Ma normalno da skutere ne bi trebalo ni pustat na defile,ja se slazem!
Vidio sam sta rade klinje od 15ipo godina na skuterima na defileu,vide nekog na R1 i onda ga cjelo vrijeme preticu pri 40 km/h ... i ostale razne piz#arije...
A i skuteri na motorijadi od takvih klinaca i balavaca mislim da nemaju sta radit...
Niti oni sami,prvo zabranom roditelja a onda i ostalih...
Da su motorijade druzenja na kojima bi oni mogli nesto nauciti-ONDA DA!
Ali posto to motorijade nisu....
Uglavno za razliku od tih skuterasa Krampus je bio na 250ccm x9,i taj Krampus je u jednom danu s tim skuterom otisao iz Dubrovnika u Zagreb i nazad u Dubrovnik

Samo to govori kako on nije motorist jeli?U JEDNOM DANU !!!
Ali on je objasnio da je dosao iz Dubrovnika,i samim pogledom na njega normalan covjek moze primjetit FULL OPREMU,I OZBILJNOG I NORMALNOG COVJEKA!
A sad...sto neko lijeci komplekse na ulazu na motorijadu to je sramota kluba

Sve bi to bilo dobro da su motorijade normalna mjesta edukacije ljudi,i apeliranja na sigurnost...a ne to sto jesu...
A mislim da su se u to pretvorile i iz razloga sto svako selo osniva svoj klub danas,pa se natjecu ko ce vecu kurvu dovest na striptiz

Ninja ta prva motorijada je i bila i najbolja,ali kolko sam cuo za sve ostale osim za vas jer vas je presusila,bilo je stvarno odlicno

Samo eto,svak zna svakog zastitara pa su svi prosli na ulazu,kazem ti nas 5 je uslo na osnovu sto je jedan moj prijatelj zna zastitra...
E da smo bili jedini..

I samo sam ceka kad ce drug Niksa upast u raspravu

Ljudi mi postujemo vas sto idete na motrijade,posebno vi sa foruma,al kazemo da se na takvim mjestima danas okupi par debila koji sve ukakaju...