Autor Tema: Deep Purple, Sarajevo 2007.  (Posjeta: 9461 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Deep purple, Sarajevo 2007.
« Odgovori #15 u: 05 Studenoga 2007, 11:06:00 »
A ja sam tek sad vuk! I taman sam se naspavo i mogu reč da bi krenuo s bar jednom urmašicom u novi dan! Ali...

Dakle ovako je bilo! Svanulo je i to jutro dana kad ću naveče i koncert legendi Deep Purple pribrojit ostalim takvim dogadjajima u svom životu! Odlično! Miran,spreman! Ajmo!

Kafa, telefon, nervoza cika, ajde pruži korak,  [smilie=blahblah] [smilie=blahblah] [smilie=blahblah]!

Gdje su? Okle zovu? Puno je auta u Mokošici, nekolicina kombija, ali nijedan kakvoga ja tražim...
Kad cup,poznati likovi, zamračenih pogleda iskaču iz mercedesa zatamljenih stakala,  ;) znao sam da ču putovat ko zvjezda!  :big_smile: Otvaraju se šiber vrata, kad izgubljeni fjaka, kojeg smo jedva našli, ntr, Ana, Dado... SPREMNI! Fiju, tup, vrata zatvorena, pali, krečemo! Šaltaj petu nemoj stat, u,a, 100 na sat...  :joy: :joy: :joy:

Ma šta petu, ŠESTU!  [smilie=lolroll] Juhuuuuuuuuuuuu! Sportski se vozim ko zvjezda!  [smilie=lolroll]

U kombiju drama, tišina kratko traje, pa par rječi, vic ili zgoda pa smjeh, pa opet kratka tišina pa sve ispočetka. Tu i tamo čuje se ajde, može, ne ne... Upute našem pilotu kojem ovim putem odajem priznanje za strpljenje i ugodnu vožnju, i za svaku šestu koju je šalto!  :thumbsup:

Dogovor pit stop Metković! Kafa robna kuća, ali stajemo prije po mandarine i suhe smokve, mediteranska blaga za bosanske nam prijatelje! Na moju šalu da to puno košta oče baka da nam da jeftinije a mi joj uz smjeh ostavljamo i baju i nastavljamo dalje, na kafu!

Prelazimo granicu uz salve smjeha koje su tek sad razumijem imale utjecaj  puno dalje od karoserije šestobrzinca,pa su se tako i policajke opustile a neke smo policajce i prosvjetlili tko su ti što imaju koncert! Nije se sramio što nezna, bio je ponosan jer on sluša samo narodnjake! Sretno, zbogom Hrvatska!
U Hercegovini se ništa nije promjenilo što se tiče raspoloženja sve do dvadesetak minuta prije Jablanicekad je sve utihnulo!Napala nas glad! Opet šesta! Hitro! Ko da su znali, čim je donio pjate odma je stigla i janja... i piva i drugima jelo! Usluga pet zvjezdica po svemu! I tu bi prvo razdvajanje oour-a, Dado, 900rr, Vedro, ne jednoj strani, onoj ljepšoj, ukusnijoj... :food: Janječoj! Nismo se dali smesti komentarima iz drugih oour-a! Nastupila je metla u tišini! Tako se obradujem Jablanici i Zdravoj vodi!

E, sad možemo kud hočemo!
Sarajevo, Holywood hotel, za zvjezde naravno, dobrodošlica, smještaj, kafa, dolazak domačina i najgladnijeg gosta,Gasho, koji je čekajuči nas zamalo, zamalo pao, mala snaga, ali ipak sve se dobro završilo!
Dlanom o dlan, čaršija, tour sa zamjenskim vodičem, dok čekamo Anu Dada Amru Emira i Gaša ipak da nam ne padne šečer, moramo malo prialogajit, pite za predjelo, a i pogdjekoji burek, i buredjike, pavlake... Ma opet nije bilo kraja davljenju, pardon divljenju! Uffff, več pušem, pun sam ko brod košto mi reče mala cige što prosi! Ajde ti veliki daj marku, ti si pun ko brod!  Nisam moogo odolit, te joj rekoh, daj ti meni marku! Ona reče nema, samo kune, 15! Daj, evo ti dva eura! Može! Ode cige sretna! Dubrovačka diplomacija na djelu, svi sretni a mi i zaradili! :big_smile:
Svi smo na okupu, glavno jelo na pomolu,čevapi,tradicionalno, ušli, svi nas znaju, hajte, hajte, razmakoše stolove...

