Autor Tema: Yamaha XT125X + Kucelj Exhaust  (Posjeta: 11664 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Yamaha XT125X + Kucelj Exhaust
« u: 04 Listopada 2007, 19:18:12 »
Oy,

Ovako, imam XT-a 125 SuperMoto i sad sam se odlučio za kupnju auspuha. Kao što sam čuo, Nedjeljko Kučelj nudi jako dobre auspuhe za male cijene.. Zazvao sam ga i kaze da ima kalup za 125icu i da je cijena oko 1100 kn.
Sad, zanima me jeli ima tko iskustva s tim auspusima, jeli valjaju čemu i koliko bi mogao dobit u konačnici, ako bi uopce... I jos me pitao, nisam baš skontao (lik je Zagorac ili  nešto odozgo  :big_smile:) pita me bili htio završetak auspuha kao lulicu ili mwqjqi , to drugo nisam skontao, uglavnom kaže da je jedan kao standard a drugi po izgledu kao u ktm-a... Ako tko ima sliku ili nešto da pokaže razliku..

Hvala unaprijed, naručivam sutra pa ću za kojih 10ak dana javit rezultate i poslat koju sliku  :thumbsup:

Offline Nix

Odg: Yamaha XT125X + Kucelj Exhaust
« Odgovori #1 u: 04 Listopada 2007, 19:23:57 »
Za tu lovu se isplati. čitao sam dosta o tim auspusima na motori.hr i uglavnom su dobra iskustva. Sam top izgleda dosta uvjerljivo,napokon je promijenio naljepnicu,sad je crna prije je bila ljigava crvena.
Ako pod konačnicu misliš na krajnju brzinu ne vjerujem da će nešto dobit. Jedino možda bude malo bolje punio jer će svakako lakše disat.Jel ti katalizator u topu ili dolje? Jer ako mjenjanjem topa se mjenja i cat. onda ćeš osjetit još nijansu.Ali imat ćeš ono glavno-dobar zvuk. Možeš se lakše uživit da voziš 660x.  :mrgreen:
Aj pa javi.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #2 u: 04 Listopada 2007, 19:31:01 »
Hvala Nix  ;),
Katalizator mi je dolje ispod, ima ga 10-ak centimetara to planiram maknut i samo proširit cijev.. A šta da mu rečem za ove "završetke"..?

Offline Nix

« Odgovori #3 u: 04 Listopada 2007, 19:38:53 »
a za završetke ne znam...
Možda je mislio na gurlu,oćeš li malo dužu(kako je on to nazvao lulica),vjerojatno da bude povinuta prema dolje,a druga opcija bi možda mogla biti da ima onaj završetak kao na Leo Vincijevim X3 serijama ispuha za krose. Proguglaj na netu pa možda nađeš.Nekako mi para da bi to moglo biti.
I reci mu odma da ti napravi dB killer i ulaz za dB killer na gurli. Možda će te koštat 100 kn više,tako je meni bilo sa Deakom.Jer nikad ne znaš,možda ti dopizdi da buči ili ako budu zahebavali na tehničkom,uglavnom bolje ga je imat negdje skrivenog.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #4 u: 04 Listopada 2007, 19:48:17 »
Hmm znači lulica bi bila:

A druga opcija tako nesto ili? :

Offline Laske

« Odgovori #5 u: 04 Listopada 2007, 20:46:32 »
ja mislim da bi to tako moglo biti...
Laske

« Odgovori #6 u: 04 Listopada 2007, 20:51:38 »
prijatelj mi ima dt-a s kuceljom. LIjepo izgleda,lijepo se cuje (uzevši u obzir da je 125,dosta lijepo) a i on je zadovoljan njime jako tako da ti to nebi bilo bacanje love u vjetar.. a i nije neka velika lova  :thumbsup:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline Nix

« Odgovori #7 u: 04 Listopada 2007, 20:56:36 »
Hmm znači lulica bi bila:

A druga opcija tako nesto ili? :

Na to sam mislio,da. :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #8 u: 04 Listopada 2007, 21:49:54 »
Nikakva lulica nikakvi bakrači  :mrgreen:
Druga slika  :klanjase:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #9 u: 05 Listopada 2007, 00:09:01 »
Nikakva lulica nikakvi bakrači  :mrgreen:
Druga slika  :klanjase:

da, i mene više privlači!  :)

« Odgovori #10 u: 06 Listopada 2007, 00:27:04 »
o da...jeftine spulje,Zagorac je.Ove zime uzimamo cura i ja za njezinu Hondu CB taj top..ja inače nisam htjeo jer mi se nikako ne sviđa zvuk na dva cilindra na KLE ili na ER-5  :thumbsdown: tako da sam se odlučio za titan ..Shacal naravno...bolja izrada a bome i završna obrada  :thumbsup: ali i košta.

« Odgovori #11 u: 06 Listopada 2007, 21:06:26 »
o da...jeftine spulje,Zagorac je.Ove zime uzimamo cura i ja za njezinu Hondu CB taj top..ja inače nisam htjeo jer mi se nikako ne sviđa zvuk na dva cilindra na KLE ili na ER-5  :thumbsdown: tako da sam se odlučio za titan ..Shacal naravno...bolja izrada a bome i završna obrada  :thumbsup: ali i košta.

A Bog te titan je.. Mora "pjevat" i da moj susjed napravi lonac od njega...  [smilie=shrug]

Jel poplavila lagano grana prije lonca? To mi je zakon kod titanskih grana, kad poprime ludu nijansu plave boje..  :cool2: :cool2:
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #12 u: 07 Listopada 2007, 13:22:16 »
 :klanjase: nemam ja para da  mi i grane budu od titana..heheh! samo mi je top od titana  :joy: :thumbsup:

« Odgovori #13 u: 07 Listopada 2007, 19:34:52 »
:klanjase: nemam ja para da  mi i grane budu od titana..heheh! samo mi je top od titana  :joy: :thumbsup:

Ma, i to je mrak!
Meni je carbon zakon, sto na motoru sto na jedrilicama, neki dan sam vidio Shipmana od 63 stope, full carbon... Koda lebdi po moru koliko je lagan..  :roll: :cool2:
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #14 u: 08 Listopada 2007, 13:52:14 »
uf..sigurno nisi nikad čuo..ali..di karbon na dva cilindra stavljat? i to ne govorimo o 500 kubika...
izgorit će.
 :thumbsdown: