Autor Tema: 14.10.2007., nedjelja, Crna Gora  (Posjeta: 10752 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: 14.10.2007., nedjelja, Crna Gora
« Odgovori #30 u: 15 Listopada 2007, 19:39:52 »
I ja sam prvi put išao na Gašov nagovor.
Sad razmišljam skroz drugačije.
Zašto se mi ustručavamo ići u CG? Jesmo li mi bili agresori pa ne smijemo ići tamo ili obratno? Koji su to principi zbog kojih se ne bi pošlo vidjeti sve te krajolike u CG? Zbog čega neki sebi uskračuju sve to, je li zbog čaršije ili što? Pa nemamo sto života nego ovaj jedan i rat mi je već oduzeo 10 godina i ne namjeravam još 10 godina držat neke principe.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline f6

« Odgovori #31 u: 15 Listopada 2007, 19:43:01 »
Slažem se i predlažem da se vratimo ljepotama ovog izleta.  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #32 u: 15 Listopada 2007, 19:45:16 »
Nemoze svako javno ustati i priznati da je nekad bio u krivu kao sto je to f6 ucinio zato :klanjase:

« Odgovori #33 u: 15 Listopada 2007, 19:48:45 »
vratimo se..

evo i mojih slika..

uzivajte

http://krampus8.net/gora/

« Odgovori #34 u: 15 Listopada 2007, 19:51:43 »

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #35 u: 15 Listopada 2007, 20:35:32 »
 Slika dana je guranac milicijskog golfa  :lol:  Eto i Doktor je dao ruke iako je cjelim putem spominjao da je vrjeme za marendu pa za ručak  :mrgreen: napokon srodna duša  :joy:  :mrgreen:
 Cetinje i Njeguše moram opet obić.... priroda me odusevila i ka zatopli idem gore trgovat i uzivat u prirodi i pogledu.
 Al sam se dobro nasmijo kad je netko u Njegušima otkopčavao kaiš na gaćama za rupu više..... ona prethodna meza je učinila svoje.. [smilie=lol] [smilie=lolroll]
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #36 u: 15 Listopada 2007, 20:46:06 »
I ja sam prvi put išao na Gašov nagovor.
Sad razmišljam skroz drugačije.
Zašto se mi ustručavamo ići u CG? Jesmo li mi bili agresori pa ne smijemo ići tamo ili obratno? Koji su to principi zbog kojih se ne bi pošlo vidjeti sve te krajolike u CG? Zbog čega neki sebi uskračuju sve to, je li zbog čaršije ili što? Pa nemamo sto života nego ovaj jedan i rat mi je već oduzeo 10 godina i ne namjeravam još 10 godina držat neke principe.

naravno slazem se 100% sa time sto si rekao...  :thumbsup:

po meni to što ideš vidit nije od crnogoraca, ko sto ni plitvice, mljet, krka, dubrovnik... nisu samo hrvatske to je svjetska baština ...

negdje sam našo statistika da je u bokokotorskom zaljevu 1910 bilo 90% hrvata, vise ne mogu naci taj podatak ali evo jedan drugi citat
c/p: http://www.hic.hr/books/jugoistocna-europa/pecaric.htm
U razmjestaju pucanstva 1910. godine lako je uociti stanovite pravilnosti. Pravoslavna vecina u cijelom kotaru rezultat je naseljenosti u visim, brdskim krajevima kao sto su primjerice, bokokotorsko zaledje te podrucje Pastrovici, gdje su pravoslavci prakticno jedino pucanstvo, a oni su vecinsko stanovnistvo na poluotoku Lustica te u poljodjelskoj grbaljskoj zupi. Od vecih i poznatijih gradova, pravoslavna vecina 1910., a tako je bilo i prije, zabiljezena je jedino u Risnu. Sva ostala gradska naselja: Kotor, Perast, Tivat, Dobrota, Prcanj, Herceg-Novi i Budva imali su katolicku, tj. hrvatsku, vecinu pucanstva. Izrazito katolicki predjeli bili su poluotok Vrmac u Boki kotorskoj te juzni dio Spica, od Sutomora do granice prema Crnoj Gori

Offline Laske

« Odgovori #37 u: 15 Listopada 2007, 22:35:26 »
"Nije važan kritičar niti osoba koja ističe kako je neki snažan čovjek posrnuo ili kako je činitelj nekih djela mogao isto učiniti bolje. Zasluge pripadaju samo onome koji se nalazi u areni, čije je lice uprljano prašinom, znojem i krvlju, tko nastpa viteški, tko griješi i uvijek, nanovo posrće, onome tko je ponesen, tko zna što je entuzijazam i tko energiju ulaže u vrijednu stvar, onome tko, u najboljem slučaju, na koncu spozna trijumf visokog postignuća, pa, ako u najgorem slučaju i padne, pada hrabro, osiguravši time mjesto za sebe daleko od onih hladnih i plašljivih duša koje ne znaju ni što je pobjeda ni što je poraz." (Theodore Roosevelt)

