Autor Tema: Sta se moze naci u Dubrovniku???  (Posjeta: 7454 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sta se moze naci u Dubrovniku???
« Odgovori #15 u: 29 Lipnja 2006, 00:21:26 »
Citat: "SuperHik"
Editiro sam postove... Reklame ne smije biti... ako administrator odluči, nek bude... inače se reklama na portalu plaća, pa zašto bi neko bio iznimka!

po meni si totalno krivo postupio, brises ON TOPIC, a toliko OFF TOPICA po meni ovo nije reklama nego upoznavanje dje sto od moto opreme ima u gradu,
pitanje je "Sta se moze naci u Dubrovniku???"  a i sam forum se zove "moto butige i servisi"  
eto ja pojma nisam da i to postoji u gradu
a sto je onda npr aurelijevo za dantea, yamahu, petkovića nego reklama...

ili da ja sada stavim imate na skveru jednu butiga LIDO, d.o.o. koja prodaje moto opremu, da li to sada prolazi ?

Offline aurellie

« Odgovori #16 u: 29 Lipnja 2006, 00:42:00 »
Mislim da ne bi trebalo editirat post, iapk je ovo moto butige i servisi forum...

The machine spirit is with me!

« Odgovori #17 u: 29 Lipnja 2006, 00:47:40 »
Citat: "Dado"
A trebalo bi se i predstavit prvo....

ne citam bas taj forum, ali po meni najbolje prestavljanje do sada (osim laskea  :wink: ) vlasnik butige te i te... znas tko je i što (samo sto je stavio u krivi forum) :wink:

a mogo je napisat u pravi forum mate vozi libertija i onda bi bilo OK ?  :wink:  :mrgreen:  :mrgreen: niti znaš tko je niti što...

« Odgovori #18 u: 29 Lipnja 2006, 01:10:33 »
Pa gle... na jako puno foruma bi odma izletio, popljuvali bi ga i tako to... da je to napravio na ovaj način :wink:
EOD od mene
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline aurellie

« Odgovori #19 u: 29 Lipnja 2006, 01:12:42 »
Što će nam onda uopće ovaj podforum, kad ne smijemo ništa pisat  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #20 u: 29 Lipnja 2006, 01:24:19 »
ma malo griješi hik! nije ovo portal niti se ođe naplaćuju reklame...(osim kad je banner gore neki!)e i...ovo je forum.....

ali se trebao predstaviti ali!!!! di su ostali! trebali ste ga ranije upozorit i BOG! odmah nakon prvog posta!

eto! namjerno sam si editirao poruku da nebi ispalo da ja stalno neš pizdim...a ja sam u duši zapravo dobar! :lol: