Autor Tema: skuteri su gubavi  (Posjeta: 26973 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: skuteri su gubavi
« Odgovori #15 u: 02 Rujna 2007, 21:13:12 »
prije nekoliko godina bila je motorijada u stobreču (MEđUGAS) i došli su iz konavala sa beverlyem i to dvojica na njemu i isto na prvu nisu htjeli pustit nego perkiraj vanka ograde pa pješke unutra.džaba nagovaranje i pređeni kilometri nisu htjeli popustit i jebi ga iako je ostala ekipa bila sa motorima i oznakama kluba ništa nije pomoglo.
Neki se drže tih pravila pa ti se možeš i ljutit i negodovat ali to je tako
Moèiæi-Konavle

« Odgovori #16 u: 03 Rujna 2007, 00:39:43 »
Prijatelju dragi samo ti jedno mogu reč kod takve ekipe mislim da ništa nisi ni propustio,kod takvih se poteže i pitanje nejavljanja na cesti i sličnih mačo piz....

« Odgovori #17 u: 03 Rujna 2007, 09:58:10 »
Ne moze svuda glatko, to je kao i kod ljudi... 100 ljudi - 100 cudi. Jasno je kako susreti ovakve vrste lagano odumiru, isprofilirat ce se samo oni s istinskim ciljem promocije motora i njegova okruzenja i koji ne sluze za necije izdrkavanje.. Jbg, ti si naletio na "baju" kojemu je taj susret dao mogucnost da barem na neko vrijeme bude mali bog.. ako svoje tadasnje iskustvo budes percipiras kao nesto sto je ipak dobro za tebe, na "konju" si. Nemas se zasto zivcirali - nisu te oni ni zasluzili  :thumbsup:
RDAVA

« Odgovori #18 u: 03 Rujna 2007, 10:46:00 »
Pred par godina bio sam na uscu Neretve na moto skupu. Tad sam imao Pegaso. Dodjem do ulaza a tip me pita da li pripadam kojem moto-klubu.
Kad sam odgovorio da ne pripadam tip rece: " Eeee, onda ti moram naplatiti ulaz, ulaz je besplatan samo clanovima klubova......" ?!?!  [smilie=wtf]
Nakon krace i neuspjesne rasprave platio sam ulaz, cisto iz radoznalosti da vidim sto to ja, kao "freelance" bajker koji ne nosi "boje" i patch-eve dobiva ulaskom u taj "carobni", ogradjeni prostor.
Pokupio sam se nakon sto sam uspio izdrzati 2 sata "lude" zabave...

« Odgovori #19 u: 03 Rujna 2007, 17:16:36 »
Kakve veze ima s ovom temom plačanje ulaznice i ne puštanje motocikliste u kamp.
Za primjer moje su kolege išle nedavno na party u Slavonski Brod(napravili 1200 km. puta)
i platili ulaz po 50 kuna svaki,a bilo ih je i po dvoje na motoru.
Suzdrži se komentara,ako neznaš o čemu pričaš. [smilie=cussing]

« Odgovori #20 u: 03 Rujna 2007, 18:09:15 »
E neka te nisu pustili!Nemožeš ni pucati iz auspuha,tjerati  u blokadu ni paliti gumu!Nije đir ići na susret da bi se družio,javio prijateljima,gledo motore i zabavljo sa skuterom od neš ti 200 kubika.treba moć napravit sranje,a to mogu samo veliki  :twisted:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #21 u: 03 Rujna 2007, 19:27:20 »
Kakve veze ima s ovom temom plačanje ulaznice i ne puštanje motocikliste u kamp.
Za primjer moje su kolege išle nedavno na party u Slavonski Brod(napravili 1200 km. puta)
i platili ulaz po 50 kuna svaki,a bilo ih je i po dvoje na motoru.

-Ima veze ako se rade razlike izmedu bikera (bez obzira sto vozili) samo zato jer nisu clanovi moto kluba. Po cemu se razlikuje biker koji je clan kluba ili onaj koji nije kad je u pitanju placanje ulaza???

Tvoji kolege su, po tvom pisanju, SVI platili upad. Jesu li bikeri koji nisu bili clanovi nekog moto kluba mozda platili duplo?

« Odgovori #22 u: 03 Rujna 2007, 19:46:54 »
Neisplati se komentirat,jer bi moga do ujutro.
Vidim da nemaš pojma o Klubovima i o Statutu Klubova.
Svaki klub svoje pravilo,ko voli nek izvoli.

« Odgovori #23 u: 03 Rujna 2007, 19:51:39 »
Ninja, ne znam čemu ljutnja. čovjek je samo naveo primjer jednog moto skupa na kojem članovi kluba ne plaćaju, a free rider-i plaćaju. I ja se slažem sa njim da je to glupost. Ako se plaća, onda treba svi da plate, a ako ne, onda niko ne treba da plaća...
Kakve to ima veze sa statutom klubova... :roll:

« Odgovori #24 u: 03 Rujna 2007, 19:56:23 »
A je vam pravilo,bolje da ste stavili prave zastitare..i one koji nece pustat svako drugog dzabe...

Npr. ja nemam ni skuter ni motor a usa sam na tu motorijadu-BESPLATNO   :mrgreen:
Ja i jos 5 kominjana,a prije tog i bacinaca i stablinara i metkovcana...
A pravog bikera nisu pustili ...

Ninja,ja razumijem civile da se ne pusta,al bikere  :shock:
Nisam upuce u ovu temu pa se ogradjujem,jer se ne razumijem...al ipak-nimalo logicno mi nije (ko laiku)
« Zadnja izmjena: 03 Rujna 2007, 20:03:42 od OliveRR »
...

« Odgovori #25 u: 03 Rujna 2007, 20:12:41 »
Neisplati se komentirat,jer bi moga do ujutro.
Vidim da nemaš pojma o Klubovima i o Statutu Klubova.
Svaki klub svoje pravilo,ko voli nek izvoli.
Meni je ovo jako smijesno,nepostoji pravilo koje se nemoze prekrsit,tako da su bili imalo ljudi pustili bi Niksu da udze,pa svima nama se desilo da te policajac zaustavi zbog prebrze voznje i sl..pa opet prodzemo nekaznjeni.

« Odgovori #26 u: 03 Rujna 2007, 20:16:48 »
ma nema ljutnje,uostalom ja sam napisa da ovo nije tema ko plača ulaz a ko ne,nego zašto nisu pustili čovika sa skuterom.

« Odgovori #27 u: 03 Rujna 2007, 20:20:36 »
A je vam pravilo,bolje da ste stavili prave zastitare..i one koji nece pustat svako drugog dzabe...

Npr. ja nemam ni skuter ni motor a usa sam na tu motorijadu-BESPLATNO   :mrgreen:
Ja i jos 5 kominjana,a prije tog i bacinaca i stablinara i metkovcana...
A pravog bikera nisu pustili ...

Ninja,ja razumijem civile da se ne pusta,al bikere  :shock:
Nisam upuce u ovu temu pa se ogradjujem,jer se ne razumijem...al ipak-nimalo logicno mi nije (ko laiku)

E moj prika,bila je to prva motorijada i puno grešaka.
znaš kako se u nas kaže-prvi mačići se bacaju u vodu.

niksa

« Odgovori #28 u: 04 Rujna 2007, 00:02:59 »
Pred par godina bio sam na uscu Neretve na moto skupu. Tad sam imao Pegaso. Dodjem do ulaza a tip me pita da li pripadam kojem moto-klubu.
Kad sam odgovorio da ne pripadam tip rece: " Eeee, onda ti moram naplatiti ulaz, ulaz je besplatan samo clanovima klubova......" ?!?!  [smilie=wtf]
Nakon krace i neuspjesne rasprave platio sam ulaz, cisto iz radoznalosti da vidim sto to ja, kao "freelance" bajker koji ne nosi "boje" i patch-eve dobiva ulaskom u taj "carobni", ogradjeni prostor.
Pokupio sam se nakon sto sam uspio izdrzati 2 sata "lude" zabave...

da si u nekom klubu znao bi zasto clanovi klubova NE PLACAJU ULAZ
teci cu ti samo jedno SASTANAK UBODA mislim 2001 ili 2002 godine
a sad dali ti znas s
sto je uopce UBOD to je pitanje
a odgovor krampusu
odluka dali ce se pustati skuteri ili ne to ostaje na odlucu svakok kluba ponaosob a da se mene pita nebi pustio ne jednog iz vise razloga ..............
i to ne samo na susret nego i na defile

« Odgovori #29 u: 04 Rujna 2007, 00:31:25 »
da si u nekom klubu znao bi zasto clanovi klubova NE PLACAJU ULAZ
teci cu ti samo jedno SASTANAK UBODA mislim 2001 ili 2002 godine
a sad dali ti znas s
sto je uopce UBOD to je pitanje
a odgovor krampusu
odluka dali ce se pustati skuteri ili ne to ostaje na odlucu svakok kluba ponaosob a da se mene pita nebi pustio ne jednog iz vise razloga ..............
i to ne samo na susret nego i na defile

Hajd sad molim te objasni mi zasto nebi pustio skutere na susret ili na defile,i molim te reci mi koja je svrha defilea.I jos samo jedno kako bi zabranio nekom da vozi skuter na tom defileu,uzimajuci u obzir da je cesta javna.hvala