzo tako dobar vozač ili jednostavno ima najbolji motor današnjice. Ma odosmo predaleko. Razlika između nas je što ja smatram da je Rossi vrhunski vozač ali da danas ima mlađih i, po meni, boljih. A ti podcjenjivaš i Stonera i Pedrosu. Ma volio bi ih vidjeti na istim motorima..........  :yes:

« Odgovori #1234 u: 25 Listopada 2009, 20:30:16 »
Yes sir [smilie=lolroll]
evo Luci jedna za tebe

Offline f6

« Odgovori #1235 u: 25 Listopada 2009, 20:52:32 »
imam i ja neku na kojoj su Vale i Uccio. Ne znam ko je koji spol pa te molim da mi pomogneš  :laugh2:

« Odgovori #1236 u: 25 Listopada 2009, 21:09:44 »
Uh sto neki ovdje (ponekad) bacilaju.

Ja obozavam i Rossija i Stonera. Kao sto sam i prije govorio i Stoner i Rossi su vrhunski vozaci. Stonerovo doba dolazi a 9 naslova Rossija govori samo za sebe. Nije to kao u osnovnoj skoli gdje se odlikas uvuce pod kozu uciteljici pa kada i popusti dobija petice na konat stare slave. Sve utrke prvenstva treba odvoziti. Ono sto je Rossi dosad pokazao je UMJETEONSTVO  :klanjase:  :klanjase: a "mali" Stoner je na najboljem putu da krene njegovim putem :klanjase:

Cestitke i svim drugim vozacima koji mozda nikad nece biti prvaci ali su veliki vozaci, svi odreda.
 :good2:

WSB - i njima od mene dubok naklon.  :klanjase:

kao i svima koji nisu u rangu gornje spomenutih ali imaju srca za trke. Tu mislim na nase "grobnicane/nke" i sve one kojima su motorini i trke zivotni izricaj (za razliku od sminkera/glumaca).
 :good2:  :biker2:  :klanjase:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #1237 u: 25 Listopada 2009, 22:07:59 »
Neka zahvali Yamahi. Misliš da je Lorenzo tako dobar vozač ili jednostavno ima najbolji motor današnjice. Ma odosmo predaleko. Razlika između nas je što ja smatram da je Rossi vrhunski vozač ali da danas ima mlađih i, po meni, boljih. A ti podcjenjivaš i Stonera i Pedrosu. Ma volio bi ih vidjeti na istim motorima..........  :yes:

Mislim da djelom grjesis .Vjerovatno je Yamaha najkonkurenniji motor danasnjice zahvaljujuci informacijama prvenstveno od Rossija koji ima oko sebe okupljen tim vrhuskih inzinjera koji znaju po njegoviom zahtjevima odradit motor koji ce od prvog dom zadbjeg kruga klapati bez greske.Na kraju sezone se vidi ko je bolji a Rossi je to dokazao deveti put Mozda i ima maldih i boljih ali ne i dovoljno stabilnih da odvoze sezonu i dokazu to naslovom prvaka .Volio bi ih i ja viditi na istim motorima ali bez raznih elektronskih pomagala i mislim da bi strari konji iznenadili mnoge mlade koji su naucili da elektronika misli jedan dio mjesto njih

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #1238 u: 25 Listopada 2009, 23:21:03 »
Evo đasmine i ovo je finilo.Sad nek pjevaju borbene :mrgreen:
Neznam jeste li se sta kladili al mislim da bi bilo fer da ti plate ručak kad dođeš  :mrgreen:

Al ta ideja da predje u Ducati.... hmm onda mi nece bit drag :thumbsdown: prodana duša  :thumbsdown: :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #1239 u: 26 Listopada 2009, 01:00:31 »
Vicko,posteno receno  :klanjase:
Ivo,jedino se Oliver smio kladiti pretprosle sezone protiv Rossija (ja bih reko mladost-ludost)  :joy:
Ovi stariji imaju samo jezik al niko se neusudjuje na opkladu (ja bih reko starost-mudrost)  [smilie=lol]
Ovo za prelazak Rossija u ducati sam citao na internetu,mozda i bude nesto od toga.Bilo bi lijepo da italijan zavrsi karijeru na italijanskom motoru pa da se vise prestane sa pricom kako samo placho moze vozit Ducati.
Evo jos koja za gospodina koji se nesmije kladiti

Offline doktor

• **
« Odgovori #1240 u: 26 Listopada 2009, 06:17:29 »
mislim da vam je diskusija bez veze jer svatko tko je odvozio par krugova po pisti zna da je to toliko kompleksno da u svakom prijedjenom  metru treba idealno uklopit stotinu stvari, a kamoli u vrhunskom sportu kao sto je GP Rossi je sigurno veliki-mozda i najveci talent u moto sportu,  ali vi se natezete eko desetak vrhunskih vozaca i pet vrhunskih motora svijete danasnjice - tko je bolji. Ipak davadesetak sekundi fore po kisi unatoc elektronici koja ipak djelicak sekunde kasni,pa Melandri, pa Hayden , pa Lorenzo,pa da sada ne nabrajam,  mislim da je ipak campione imao jucer ne najbolji dan. U svakom slucaju cestitke Rossiju -Agorossi

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #1241 u: 26 Listopada 2009, 11:08:07 »
nego... vozile su se jučer i dvije utrke WSB u kojima se odlučivalo o prvaku i koje su bile puuuuuno zanimljivije od motoGP  ;)

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #1242 u: 08 Studenoga 2009, 15:01:04 »
Ni rjeci od kamenkovih fanova  :mrgreen:

« Odgovori #1243 u: 08 Studenoga 2009, 15:02:27 »
kamenka treba vratit u vrtić
ovo ne bi ni moj Marko napravio
CIKLAMA

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #1244 u: 08 Studenoga 2009, 15:19:51 »
Ne branim Stonera ali ovo se događalo i nekim drugim vozačima i to u situacijama kad im se odlučivalo o naslovu prvaka.

Bez obzira što je "tek" sedmi, za mene je vozač dana Ben Spies.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63