Autor Tema: skuteri su gubavi  (Posjeta: 26957 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Odg: skuteri su gubavi
« Odgovori #30 u: 04 Rujna 2007, 00:36:47 »
Kakvi pametnih ljudi imamo oko sebe,pa ja im se divim.
Ma kakve skutere,za defile i susret treba imat minimalno 1200 ccm.Tako bi bilo najbolje,zar ne?
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #31 u: 04 Rujna 2007, 00:38:59 »
postoji li igdje skuterijada?
:)

niksa

« Odgovori #32 u: 04 Rujna 2007, 00:46:33 »
postoji li igdje skuterijada?

napravite nitko vam ne brani

« Odgovori #33 u: 04 Rujna 2007, 00:47:49 »
napravite ne nitko vam ne brani
Mozes li mi odgovorit na pitanje?Hajd sad molim te objasni mi zasto nebi pustio skutere na susret ili na defile,i molim te reci mi koja je svrha defilea.I jos samo jedno kako bi zabranio nekom da vozi skuter na tom defileu,uzimajuci u obzir da je cesta javna.hvala

« Odgovori #34 u: 04 Rujna 2007, 07:43:56 »
da si u nekom klubu znao bi zasto clanovi klubova NE PLACAJU ULAZ
teci cu ti samo jedno SASTANAK UBODA mislim 2001 ili 2002 godine
a sad dali ti znas s
sto je uopce UBOD to je pitanje

Bravo, vidim da se kužiš u ove stvari,ipak imaju neka pravila u klubovima.

« Odgovori #35 u: 04 Rujna 2007, 09:36:14 »
Ma normalno da skutere ne bi trebalo ni pustat na defile,ja se slazem!
Vidio sam sta rade klinje od 15ipo godina na skuterima na defileu,vide nekog na R1 i onda ga cjelo vrijeme preticu pri 40 km/h ... i ostale razne piz#arije...
A i skuteri na motorijadi od takvih klinaca i balavaca mislim da nemaju sta radit...
Niti oni sami,prvo zabranom roditelja a onda i ostalih...
Da su motorijade druzenja na kojima bi oni mogli nesto nauciti-ONDA DA!
Ali posto to motorijade nisu....

Uglavno za razliku od tih skuterasa Krampus je bio na 250ccm x9,i taj Krampus je u jednom danu s tim skuterom otisao iz Dubrovnika u Zagreb i nazad u Dubrovnik  :thumbsup:
Samo to govori kako on nije motorist jeli?U JEDNOM DANU !!!
Ali on je objasnio da je dosao iz Dubrovnika,i samim pogledom na njega normalan covjek moze primjetit FULL OPREMU,I OZBILJNOG I NORMALNOG COVJEKA!
A sad...sto neko lijeci komplekse na ulazu na motorijadu to je sramota kluba  :thumbsdown:

Sve bi to bilo dobro da su motorijade normalna mjesta edukacije ljudi,i apeliranja na sigurnost...a ne to sto jesu...
A mislim da su se u to pretvorile i iz razloga sto svako selo osniva svoj klub danas,pa se natjecu ko ce vecu kurvu dovest na striptiz  :P

Ninja ta prva motorijada je i bila i najbolja,ali kolko sam cuo za sve ostale osim za vas jer vas je presusila,bilo je stvarno odlicno  :cool2:
Samo eto,svak zna svakog zastitara pa su svi prosli na ulazu,kazem ti nas 5 je uslo na osnovu sto je jedan moj prijatelj zna zastitra...
E da smo bili jedini.. :mrgreen:
I samo sam ceka kad ce drug Niksa upast u raspravu  :lol:
Ljudi mi postujemo vas sto idete na motrijade,posebno vi sa foruma,al kazemo da se na takvim mjestima danas okupi par debila koji sve ukakaju... :thumbsdown:
« Zadnja izmjena: 04 Rujna 2007, 09:43:11 od OliveRR »
...

« Odgovori #36 u: 04 Rujna 2007, 09:51:04 »
da si u nekom klubu znao bi zasto clanovi klubova NE PLACAJU ULAZ
teci cu ti samo jedno SASTANAK UBODA mislim 2001 ili 2002 godine
a sad dali ti znas s
sto je uopce UBOD to je pitanje

Pretpostavljam da je to neka vrsta organizacije koja okuplja moto klubove i koja definira pravila i uvjete clanstva u moto klubovima. Jesam li blizu?

