Autor Tema: 14.10.2007., nedjelja, Crna Gora  (Posjeta: 10729 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

14.10.2007., nedjelja, Crna Gora
« u: 14 Listopada 2007, 19:24:49 »
Evo da se javim, dosao sam doma. Imali smo na putu jednu nezgodu, naime Rookiu je u mjestu Tivat izlatio jedan covjek sa autom i oborio ga na pod, ali je Rookie u redu. Motor je malo ogreban i nesto iz dekla kapi, ali mislim da je to sada vec sve sanirano.

Sto se tice formalnosti oko sudara sve je rjeseno, jedino je problem bio sto Rookie mora ostati prenociti u Crnoj Gori, jer je predao osobnu policiji kao dokaz da ce sse sutra pojaviti pred sucem za prekrsaje. Tako da je veceras tamo. Mibuone sa ovog foruma mu je puno pomogao. Evo malop'rije sam se cuo sa Rookiem i kaze da mu je kod Mibuonea motor u garazi, da mu je on pomogao naci smjestaj i da je sve u redu. Mibuone svaka cast...

Jos nesto.. ja nisam ni kune potrosio, zahvaljujuci opet GASHU.. OPET NAS JE CASTIo meni je vise neugodno, ali sto cu...

Malo vise teksta i slika poslije.. toliko za sada.. :-)

Offline pAx

Odg: 14.10.2007., nedjelja, Crna Gora
« Odgovori #1 u: 14 Listopada 2007, 19:37:38 »
nemogu vjerovat!  :evil:  [smilie=anger]  :( stvarno mi je zao Rookija... eto sad nam ostaje vidjeti kako "to" rade Crnogorski sudovi

i jeste li ponovili malo vozacko gradivo tom tipu sto je izletio  :namrgodjen:

« Odgovori #2 u: 14 Listopada 2007, 19:41:30 »
ah [smilie=anger] njesra veliko...
dobro da je rookie ok, drž se...

« Odgovori #3 u: 14 Listopada 2007, 19:49:45 »
joj joj joj  [smilie=anger] ....ma bitno da je on u redu
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline aurellie

« Odgovori #4 u: 14 Listopada 2007, 20:04:10 »
Mibourne  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #5 u: 14 Listopada 2007, 20:09:23 »
Evo da napisem svoje vidjenje danasnjeg puta.

Dossao sam oko 9 ispred Roxya i naravno opet sam prvi dosao. Tek poslije je dosao netko sa CBF 600 motorom, Dadov brat, isti on :-).. POslije su jos dosli Helga, Doktor, F6 Dado, a Rookie nas je cekao u Kuparima. Ja sam jos prije otisao na aerodrom promjeniti kune u eure i krenuli smo. Na granici sve standardno, prolazimo bez problema, sve je kao i prije samo sto je ovaj put sa nama bio i F6 :-)...

Sa Gashom smo se dogovorili da cemo se naci negdje na putu do Kamenara i trajekta. Tamo je i on dosao. Lijepo je vidjeti poznato lice. Kada nam prilazi neki u radnoj odjeci covjek i rukuje se sa Rookiem i priacaju oni.. kad ono Mibuone :-).. Ugodno nas je iznenadio. Kaze kako je svog GSX-Ra dao bratu a on uzeo XTX Yamahu. Usput nas je jos nejkoliko ljudi stalo pitati ponesto o motorima.

Na izlasku sa trajekta Gasho vodi put. Idemo u koloni cijeli put, ja iza Gasha, iza Dado.. i dalje ne znam.. i picimo mi.. prosli Tivat, prosli aerodrom, prosli one ravnice.. i vidimo nema nikoga iza nas.. stajemo nas trojica sa strane i cekamo cekamo..nema nikoga.. Dado se prvi vratio.. a uz to je Gashu zvonio mobitel. Rookie ga je zvao i rekao mu za udes.. Odmah smo se vratili. Kad ono u Tivatu Rookiev motor stoji na nekom raskrscu i neki Mercedes E klase stoji na putu. Vidimo policiju radi uvidjaj.. hrpa ljudi.. covjece.. gledam gdje je Rookie.. tamo nesto mase rukama.. dobro je.. ziv je. Gledam sto se dogodilo.. vadim aparat.. sve zivo sam islikao. Doktor me zove "Niksa slikaj ovo, i ovo i ovo".. sve sam islikavao :-)

