Autor Tema: Garmin iskustvo...  (Posjeta: 2373 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Garmin iskustvo...
« u: 03 Prosinca 2007, 21:31:42 »
Evo da podijelim sa vama moje lično iskustvo u odnosima sa ovom renomiranom firmom. Uz GS-a sam dobio i Garmin Street Pilot 2620 za 500 eura. Lijep nosač, pravo mjesto za GPS, ali problem pri brzinama od 130-140 na sat, ali uvijek i samo uvijek na motoru. U kolima radi i pri brzinama od 200. Da li zbog vibracija ili neke druge greške, uredjaj se pri kritičnoj brzini samo resetuje. Prije nego je došao kod mene, prethodni vlasnik ga je slao u Sloveniju, gdje su ga rastavljali i samim tim više nije bio vodo nepropusan, a ništa nisu napravili. Početkom ove godine u jednoj vožnji mi se resetovao desetak puta, da bi to dovelo do toga da se sistem više nije podizao uopšte. U petom mjesecu sam ga odnio za Beograd, prilikom odlaska na koncert, i predao ga čovjeku koji ima jako dobre veze gore, ali mi je poslije dva mjeseca rečeno da oni to ne mogu da poprave i da je učinjena trajna šteta, koja vodi samo kupovini novog Garmina...
Onda je kolega biker iz Beograda išao na more u Hrvatsku i odnio moj jadni GPS do Zagreba i predao ga Francu sa motori.hr foruma. Franc je advokat u Zagrebu i veoma je blisak sa ljudima u Garminu u Zagrebu. čekao sam da prođe ljeto da bih ga napomenuo da odnese uređaj u servis, ali je tada imao udes motorom i slomio je ruku, pa je sve to odloženo. Već sam se polako predavao, i onda sam sasvim slučajno došao u kontakt sa Dankom Kovačevićem, čovjekom koji radi u Navigo-sistem, koji je glavni predstavnik Garmina u Hrvatskoj. Naš kontakt je bio zbog nautičkih mapa Hr i CG primorja, i pošto smo to uspješno završili, slučajno sam mu spomenuo moj Street Pilot 2620. Doslovno je rekao da nema problema. Donesi ga i sljedeći dan dobijaš 2720 potpuno nov i bez ijednog centa plaćanja... :shock:
I tako i bi...
Da li su oni imali i službenu mogućnost da ova dva uređaja zamijene zbog ranije utvrđenih grešeka, ne znam, vjerovatno da jesu, ali je takođe mogao reći da oni to ne rade, već da je na uređaju učinjena nepopravljiva greška i da smo zdravo...
Pomirio bi se sa tim i morao kupiti neki novi uređaj, a sada vidim da je cijena za 2720 oko 7400 kuna...
Dakle, ipak srećan kraj. GPS je sada kod Dr. Chale, a sjutra stiže do mene... :thumbsup:
Velika zahvalnost Danku... :thumbsup:

Odg: Garmin iskustvo...
« Odgovori #1 u: 03 Prosinca 2007, 21:35:07 »
Ja imam Garmin doma, vrhunski uredaj tako da sam kupio i sonar kad bacam balun po rijeci dubrovackoj.  :cool2:
Imaju ti uredaji garanciju pa ako ti je bilo u garantnom roku a da ne mogu otkloniti kvar trebaju ti dati novi.
Clean and clear.

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Nix

« Odgovori #2 u: 03 Prosinca 2007, 21:36:44 »
Ima još pravih ljudi koji znaju svoj poso radit kako treba. :thumbsup:
Svak će nakon ovog pročitanog posta se radije odlučit za tu marku-Garmin negoli za koji drugi o kojem nije čuo ništa.I eto mu plusa. :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #3 u: 03 Prosinca 2007, 21:41:23 »
Ja imam Garmin doma, vrhunski uredaj tako da sam kupio i sonar kad bacam balun po rijeci dubrovackoj.  :cool2:
Imaju ti uredaji garanciju pa ako ti je bilo u garantnom roku a da ne mogu otkloniti kvar trebaju ti dati novi.
Clean and clear.

Odavno je on izašao iz garancije...
Star je najmanje dvije i po godine, a i Slovenci su ga otvarali i samim tim uništili garanciju...
Sad imam novi uredjaj pod garancijom... :mrgreen:

« Odgovori #4 u: 03 Prosinca 2007, 21:46:26 »
Onda, svaka cast covjeku!  :thumbsup:
Idem i ja svog polomiti da dobijem novog...  ;D

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Laske

« Odgovori #5 u: 03 Prosinca 2007, 22:17:37 »
ali ti ne znaš onoga kojeg on zna, jedino ako ti Omcho ima jednog prijatelja... hehehehe

to u tebe Gasho neki Garmini koji sami voze motor ?!!! 7400 kn ??!! a kreću već od 1800 kn...
Laske

« Odgovori #6 u: 03 Prosinca 2007, 22:22:31 »

« Odgovori #7 u: 04 Prosinca 2007, 00:02:45 »
1. drago mi je da se to rješilo!

Ja izmedju ostalog mogu zaključit da se stvari dogadjaju kad trebaju a ne kad mi to hočemo ma koliko se trudili da se to dogodi prije i nervirali se zbog toga! Ne znači da treba odustat u nastojanju da se stvar rješi ali nikako se nebi trebalo nervitat ako se ne rješava kako bi mi htjeli! Vidi, Garmin prošo po Balkana, trudili se ovi i oni i ovako i onako i dok sasvim slučajno nije došlo do pravog spoja koji je rješio sve bez problema, i to djabe!

Pametan indijanac, strpljiv indijanac! Ja bi izludio davno i kupio treči ne drugi kad bi mi se u jednom djiru resetiro 10 puta! Izmedju ostalog, sigurno bi ga i dobro izgazio kod trečeg reseta, nebi ga više nitko resetiro poslje mene!

Glup indijanac!  8)

Ako nista znali mladi gospodine doseljenik u Mokošicu, ribanje u rijeci dubrovačkoj je za-bra-nje-no!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #8 u: 04 Prosinca 2007, 00:10:28 »
Clean and clear.

Imam ti Blue Chart v9.5 ako te zanima...

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #9 u: 04 Prosinca 2007, 09:09:57 »
Ovo je generalno dobra tema i uskoro cu postaviti svoja iskustva sa TOM-TOM-om i nekim drugim uredjajima.

« Odgovori #10 u: 04 Prosinca 2007, 21:45:11 »

Ako nista znali mladi gospodine doseljenik u Mokošicu, ribanje u rijeci dubrovačkoj je za-bra-nje-no!

Vedru treba jedan marine blue chart jer ribanje i podvodni ribolov je za-bra-njen u rijeci dubrovackoj,a on se kupa u odijelu od 6 mm!  :mrgreen: