Mislim sad i ja kad gledam video,kočim prerano i predugo, presporo ulazim u zavoje pa onda na gasu prolazim kroz njih pa opet odem preširoko pa ni gas na izlasku ne mogu odvrnut, i tako zbog jedne greške nastane ih još 5. Ali gore su mi se druge stvari motale po glavi, tipa kako se doma vratit ako pogriješim i padnem

DVD sa snimkom sam pogledao u ova dva dana bar 100 puta i vidio milijun mjesta gdje bi se moglo poboljšat vrijeme, pogotovo na tim kočenjima. A sa motorom sam super zadovoljan, pogotovo radi onih koji misle da je moj stroj kanta, ali neka, nema svak za trkaći motor

, na putu za grobnik je navršio 60000km, nije potrošio kap ulja na stazi, a kad sam malo svladao izlaz iz zagrebačkog na ciljnoj sam išao 260 po satu i stajao na repu puno novijim motorima. Avantura od 2000km. bez ama baš iti jednog prigovora (osim ovih što slijede hehe). Jedino što me smetalo je preniski oslonci za noge, i malo išumjehao ovjes pa je motor tresao i uvijao se kao balerina

Ali ja sve u svemu super zadovoljan, naučio sam kako i na mokrom grobnik ima super grip, i kako izgleda kad pusti guma nakon 25 krugova bez izlaska

, uspio sam ostat i bez goriva i besplatno se vozit na ben-huru

i super se zabavit u dobrom društvu.
Sad dosta o meni

Prvo ću spomenut Vučka koji je odvozio 1.44 i još mu malo fali do titule najbržeg dubrovčanina, što će se sigurno i dogodit ako Lolo nastavi postavljat rekorde svog najsporijeg vremenea

Na kvalifikacijama je bio treći i vjerojatno bi digao pehar u trci da nije bilo one bizarne nezgode, sva sreća da se sve završilo samo uz spektakularno izljetanje i dimnu zavjesu bez ikakvih drugih posljedica.
Lolo oprosti što te stalno peglam ali tko će mi znat izabrat gume ako nećeš ti. Ali znam da se ti ne ljutiš jeli tako

čestitam na peharu

Mom kolegi trkaču iz honda teama, Bubi, na fenomenalnih 1.54

A i na kiši je jurio 1.58. Druže moramo ti zabranit grobnik dok ne nabaviš gaće sa kneesliderima. Vidiš da ti ne treba ovjes...

Mario je bio nešto tužan i pokiso iako je odvozio 1.50. Što ti je bilo dundo Mario? čestitke na super vremenu

Dunda Branka na stazi nisam puno vidio, nemam pojma kako izgleda ni u zavoju ni na ravnom. Ali priča se o 1.50 pa svaka čast na napravljenom vremenu

I hvala curama Vesni i Doris što su pazile na nas i napravile brdo dobrih snimki i fotografija. I naravno fjaki koji će to razvit, i što je posudio kameru

itd, itd.