Kada je ovaj iz mercedesa vidio da smo se okupili mi motoristi i da Rookie nije sam, siguran sam da je promjenio izraz lica, jer sam cuo nesto kao da je prijetio Rookiu kao ZNAS LI TI TKO SAM JA.. i tako to...

Uglavnom i Gasho se zauzeo za Rookia. cak su u pocetku pale neke teske rijeci, ali se stvar izgladila. Uglavnom dogodilo se to da je Rookie bio na kraju kolone i bio je malo vise udaljen od Helge koji je bio predzadnji. Ovaj u mercedesu je propustio sve motore, ali Rookia nije vidio.. nego mu se zena u autu derala PAZI UDARI NAS! .. a Rookie nije imao gdje nego je udario o bankinu sa strane i odbio se pa u auto.. i onda pao na pod.. ostrugao je malo gljivu na motoru.. koja mu je ocito spasila nogu jer je umjesto njom mogao udariti nogom o auto.

Bitno da nikome nije nista bilo.. svi smo se slozili. Na kraju je doktor rekao MA KAKAV JE OVO SUDAR PA NISMO SE NI POTUKLI..onda smo se svi nasmijali i jos se i rukovali na kraju i posli svak svojim putem. Rookie će nazalost morati ostati u Crnoj Gorijer je predao osobnu kao dokaz da ce sutra biti pred sucem za prekrsaje zajedno sa ovim covjekom, pa ce se odrediti tko je bio kriv i tako dalje.. Svi znamo tko je kriv... no dobro.

Nastavili smo dalje.. Rookie sa Gashom.. i posli preko Budve uz one serpentine prema Cetinju. Tamo smo stali u restoran Konak, gdje smo jeli i zadnji put kada smo coporativno isli u Crnu Goru. Hrana i posluga je bila odlicna.. jelo se teletina i janjetina ispod peke.. i Šopska salata.. a prije toga plata sa NJeguskim prsutom i sirom .. a mati mila harmonija okusa :-).. uzivali smo u svakom zalogaju.. popilo se i "Šopske pive" :-).. na litre.. i na kraju je GASHO PLATIO RACUN.. moram priznati da mi je vise neugodno, ali on je inzistirao da plati.. sto da kazem HVALA GASHO.

Poslije smo se uputili preko Cetinja u Njeguse, uzivali u prelijepom pogledu, VRLO VRLO zavojitoj cesti. Tamo smo kupili svi po sir i prsut.. popili i medovine. Stvarno sam uzivao.

Poslije sam se iznenadio koji je PRELIJEPI pogled sa Lovcena dok smo se spustali prema Kotoru. Milijun zavoja, serpentina.. i. na pola puta sretnem nekoga na Yamahi XTX pod punom opremom, mase mi.. kad ono Mibuone :-) smije se.. kaze da ide kod nekih prijatelja na rostilj :-).. Rekao sam mu za Rookia, a on je ponudio svoju prikolicu za motoru i da ga odvuce.. jos jednom hvala Mibuone za sve...

U podnozu serpentina smo se pozdravili sa domacinom Gashom i dogovorili se sa Rookiem sve sto mu treba i Gasho ga je poveo u Tivat, a mi u Kotor, na pice pa doma sve lijepo okolo, uz more :-)

Ako izuzmemo nezgodu koja je pogodila Rookia, a to je mogao biti bilo tko od nas.. onda mogu reci da je dan bio odlican, malo je bilo vjetrovito u pocetku, ali je vrijeme bilo suncano i bas za voznju.

