Da, Rookie se javio, sretno doma stigao
A evo ja ću sa slikama početi, Krampus i Helga neka se nadovežu.
Skupili smo se ispred Roxija u 09.00

i našli Nixa ranoranioca

Na aerodromu su nam se pridružili Krampus i Rookie a u Kamenarima i domačin, ministar turizma Crne gore, njegova veličina, Gasho

Nakon Rookieve nezgode motor smo ostavili u Tivtu na benzinskoj a on se ukrcao na BMW-a koji ga nije ni osjetio

Prvo zaustavljanje iznad Budve

Slijedeća postaja već nezaobilazni restoran "Konak"

gdje je Helga pokušao na GS-u dodirnuti tlo s obadvije noge

Došli smo i do ozbiljnijeg dijela sjednice u kojem se trebalo riješiti nekoliko dilema po pitanju odabira namirnica. I nakon doktorovog bezazlenog pogleda

zaključili smo da je odluku najbolje prepustiti ministru. Dok je on razmišljao i slagao menu, mi ostali smo se, vidjevši jelovnik, sa sjetom prisjetili nekih drugova sa foruma i nazdravili s pivom varljive kvalitete (ovisi da li je ljeto ili zima. Ovaj put je bila super)

Kad smo spomenuli Slika i Gasho je svoje piće digao u zrak i rekao da se pridružuje pozdravima

Hrana je odabrana i moglo se pristupiti blagovanju. O odabiru ne bi previše trošio riječi, samo ću spomenuti: sir, pršut, kajmak i goveđi pršut

nakon toga janjetina i teletina ispod peke a za mene svinjski umbul sa pršutom i kajmakom

Najbolje novo i nepoznato jelo je bilo sir sa ljutom paprikom, mmmm

Dalje nije bilo baš jednostavno voziti ali polako smo stigli do Cetinja, provozali se kroz grad

i nastavili prema Njegušima. Ispred nas Lovčen

Buel i kamenjar

telefon pauza

i doktor nam najavljuje ubrzani odlazak. Stižu mu gosti, mora po njih na aerodrom
![shrug [smilie=shrug]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/shrug.gif)
Možda bi i brže odmaglio da je manje pive popio. Ne bi svako malo morao prazniti rezervoar

Nakon na doktora, pogled smo bacili i na Njeguše

rodne kuće Kralja Nikole

i Petra Petrovića Njegoša

Odatle dalje prema Boki, starim putem preko Trojice. Za mene jedna od najljepših panorama (priznajem, nisam bio u Norveškim fjordovima pa ne mogu usporediti ali pretpostavljam da je ovo ljepše jer je Mediteran i naseljeno je) Evo odabir nekoliko slika bez komentara

Raskršče. Gasho i Rookie odlaze prema Tivtu a mi prema Kotoru. Zahvaljujemo se ministru i pozdrav do nekog drugog izleta

Ulazimo u Kotor. Putem srećemo jedno vozilo o kojem ćemo malo kasnije. Sad par motiva Kotora

Gospa od Škrpjela, zavjetna crkva koju su na umjetnom otoku u 17. st podigli Bokelji, pomorci koji su nakon preživljenog brodoloma na stijeni pronašli ikonu Blažene djevice Marije. Crkva je iznutra izuzetno bogato uređena i predlažem da jedan izlet bude samo Perast i Kotor!

Za kraj sam ostavio "ONO NEŠTO" što sam maloprije nazvao vozilo. Samo ću reči: Njegovo visočanstvo, po mnogima a i po meni najljepša ultra sportska jurilica,
Uživajte....

ADIO VAM....