Ima li kakva web adresa gdje se mogu pogledati ta pravila? Mozda bi onda nama civilima neke stvari bile jasnije...
« Zadnja izmjena: 04 Rujna 2007, 09:53:39 od OliveRR »

« Odgovori #37 u: 04 Rujna 2007, 10:37:24 »
United Bikers of Dalmacija (UBOD)

pogledja malo ovdje

http://www.dugirat.com/index.php?option=content&task=view&id=2766

i ovdje

"U organizaciji Moto luba Sinj i pod pokroviteljstvom
Poglavarstva grada, u èetvrtak je u Sinju poèeo Ubod
(United Bikers of Dalmatia), trodnevna moto priredba. Na sedmom
Ubodu sudjeluje više od 2000 motorista iz Hrvatske te
Slovenije i BiH. To æe biti jedan od najveæih skupova motorista
ove godine u Hrvatskoj, kazao je predsjednik sinjskog kluba
Vlatko Rogulj. Sve se održava na sinjskom hipodromu, gdje æe
se izvesti i bogat glazbeni program. U subotu je predviðena tradicionalna
vožnja ulicama Sinja. [Hina]"

izvedeno sa:
http://www.vjesnik.hr/Pdf/2005%5C08%5C12%5C62A62.PDF

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #38 u: 04 Rujna 2007, 11:45:48 »
 Nisam nikako uspio pronaći opet taj članak, ali prije jedno 2,3 mjeseca sam pročitao negdje, da su tip i žena mu, iz Italije, sa dvije Vespe PX200, prevalili nekih 1600 km u jednom pravcu da bi prisustvovali nekom od motoskupova u Njemačkoj !!! Kada su ih momci na ulazu primjetili, odmah su im organizirali besplatan smještaj u nekom bungalovu, tretirali ih vrhunski, čak su im kupili nove gume za Vespe jer su im bile pri kraju ! Pisalo je još svašta, ali se ne mogu sjetiti, možda je netko od vas vidio taj članak . članak je bio preko cijele stranice sa fotografijom dvije Vespe okružene stotinama čopera !
 Dakle, nisu prošli kao Krampus !

« Odgovori #39 u: 04 Rujna 2007, 13:11:05 »
zanimljiva se tema razvila... ajte pripadnici klubova... da čujemo to o skuterima... koji su razlozi... skuteraši su niže rangirani... ima i invalida pa ne mogu vozi ništa osim skutera jebiga... ako su razlog djeca i pizdarije, ko da nema djece sa motorima koji mogu radit pizdarije, valjda je samo vizualno lako procijenit razliku između djeteta i nekog punoljetnog na skuteru... ne govorim ovo zato što i sam vozim skuter, nego mi je glupava i primitivna takva politika, da je bar iznesen razlog pa da me uvjeri u suprotno...
da imam trenutno love, vjerojatno bi vozio motor, a ne skuter... ali prilike su takve kakve jesu...
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #40 u: 04 Rujna 2007, 13:27:45 »
e o ovom se baš jako puno pisalo nekoć na motori.hr i kolko sam skonto od ljudi što su se izjasnili,navodno skutera(naravno da ih ima) više nego motora,i da na mjestu kampa ili gdje se održava motorijada bi zauzeli puno mjesta jer ih je puno više ovih domaćih....
pazi meni je nejasno što se ne zabrani ili naplati onda domaćem kad se već moraju naplaćivat a što se ne puštaju skuteraši koji su ipak izdaleka? ali što mi tu sad možemo?
inače..na moto partije gdje se plaća ulaz neidem niti ću ikad ići.  :thumbsup: ne hebem ja koncerte i razno razne glazbenike jer nisam  došao na koncert pa da moram plaćat(jer nekima je izgovor da se moraju glazbenici platit) već sam došao na moto party

« Odgovori #41 u: 04 Rujna 2007, 13:36:23 »
ma ustalom šta se ima kome plaćat party!  [smilie=anger] :evil:

« Odgovori #42 u: 04 Rujna 2007, 14:49:46 »
S kime se ti svađaš?

Ako misle naplaćivat ulaz neka ga naplaćuju
i to kako oni odrede, kome hoće a kome neće
lova svakako treba za pokrit troškove ili zaradit ili šta već, to je njihova financijska konstrukcija

Samo onda to treba na plakatu ili pozivnici jasno i glasno istaknut
Ako ne puštaju skutere, i to treba pisat

E sad je na pojedincu da to ocijeni kao nemoralno ili moralno , glupo ili pametno, jadno ili uzvišeno
i da odluči hoće li ić ili neće

Btw. za mene je sve ovo prvo navedeno

Vrtilo se po radiju reklama za skup na Korčuli pa ako se već nisu udostojili zalijepit takav plakat na kojemu sve piše ili objavit na radiju da ne puštaju skuteraše onda su mogli reć i oni i bilo koji drugi u HR i šire Krampuse svaka ti čast, prolazi!

I stvarno ne vidim razlog zašto ne pustit nekoga da uđe iz bilo kojeg razloga, osim izazivanja nereda i provociranja

CIKLAMA

« Odgovori #43 u: 04 Rujna 2007, 15:19:37 »
I stvarno ne vidim razlog zašto ne pustit nekoga da uđe iz bilo kojeg razloga, osim izazivanja nereda i provociranja
U potpunosti se slazem sa tobom,pa cak i neko ko nikad nije sjeo na motor a htjeo bi da prisustvuje ovakvom dogadzaju je najvjerovatnije zaljubljenik u motore i mozda buduci biker.

Evo Krampuse da znas kako da se obuces sljedeci put ;)
« Zadnja izmjena: 04 Rujna 2007, 15:31:08 od yamasaki »

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #44 u: 04 Rujna 2007, 15:54:04 »
A ja mislio da pričamo o moto partyjima kad ono gay party  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63