Autor Tema: WINTER PARTY MK "DVIJE ROTE" - UPIS FORUMASA  (Posjeta: 5983 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

WINTER PARTY MK "DVIJE ROTE" - UPIS FORUMASA
« Odgovori #15 u: 02 Prosinca 2005, 09:36:38 »
Znam to, staza je nesto drugo!
Cigo

« Odgovori #16 u: 02 Prosinca 2005, 10:44:48 »
Citat: "Free Rider"
Mogu ja postaviti jedno pitanje, a da se prisutni ne naljute!!! Kakve pobogu veze ima dali ce kisa ili ne; ako ste vec negdje odlucili otici. Postoji `oprema` za slucaj kise!
No hard feelings, ali nejasno mi je zasto uvijek kad se radi neki plan uleti i prognoza kao kljucni faktor. Ako se negdje ide, ide se! Obuces se i vozis... (ako bas nije snijeg)

jes da je OT ali moram odgovoriti... ;)
mislim da nema odgovarajuce opreme, da ne proklizis kada je kiša...

radio sam na 3-4 godine kao dostavljac brzojava (sa vukom) ono svaki dan po par sati na motoru sunce, kisa, bura, a bilo je i leda i snijega i dosta mi je kiše dok vozim motor...ocu da mi voznja bude uzitak, a ne da pazim na svakom bogenu ocu li izletit iz njega ili ocu li moci zakociti...

« Odgovori #17 u: 02 Prosinca 2005, 11:28:41 »
Aj dobro; sve zavisi kako tko voli! Meni osobno ne smeta kisa; onda vozim pazljivije pa je sve u redu! Ne postoji ''...dosta mi je kise...'', kisa pada svugdje i u svako vrijeme. Ovo je samo moje misljenje, svak misli malo drugacije i ima svoje principe. Ja osobno imam karmu da mi uvijek pada, gdje god da idem; bilo da je tura duga 30km ili 1000km; pa sam i navikao i ne shvacam je ozbiljno! Recimo kad smo isli u Brno gledat Rossija, nije stala cijeli vikend - ni kroz hrvatsku, ni austriju, ni cesku, ni slovacku, nigdje! Samo kazem da kad negdje zaista ides, kisa nije problem; a pogotovo ako si u turi. Postoji oprema, i pametna glava; pa nema proklizavanja! Tko voli, nek izvoli ...

A sto se jurnjave po snijegu i ledu tice ... Okolica Bjelovara ...

Ili recimo negdje oko Gospića ...

Aj zivio, kisa smiruje zivce  :mrgreen: ... kazem, meni 'osobno' ne smeta! Kad se vozi, vozi se!
Cigo

« Odgovori #18 u: 02 Prosinca 2005, 11:56:16 »
A ja,a ja :cry:
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

« Odgovori #19 u: 02 Prosinca 2005, 12:05:06 »
I ti, i ti ... ti si poznati snijezni nagovarac!
Cigo

« Odgovori #20 u: 02 Prosinca 2005, 13:58:32 »
A Marko? Ko Marka jebe, jel da? Dobro, dobro. Plakat ces ti jos kad ti konobar dodje i naplati racun :mrgreen:
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

« Odgovori #21 u: 02 Prosinca 2005, 13:59:46 »
Pronac cu sliku, pa cu je okacit! Skoro ce obljetnica!
Cigo

« Odgovori #22 u: 02 Prosinca 2005, 16:47:22 »
Citat: "fjaka"
Citat: "Free Rider"
Mogu ja postaviti jedno pitanje, a da se prisutni ne naljute!!! Kakve pobogu veze ima dali ce kisa ili ne; ako ste vec negdje odlucili otici. Postoji `oprema` za slucaj kise!
No hard feelings, ali nejasno mi je zasto uvijek kad se radi neki plan uleti i prognoza kao kljucni faktor. Ako se negdje ide, ide se! Obuces se i vozis... (ako bas nije snijeg)

jes da je OT ali moram odgovoriti... ;)
mislim da nema odgovarajuce opreme, da ne proklizis kada je kiša...

radio sam na 3-4 godine kao dostavljac brzojava (sa vukom) ono svaki dan po par sati na motoru sunce, kisa, bura, a bilo je i leda i snijega i dosta mi je kiše dok vozim motor...ocu da mi voznja bude uzitak, a ne da pazim na svakom bogenu ocu li izletit iz njega ili ocu li moci zakociti...

Nije OT, ali moram odgovoriti... :wink:

Ljudi, apsolutno me nije briga da li ce padati kisa ili ne, kada odlucim da negdje krenem. Cak, u  vecini slucajeva sam uzivao, kad god sam imao full opremu. Lijepo krene kisica, ti stanes, izvuces opremu, lagano se obuces i prkosis nevremenu, zasticen kao polarni medved... :mrgreen:
Neznam da li sam normalan, ali nista manje ne uzivam u voznji zbog kise... :|

« Odgovori #23 u: 02 Prosinca 2005, 18:32:53 »
Zamisli Gasho da si onda kroz Albaniju cekao da stane kisa  :?:  :!:  ... Kisa je ljekovita ...  :mrgreen:

To LINZA: Ej zagrepcanec, nasao sam onu fotku, evo je!!!

Cigo

Offline aurellie

« Odgovori #24 u: 03 Prosinca 2005, 17:40:25 »
Dobro se zabavite na winter party-ju  [smilie=pals]  [smilie=boobs]

:crybaby:  :crybaby:

The machine spirit is with me!