Autor Tema: GSR stigao u Grad  (Posjeta: 8866 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: GSR stigao u Grad
« Odgovori #45 u: 08 Listopada 2007, 22:56:00 »
Taman smo se sreli kraj El Torra veceras, mimoisli smo se ti i Nix samnom i brodovlasnikom  :twisted: :lol: ;)

Odlican motor, boje se super slazu! ;)
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #46 u: 13 Studenoga 2007, 22:23:51 »
Ludih talijana.....
koliko su  ga nacerali..... :klanjase:

« Zadnja izmjena: 13 Studenoga 2007, 22:31:38 od Bajac »

Offline aurellie

« Odgovori #47 u: 13 Studenoga 2007, 22:48:07 »
Moram te razočarat ali to je samo na papiru  ;D To je vjerojatno neki diagram za izračun prijenosa koji je malo predugačak jer motor ide stvarnih možda 230 a prijenos je za do 270km/h :?:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #48 u: 13 Studenoga 2007, 22:53:42 »
Moram te razočarat ali to je samo na papiru  ;D To je vjerojatno neki diagram za izračun prijenosa koji je malo predugačak jer motor ide stvarnih možda 230 a prijenos je za do 270km/h :?:
jes to je samo na papiru...
nije do prijenosa nego do power commmander-a i Miv spuha....
je sam dobro napiso.... :mrgreen:
Fatte delle modifiche sulla mia gsr k7 marmitte Mivv - power commander-lucidatura condotti aspirazione-guarnizione testata ribassata-

Prijevod by Bajac

a ovako je meni po njegovom satu otprilike :thumbsup:
Prima 100
Seconda 140
terza 165
quarta 198
quinta 226
sesta 242

Offline aurellie

« Odgovori #49 u: 13 Studenoga 2007, 23:12:42 »
Ta slika ne prestavlja ništa nego izračun koliko motor ide ovisno o brzini i okretajima, nema veze sa auspuhom i power commanderom  :D Crte se mogu pomicat vamo tamo jedino ako mijenjaš prijenos  :D

The machine spirit is with me!

« Odgovori #50 u: 14 Studenoga 2007, 11:45:51 »
Ta slika ne prestavlja ništa nego izračun koliko motor ide ovisno o brzini i okretajima, nema veze sa auspuhom i power commanderom  :D Crte se mogu pomicat vamo tamo jedino ako mijenjaš prijenos  :D

Tako je... Ovo je vjerovatno izracun kol'ko bi iso po prjenosima u mjenjacu, a tu se ne racunaju stvarni uvjeti. Gubitak snage od makine do gume, otpor vjetra, temperatura, nadmorska visina, tezina motora, tezina vozaca itd...
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #51 u: 14 Studenoga 2007, 14:12:12 »

moze bit da je tako..... :oops:
ima smisla.... :thumbsup: :mrgreen: