Ukratko, dojmovi i vožnja super, ali to ionako nikom ništa ne znači osim nama koji smo bili gore, što se tiče pada, nije bilo nimalo bezazleno iako je iznenađujuće dobro završilo i po mene i po motor.
Na kočenju u zagrebački na tabli 200m, prije čega sam bio u šestoj ful gas pri debelo preko 200km/h, oko 220, ako ne i više, otkrijem da nema prednje kočnice! Kasnije se pokazalo da je crijevo nekako upalo između blatobrana i gume i istopilo se, a glicerina iscurila. Ručica je bila lagana kao pero, kočnica bez ikakvog tlaka (jebeno loš osjećaj je to otkriti pri toj brzini, a nailazi zavoj gdje treba jako kočiti prednjom), ručica je propala do kraja, pumpanje ručice nije ni najmanje pomoglo, napominjem da pri 220km/h u jednoj sekundi prijeđe 60 metara, nemam ni sam pojma što sam točno onda uradio, šaltao niže brzine, kočio zadnjom, trudio se održati motor na pravcu da mi ne otkliže zadnji kraj u stranu i tako "kočio" zablokiranom zadnjom 150-ak metara po stazi uz dimnu zavjesu iza mene, plus izletio sa staze, i dalje blokiranom zadnjom i uspravnog motora, pa nastavio orati po travi i pijesku i kad sam vidio da sam i dalje prebrz (iako sam ipak uspio smanjiti brzinu) te da ćemo se i ja i motor zabit u gume ili ogradu, bacio sam se nekako s motora u stranu u Ladić-stilu i završio do same ograde, isto kao i motor. Da se nisam bacio, motor bi se sigurno zabio u gume, a ja se katapultirao u ogradu, već sam se vidio kako letim. Prošao sam bez ogrebotine, malo udario koljeno, ali ništa, a ni motoru nije ništa strašno.
Sve je to snimljeno na kameri, a tko želi vidjeti kako je ta scena izgledala nek ode kod Bube u Garažu i ubaci 100 kuna u kasicu s prilozima za Grobnik, a Buba će mu pustiti snimak

Mi se tu ubijamo, što s motora što troškovima, vi guštate gledajući, a svaki užitak i košta. Ili za one koji vole narodne mudrosti - plati pa se rugaj

p.s. u cijenu uračunat i besplatan slobodan komentar snimke