Ocekujemo novosti od Rookia sutra.. za sada znam da mu je Mibuone nasao smjestaj i da je Rookiev motor u garazi kod njega.. dalje cemo cut sto je..

eto.. slike jos nisam optimizirao.. nemam kabel do sutra.. tako da.. pricekajte jos malo..vjerujte ISPLATI SE..slike su odlicne :-)

Offline f6

« Odgovori #6 u: 14 Listopada 2007, 20:16:13 »
Neznam za ostale, ali kako ću spavat................ [smilie=wtf] [smilie=wtf]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #7 u: 14 Listopada 2007, 20:19:32 »
Svaka cast :cool2:. Vidim da vam je bilo drama. Jedva cekam i ja kupit motor pa da vam se i ja pridruzim! :cool2:

Pozdrav

« Odgovori #8 u: 14 Listopada 2007, 20:41:32 »
Rookie lekcija za drugi put..
ne idi....
glavno da si ok, a motor se lako sredi...:thumbsup:

Neki dan sam isao u kotor poslovno i skoro poginuo, ne svojom krivicom nego... :twisted: :thumbsdown:

detalje necu pisat, samo cu rec da je prvi i zadnji put da sam donju granicu presao :thumbsup:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #9 u: 14 Listopada 2007, 20:49:13 »
Meni najjača scena (i fotka) dana je policijski golf koji pali na guranje pa smo ga morali pogurat kad su završili uviđaj  [smilie=lol]

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Dado

• *
« Odgovori #10 u: 14 Listopada 2007, 20:58:57 »
Ako zanemarimo Rukijevu prometnu, bio je ovo još jedan super izlet. Naravno, posebno se treba zahvalit ministru turizma CG koji je opet bio vođa puta i glavni sponzor.
Gasho  :klanjase: :klanjase: :klanjase:

« Odgovori #11 u: 14 Listopada 2007, 21:43:34 »
a dobro živ je  :thumbsup:
di su slike?

« Odgovori #12 u: 14 Listopada 2007, 21:50:23 »
Rookie lekcija za drugi put..
ne idi....
glavno da si ok, a motor se lako sredi...:thumbsup:

Neki dan sam isao u kotor poslovno i skoro poginuo, ne svojom krivicom nego... :twisted: :thumbsdown:

detalje necu pisat, samo cu rec da je prvi i zadnji put da sam donju granicu presao :thumbsup:

Ti si i prije ovoga puta rekao da nećeš ići...
Sad su te znači i dodatno iznervirali... :thumbsdown:
Ti ideš u Crnu Goru kao što ja počinjem dijetu. E od sjutra neću više jest ni pit... :mrgreen:

Nego da se vratimo temi. Jako lijep i uspješan dan. Proslavili smo završetak sezone u Crnoj Gori. Nažalost, ovo što se Rookiu desilo, moglo se bilo kome od nas desiti. To nije pitanje Crnogorca ili Hrvata, jednostavno ga čovjek nije vidio i to je to. E sad, to što je on od početka do kraja uviđaja promijenio svoj stav i priču, naravno pod uticajem žene, je stvar vaspitanja i njegove inteligencije. Na kraju me sve to iziritiralo, pa sam možda i reagovao malo grublje nego što sam trebao. Isto, da nije bilo one policije, saznali bi i ko je on, jer nam je cijelo vrijeme govorio, znaš li ti ko sam ja...
Prvo je reko da je i on Hrvat i da neće biti nikakvih problema, a onda je rekao i da mu je žena iz Dubrovnika i da je sve učinio da pomogne momku, ali da je on morao ići malo sporije... :mrgreen:
E tu mi je došlo da ga udavim, i to dok daje izjavu... :mrgreen:

Offline Dado

• *
« Odgovori #13 u: 14 Listopada 2007, 22:10:16 »
Ajmo sa slikama  :!:

« Odgovori #14 u: 15 Listopada 2007, 09:37:52 »
Rookie nadam se da je sve OK i da nemaš velike štete na makinji.Pozzzzzzzzz.....

P.S.
Krampus šta nas zaj..... sa tim slijama ajde više   :mrgreen: :mrgreen: