Autor Tema: 2007 KTM SUPER DUKE 990  (Posjeta: 18369 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: 2007 KTM SUPER DUKE 990
« Odgovori #15 u: 31 Kolovoza 2007, 16:12:57 »
Kupi KTM i onda neces imati za kikiriki!
Sto se tice SM moras ga manje-vise stalno servisirati jer u biti je to natjecateljski motor... A 1000 eura za neke servise,aditive i slicne sitnice mi se bas i ne dava svako malo... Taj Super Duke ne bi trebao zahtjevati bas takvo odrzavanje... U Dubrovniku ih ima podosta... naravno svi nabacili Akrape da rigaju vatru...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Nix

« Odgovori #16 u: 31 Kolovoza 2007, 17:40:36 »
Maraton test od 50 000 kilometara je položio sa čistom peticom! Trošio je jedino ulje,benzin,gume i dva pogonska lanca! Zato Vuka ne drži ti komentar vodu... ;)
Možda ako se radi o modelima koji ekstremno orijentirani ka sportu....

Uglavnom ja upropastim gaće svaki put kad vidim taj motor,eto tako da se izrazim...  :oops:
Obožavam nakede a SuperDuke je kralj te klase,naravno uz K1200 R. :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Nix

« Odgovori #17 u: 31 Kolovoza 2007, 18:18:02 »
O kvaliteti pitajte onu dvojicu što su Branka uzeli prikolicu za oteglit ih do servisa. Nisam siguran da će im KTM više pasti napamet  ;) Doduše mora se priznati da oni nude jedan drugačiji osječaj, a onda oni koji to žele moraju biti spremni to i platit   [smilie=shrug]

Koliko sam upućen,momak sa crno žutim Duke-om je pošao jer mu je pukao pogonski lanac (zbog neodržavanja) te polomio nekakve zaštite oko prednjeg zubčanika,a Srđan zbog anlasera,ali što bi ja i ti da ostanemo bez anlasera?Možda kurblali?Mislim da ne.  ;) ;D Uglavnom nikakvi strašni problemi. I ja sam ostao bez mjenjača,ti bez sajle kuplunga pa opet ne pljuvamo toliko jer su bezgrešni Japanci. :joy: :joy: ;) U da moj je križanac sa digićima.  :oops: :oops:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Nix

« Odgovori #18 u: 31 Kolovoza 2007, 19:05:38 »

Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #19 u: 31 Kolovoza 2007, 19:25:06 »
Srđanu je riknuo alnaser,dekompresor i lanac nakon 4000 km.
Ne zaboravi i akumulator prije toga,jedan suhi od 900 kn ili tuda negdje te zbroji njegove servise... Kao da ima 8 cilindara a ne jedan!
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #20 u: 31 Kolovoza 2007, 19:26:14 »
Auu koja je ovo masina,sve mi se cini da ce jedna od mojih R1 morat otic.Napalio sam se opasno,zimi su ovdje motori puno jeftiniji pa cu vidjet.Crni mi je najljepsi a i gledao sam videa sa staze,pa ovo se obara po krivinama kao i sportski.

« Odgovori #21 u: 31 Kolovoza 2007, 20:16:52 »
Strasan motor, sjedo sam na njemu i turiro ga.. MOcan zvuk imaju dva akrapa...  :twisted:

PO mom ukusu, nekako pre-ispravljeno sjedim, iako se to treba prvo provozat da se da konacni zakljucak. E, da, primjetio sam da ima isti Magura volan ko i moj, znaci, trnu ruke dok se ne uhiti forma  :mrgreen: Vlasnik je imo samo rijeci hvale, u sto ne sumnjam ni sekundu.  :thumbsup: :thumbsup:
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #22 u: 31 Kolovoza 2007, 21:40:39 »

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #23 u: 31 Kolovoza 2007, 22:33:42 »
Kad vec tamo kod vas nije ovako extremno skup i vjerovatno je onda i odrzavanje povoljnije.... onda kupuj.... Valjda imas servisera ublizini jer cete se cesto vidjat :mrgreen:
 Uglavnom da se ima dovoljno sredstava bio bi i moj izbor.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
« Odgovori #24 u: 01 Rujna 2007, 00:44:28 »
Srđanu je riknuo alnaser,dekompresor i lanac nakon 4000 km.
Ne zaboravi i akumulator prije toga,jedan suhi od 900 kn ili tuda negdje te zbroji njegove servise... Kao da ima 8 cilindara a ne jedan!

Vuka ne serinjaj!

Dakle nije mi riknuo anlaser njega sam samo reda radi servisiro nakon evo 43000km , a zajebava me automatski dekompresor sto smo evo narucili i rijesit cemo cim dodje dio!
Lanac ko lanac je puko i stvar je u tome sto je bio talijansko smece, stari lanac je bio original KTM i trajo je 20000 km, na motoru 1 cilindar sa dizanjem na zadnju, paljenjem guma i tako . . . ! A kad tebi ili nekom od ovih sa JAPANCIMA stane anlaser ili dekompresor vi mozete samo gledat , a KTM jos uvijek vozi jer ima kurblu! jebiga napravio pametni austrijanac!
A akumulator nakon evo 4 godine je kihnuo, ali to mu i je neki radni vijek pa onda . . .

Svak ima svoje guste i nije za neko veliko raspravljanje ali KTM je specifican  motor i treba ga VOLIT i naravno malo vise mu se posvetit nego nekom japancu, ali zato ti i vraca sa vecim uzitkom u voznji ....

Znam mnoge nase Dubrovacke bikere sa R masinama koji su pljuvali po KTM-u a kad su se provozali isto su nategli osmijeh preko lica ?!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #25 u: 01 Rujna 2007, 01:04:04 »
 Svakakvih dezinformacija je bilo i bit ce. Uglavnom da.. slazem se trazi dost vise paznje nego ostali motori...  :thumbsup:

-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
« Odgovori #26 u: 04 Rujna 2007, 08:21:20 »
Slažem se sa Srđanom ! Uostalom, teško je uspoređivati KTM sa nekim japanskim soft supermotom, kada su to dva različita svijeta ! Treba jednostavno provozati KTM da bi vidio u čemu je to on sve bolji. Budući da dobro znam što je Srđanov KTM prošao samo s prvim vlasnikom, pa onda na Grobniku u mojim rukama, pa još sada u Srđana..., a trajat će još dugo. Ne znam kako bi se proveo neki drugi monocilindraš ( npr. često kritizirana, a prešućivana XTX 660 SM )
Eto, ja sam igrom slučaja provozao (jako kratko) novi KTM 690 SM Prestige, između Zadra i Šibenika. Od ovjesa, kočinica, motora... ma sve je vrhunsko na tom motoru. Samo je izgled za diskusiju, uz cijenu od 70000 kn ! Da imam love to bi mi bio izbor br. 1 ! Ima 65 ks, ali na jedan cilindar je to kao raketa ! Osjeti se velika razlika u odnosu na 640 SM ! Bio je još novi pa ga nisam vrtio ali me je totalno ugodno iznenadio ! Koliko sam vidio, ima jedan takav u DU !

« Odgovori #27 u: 04 Rujna 2007, 20:47:30 »
Ktm-ovi su zakon!Rade i u moru [smilie=lolroll]
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #28 u: 04 Rujna 2007, 22:56:59 »
to je posebno dorađeni model  :mrgreen:
mariniziran, ima cink protektore, opituran je koperom...
CIKLAMA

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #29 u: 06 Rujna 2007, 12:19:30 »
Ktm-ovi su zakon!Rade i u moru [smilie=lolroll]
nisko  [smilie=naughty]

:mrgreen: [smilie=lolroll]
..........na hladnom sjeveru