Autor Tema: Konavle Cross  (Posjeta: 39730 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Konavle Cross
« Odgovori #90 u: 03 Listopada 2006, 20:08:30 »
bio ja s balicom na Kupresu prosle godine jedan vikend, Mate Rebrina bio profesor u nas u skoli na kembriđu, zena mu Violić nase gore list s osojnika! Mi bili radi paraglidinga, skakali, u pauzama vozili dt 125 3 komada po preljepim stazama! jahali konje! preljepo, preljepo! mislim da sad ima i vise opreme i konja, a vjerovatno i motora!

naljepse od svega sto nigdje nema kamena, gdjegod nedajboze padnes meka zemlja :mrgreen:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Konavle Cross
« Odgovori #91 u: 03 Listopada 2006, 20:27:03 »
ma ko se nije vozo po konavlima ima se vozit pola godine svaki vikend na nekom novom mjestu jos ako ti ima ko pokazat kakvo dobro mjesto, iako mi je veci gust sam otkrivat neke stramputice...

meni je totalna spica vozat se po polju, nebi se mico od tamo :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

Konavle Cross
« Odgovori #92 u: 07 Listopada 2006, 14:37:49 »
Sutra u 14 00 okupljanje za vožnju u Čilipima ispred MK Dvije Rote

Konavle Cross
« Odgovori #93 u: 07 Listopada 2006, 14:45:27 »
nadam se da ce bit slika da, ako nista, parim oci doma...
Bog i Hrvati

Konavle Cross
« Odgovori #94 u: 07 Listopada 2006, 23:12:09 »
Citat: "Vedro"
bio ja s balicom na Kupresu prosle godine jedan vikend, Mate Rebrina bio profesor u nas u skoli na kembriđu, zena mu Violić nase gore list s osojnika! Mi bili radi paraglidinga, skakali, u pauzama vozili dt 125 3 komada po preljepim stazama! jahali konje! preljepo, preljepo! mislim da sad ima i vise opreme i konja, a vjerovatno i motora!

naljepse od svega sto nigdje nema kamena, gdjegod nedajboze padnes meka zemlja :mrgreen:

Jesi li dizao konje na zadnju?  [smilie=lol]
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Konavle Cross
« Odgovori #95 u: 09 Listopada 2006, 22:41:58 »
Vozili se juče nas četvorica...

Prvi put je s nama vozio Lolo koji nakon što je ovladao Grobnikom sada juri bespućima Konavala...i to veoma brzo...i standardno drži predavanja uz pivu:

Lolo i Ivo

Niko

Po šumama i gorama

Nakon vožnje je naravno slijedio roštilj+piva
Idemo opet u nedjelju!

Konavle Cross
« Odgovori #96 u: 09 Listopada 2006, 23:38:51 »
dobri ste, svaka vam cast    :thumbsup:

ivo ne propusta voznje :?:  :mrgreen:

neprijatelj moto kluba dvije rote hara po konavlima :lol:  :lol:
Bog i Hrvati

Konavle Cross
« Odgovori #97 u: 09 Listopada 2006, 23:55:42 »
ovoga Lola nema đe ne dođe! [smilie=lolroll] akobogda vodit ćemo ga na paragliding, kad se snjeg rastopi,na Kupres, mislim da letio jos nije! ovako je to otprilike izgledalo sto se tice krosa!

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Konavle Cross
« Odgovori #98 u: 10 Listopada 2006, 00:11:10 »
gore bi se moglo po poljima gonit :?:   ima se kuda :?:
Bog i Hrvati

Konavle Cross
« Odgovori #99 u: 10 Listopada 2006, 09:12:47 »
nigdje kamena! lolo, ivo, grga, matko, ja, to su ljudi sto znam. ne bojim se da bi nas bilo jos. u njihovu kucu moze stat mislim dvanest gostiju iako za smjestaj nije problem. trebali bi nakrcat na prikolicc neki to sto imate motora, vidit sto cemo gore naci i krenut, pamet nam nece smetat, to se trazi, srca junacka nosimo sobom, malo para i gassss...

Konavle Cross
« Odgovori #100 u: 10 Listopada 2006, 12:28:56 »
ma to te pitam vedro legendo :thumbsup: .
nadam se da cu se refat prije snijega pa da otpicimo gore, a nije ni dogodine kasno...
Bog i Hrvati

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Konavle Cross
« Odgovori #101 u: 10 Listopada 2006, 16:30:54 »
Citat: "Vedro"
nigdje kamena! lolo, ivo, grga, matko, ja, to su ljudi sto znam. ne bojim se da bi nas bilo jos. u njihovu kucu moze stat mislim dvanest gostiju iako za smjestaj nije problem. trebali bi nakrcat na prikolicc neki to sto imate motora, vidit sto cemo gore naci i krenut, pamet nam nece smetat, to se trazi, srca junacka nosimo sobom, malo para i gassss...

još da motori mogu preko granice...  :lol:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Konavle Cross
« Odgovori #102 u: 10 Listopada 2006, 23:56:03 »
Citat: "Dado"

još da motori mogu preko granice...  :lol:

za sad ih barem pola moze   :wink:  :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com