Luči, spasio te Roosevelt...
Laske

« Odgovori #38 u: 15 Listopada 2007, 23:05:00 »
Ljudi, meni je puno srce kada vas vidim ovamo. Koliko god da sam zauzet, a vjerujte da sam bio i u ovu nedjelju, eto mene sa vama. Ja znam da je teško sve zaboraviti, a ja to ni ne tražim, već samo malo vjerovanja da nismo svi isti. Ovoga puta su f6 i Dadov brat bili po prvi put u CG. Kad sam vidio Lučia, obradovao sam se kao malo dijete. Sljedeći put će to biti neko drugi, sve dok SLIK-a ne dovedemo ovamo ( :mrgreen:).
Šalu na stranu, slično kao Dado sam razmišljao prije nego što sam se uopšte javio na forum prije nekoliko godina. Granica na Debelom brijegu mi je bila kao kineski zid, a ničim nisam doprinio da to tako bude. Sada, čini mi se, imam nekoliko prijatelja kojima nije važno odakle sam i što sam. Ovdje ste uvijek dobrodošli... :thumbsup:

« Odgovori #39 u: 15 Listopada 2007, 23:16:13 »
vratimo se..

evo i mojih slika..

uzivajte

http://krampus8.net/gora/

Nikša, slike su fenomenalne... :thumbsup:

Luči, hvala na lijepim riječima kojima si propratio odlične slike... :thumbsup:

Rookie, danas mi se javio telefonom tvoj prijatelj sa bijelim mercedesom. Kaže da je sve prošlo bez problema, da je htio i da ti plati odštetu da si ti to zatražio, da ima kuću u Dubrovniku i da je tamo svako malo i da se nadjemo negdje na piću. Da ti skratim, sad smo postali bliski, što bi rekli, odnosi su nam na prst u dupe... :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 15 Listopada 2007, 23:25:25 od Gasho »

« Odgovori #40 u: 16 Listopada 2007, 08:06:10 »
haha.. ma neka.. a znas sto.. pa vidis ipak je covjek ok na kraju ispao. A tamo kad smo bili ja sam mislio da ce biti svega kakve su rijeci pale..na kraju je ispalo da ga je zena huskala.. oce zene oce

« Odgovori #41 u: 16 Listopada 2007, 10:52:04 »
Još ste jednom dokazali da ste stvarno prava ekipa a d je Gasho pravi Ministar turizma i čovik koji priskače u svakom trenutku pa i u kriznim kakav je bio i u nedilju.Situacija od prije 15 godina neče se nikada zaboraviti ali če ljudi kao Gasho ta vremena pokušat.....(vidiš sad neman riči za to) ajmo reč odvodit u mirnije vode.
Još jednom bravo na svemu [smilie=clap] [smilie=clap]
P.S.
Slike su fenomenalne kao i priroda :thumbsup:

« Odgovori #42 u: 16 Listopada 2007, 15:15:00 »
Kaze vozac mercedesa Gashu .. kao STO SE TI MJESAS.. TKO JE ON TEBI.. kaze Gasho.. ON JE MOJ GOST :-)  :thumbsup:

« Odgovori #43 u: 16 Listopada 2007, 15:52:28 »
A legendi...eto kolko dogadjaja u jednom danu!

Ljudi znate sta,kolko god mi moji branili motor,i kolko god mi svi srali o tome JA VAM KAZEM JEDNO:

90% POPULACIJE NE PROZIVI OVOLIKO DOGAđAJA U POLA GODINE,KOLIKO STE VI U JEDNOM DANU
Odlicno drustvo,zafrkancija,motor,voznja...dobri ljudi prije svega.
DOVOLJNO I NEPROCJENJIVO!
Ne vrijedi rizika zivota,al ako je motor rizik onda je i auto,i hodanje cestom i pranje robe u masini i grijanje na plin  :D

Svaka cast,i slike i sve a posebno Gasho  :thumbsup:
Nadam se da cu se i ja uskoro pridruziti,zasad mi ostaje da sanjam  ;D
...

« Odgovori #44 u: 16 Listopada 2007, 15:54:09 »
ne moras sanjat.. vecina nas ima dva sjedala na motoru :-) ... samo se dogovori i idemo :-)