...
...
Hajmo u Zetru, taxi, peta, :big_smile: , pa nemaju svi šestu jeli, svi smo stigli! Gužva nije prevelika, našo sam se s Pujom, on je gore več par dana, ide dalje s nama! Forumaši čekaju u grupi, ja sam ušo svojim putem, već bio u obilasku, sredio nam garderobu i kupio maju!  :peace:

Juhuuuuuu! Koncert je košto reče Dado počeo točno! Htio sam bit tu, nisam očekivao previše a dobio sam podosta! Moja je ocjena koncerta!uz plus minus je dobra 4! Ali mimo toga ispaljenje je bilo kvalitetno! Svirka više nego dobra a društvo izvanredno!
Napuštamo Zetru, do afther place-a protežemo nogice u kombinaciji s ugodnim čakulama... Naivni,neznamo što nas čeka, zadovoljni!
Prvo u Underground! Prevelika gužva, nismo mogli ostat! Moram spomenut vstarrider-a kojeg mi je bilo čast upoznat! Prepoznali smo se s vrata odma rukovali,porazgovarili i pozdravili! Nažalost situacija je nalagala da odemo dalje ali se nadam da čemo imat još sličnih situacija pa čemo ih kvaliteno iskoristit! :occasion:

Opera! High-class, ipak se zvjezde moraju malo poslje rocka i kulturno uzdizat! Opera je pravo mjesto za to! Mama mi se oduševila kad sam joj reko da sam poslje koncerta išo u Operu! Bravo sine!

Jedna slika veli tisuču rječ, fjaka report če vam pokazat puno toga! Ja ču samo zahvalit Gashu na ukazanom povjerenju u izboru koktela, nije lako pit koktele cijelu noč a da te ujutro ne boli glava! :thumbsup: Požalit  što me nije bilo bar dva tri puta u isto vrjeme gore jer su u ime društva, dugonoge i ljepooke sarajke ostale bez našeg društva, samo su pogledavale kriomice na temperamentne dalmatince i čekale svoju priliku kad se dalmatinci smire pa da ih otmu ali dalmatinci se nisu smirili, u vrisci su napustili Operu i krenuli na uličnu pizzu pa u hotel gdje se nisu ugasili... Zabava i smjeh do zore!
...
...
Kafa, doručak,sredjivanje dojmova, kupovina, marenda, kolači, kafa sikteruša, pozdravi,obečanja, napuštamo Sarajevo, Jablanica, ponovo male bjele ovčice, nizbrdo, juhuuuuu, jope šesta, Neum kafa, smjehovi, vrhunske vibre... Doma!

Ja bi SAD opet ponovo!

Društvo Hvala! Bilo je mrak!
Jebeš zemlju koja Bosnu nema!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #16 u: 05 Studenoga 2007, 11:29:38 »
Jebeš zemlju koja Bosnu nema!

Ma, jebes zemlju koja Dalmacije nema!  :peace:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #17 u: 05 Studenoga 2007, 13:28:24 »
Nitko ne spominje jednu osobu koja nam je malo pokvarila dojam jer nas je pratila na svakom koraku: neizbježni Ivo S.  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Ana

« Odgovori #18 u: 05 Studenoga 2007, 14:10:48 »
Bilo je super kao i uvijek u Sarajevu. Vrhunski dozivljaj i kao sto smo stalno komentirali
"ponovilo se". Moram posebno pohvaliti moju prijateljicu Amru koja me odusevila a naravno i zahvaliti  sto nas je gostila kao da smo u hotelu sa 5 zvjezdica!
Ne kaze se za ludu da vrijedis onoliko koliko prijatelja imas. E pa prijatelji dragi, hvala vam na drustvu i potrudimo se da brzo bude sljedeca zgoda

Offline Nix

« Odgovori #19 u: 05 Studenoga 2007, 14:14:58 »
Vedro!!! :!: :klanjase: :klanjase: :klanjase:
Ma tebi treba kupit kakvog tourera i slat te da putuješ,pa nam sve to lijepo dočaraš!Iako ovo nema veze sa motorima,gušto sam čitajući tvoje doživljaje,stvarno ga znaš pogodit,a sve sa štihom humora! :thumbsup:

Vidim da je bilo nezaboravno! :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #20 u: 05 Studenoga 2007, 15:38:06 »
evo jos slija

1. dio

u neretvi kupovina narančina za emira,
-

a malo i za puta  :mrgreen:

nismo ni ušli u BIH  kada vec se staje u jablanici što pojest... (ja se cuvam za sarajevo)

-
-

po baščaršiji
-

slika kako vedro i kod roma zaradjuje  ;)

mmmmm piteeee
f6 zaustavlja sve, i narucuje  10kg pita  :mrgreen:

-
-
-

dado, ana, gasho, emir su negdje zapeli, pa nisu prosli prvu postaju papanja :D

gasho jedva hoda,
slabo mu je, nista nije jeo ima vec pola ure, pa ga  cvijeto i vedro pridrzavaju...

idemo odma nesto mesno pojest u u hodžića
-
-

ajme kada prikaze vide ovo ;)  :mrgreen:

nakon slanog moramo sa necim slakim presjec ;)
gasho uzima punu kutiju  baklava i raznih delicija koje su planulu u sekund

-

u kaficu opere ispijamo pice prije koncerta,
a cvijetu se već oci sjaje  :mrgreen:

-

« Odgovori #21 u: 05 Studenoga 2007, 15:56:40 »
Jedna prigodna o barskim mješavinama!
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/znanost/it/20071105_29715.php

[smilie=lolroll] Miješanjem alkohola s energetskim napicima dobiva se "vrlo opasan koktel" koji je poput 'miješanja kokaina s heroinom', tvrdi jedan od najpoznatijih britanskih stručnjaka za liječenje ovisnosti o drogama. [smilie=lolroll]

"Motorika, reakcije i prosuđivanje inače su smanjeni pod utjecajem alkohola, no ako zajedno s njime uzimaju i stimulanse (a koji se nalaze u energetskim napicima) to neće biti toliko očito, pa je samim time i opasnije", rekla je voditeljica istraživanja dr. Mary Claire O'Brien.

E pa Mary Claire svaka ti čast!  [smilie=lolroll]

Vedro!!! :!: :klanjase: :klanjase: :klanjase:
Ma tebi treba kupit kakvog tourera i slat te da putuješ,pa nam sve to lijepo dočaraš!Iako ovo nema veze sa motorima,gušto sam čitajući tvoje doživljaje,stvarno ga znaš pogodit,a sve sa štihom humora! :thumbsup:

Vidim da je bilo nezaboravno! :thumbsup:

Tnx!

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: Deep Purple, Sarajevo 2007.
« Odgovori #22 u: 05 Studenoga 2007, 16:10:46 »
Na putu prema dvorani vidjeli smo da u Sarajevu nastupa Ludi Milojko  [smilie=lol]

i odmah smo skontali gdje ćemo ga naći :lol:

ali tamo su nam rekli da je otrčao po Coca Colu za društvo  :big_smile:

Kako smo žurili na koncert nismo ga imali vremena čekat.

[smilie=lolroll]

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline f6

« Odgovori #23 u: 05 Studenoga 2007, 16:52:48 »
A jesi i ti neki. Pa zar se nismo dogovorili da sačuvamo "našu malu tajnu"  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline ntR

« Odgovori #24 u: 05 Studenoga 2007, 16:53:48 »
Bilo je jebeno <3 Nemojte mi Andriju... Inace nisam ja majke mi navukli su me  :lol:
Vedro car <3<3
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

« Odgovori #25 u: 05 Studenoga 2007, 17:09:01 »
"Motorika, reakcije i prosuđivanje inače su smanjeni pod utjecajem alkohola, no ako zajedno s njime uzimaju i stimulanse (a koji se nalaze u energetskim napicima) to neće biti toliko očito, pa je samim time i opasnije", rekla je voditeljica istraživanja dr. Mary Claire O'Brien.

hmmmm,
ja bi te koji to rade odveo na jablanicu i da sami izjedu 2 kila jenetine, više im to nebi palo napamet  :mrgreen:

2. dio

na ulazu u halu odma se kupuju majce

vedro maneken
-

ali ja ostajem u dumoto majci, i naljevam se bezalkoholnom pivom ;)

-

sa koncerta

-
- 
-
-
-
-
-
-
-

« Odgovori #26 u: 05 Studenoga 2007, 17:38:19 »
Nadam se da ste probali pitu uckurusu.Super,u sarajevu je uvjek veselo.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #27 u: 05 Studenoga 2007, 21:11:10 »
 [smilie=offtopic]

Ima li kakav link kako je bilo u Splitu?

« Odgovori #28 u: 05 Studenoga 2007, 22:28:07 »
Neznam, evo čekam dio 3. by fjaka, i moram priznat da sam se poželio juhe!  :big_smile:

Offline Laske

« Odgovori #29 u: 06 Studenoga 2007, 21:17:12 »
Bravo balica... Zavidim, znam što je ova balica, što je Sarajevo... ali mi mlađi (ja) smo malo slabiji na području rock-a, ali sam čuo da Emir organizira nešto kad zatopli u 6.-om mjesecu, pa...  :joy: :joy: :joy:
Laske