Autor Tema: Maksimalna brzina  (Posjeta: 16831 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline nienna

• metro xD
Odg: Maksimalna brzina
« Odgovori #30 u: 21 Listopada 2007, 09:29:56 »
a viš da ga ovi ođe tamo sještaju  :namrgodjen:
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #31 u: 21 Listopada 2007, 12:50:44 »
lazu svi satovi,manje-vise....par dt-ova u gradu npr. ide 130 i bolje,ja jedva 115 po mom satu i opet derem
PEYTON CITY MADHOUSE

Offline Laske

« Odgovori #32 u: 21 Listopada 2007, 20:03:56 »
ja mislim da samo tvoj pokazuje točno...  :big_smile:
Laske

« Odgovori #33 u: 21 Listopada 2007, 20:06:38 »
ma pretjeruju da dt od nepunih 15 konja ide 130,,,nerealno
PEYTON CITY MADHOUSE

« Odgovori #34 u: 21 Listopada 2007, 20:22:23 »
ma pretjeruju da dt od nepunih 15 konja ide 130,,,nerealno

HEhe, da, 15 u zatvorenoj verziji, prije da ima oko 26ks...  ;)
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #35 u: 21 Listopada 2007, 21:38:11 »
koliko ja znam,dt nije radio otvorenu verziju
PEYTON CITY MADHOUSE

« Odgovori #36 u: 21 Listopada 2007, 21:41:05 »
koliko ja znam dete nije skuter pa mu ni rasprava nije na pradom mjestu
ajmo pošto se vas dtejaša namnožilo ko gljiva poslije kiše, lijepo u moto temama ću vam otvorit novi topic pa navalite
CIKLAMA

« Odgovori #37 u: 11 Prosinca 2007, 01:03:45 »
Tc, tc, tc... a na tim nabildanim mašinama... je li nabildan i ovjes...kočnice... sva ta brzina, pa još na male kotačiće... nemojte dozvoliti, da vas sudski medicinari skupljaju žličicama i pincetama sa asfalta
Live to ride ...

« Odgovori #38 u: 15 Siječnja 2008, 18:44:04 »
moj 4T zrakom hlađeni skipper 125 može navuči 100 ako su uvjeti okay...to je neki prosjek... zna ponekad čak i 105 doči kazaljka, i onda san cili tjedan sretan zbog toga [smilie=lol]

a najviše san ga vozija 112 km/h niz dubce, e tad san se stvarno bojao za život, tj. da se ne raspadne

« Odgovori #39 u: 15 Siječnja 2008, 22:06:55 »
Vozio sam (pred 2 godine) Gileru Runner pure jet (50 ccm, naravno), sa skinutom blokadom (ništa drugo nije dirano), na dugoj blagoj nizbrdici iza autobusa... pokazivao je preko 90... ne znam koliko je lagao, ali nije puno, jer i od busa očekujem tu brzinu, na toj dionici...
Ali je bilo lebdeće :biker2: ... volan je definitivno bio na izmaku kontrole... a i ne želim mislit o tome, da je njemu izletio neki pas na cestu... pa da naglo prikoči... vozio sam, naravno, ne točno iza, u sredini, nego po njegovom lijevom boku (praktički po sredini ceste), ali to bi funkcioniralo samo da se nitko ne pojavi iz suprotnog smjera... dakle doslovno: sve ili ništa   :mrgreen: :mrgreen: ... Ili bi ga (da je prikočio) naglo prestigao ;D ili se priljepio na masku nekom, tko bi došao iz suprotnog smjera...
Live to ride ...

« Odgovori #40 u: 15 Siječnja 2008, 23:16:10 »
problem u ovih slabijih skutera je obilaženje nekoga.. to je rizik samo takav :thumbsdown: :roll:

« Odgovori #41 u: 15 Siječnja 2008, 23:28:27 »
problem u ovih slabijih skutera je obilaženje nekoga.. to je rizik samo takav :thumbsdown: :roll:
uf znam, jbt kad se sjetim, s baotianom 50 zaobilazim kombi na bulevaru, iz suprotnog smjera dolazi bas.. Za BOBU sam prošo 35 na sat ;D

« Odgovori #42 u: 16 Siječnja 2008, 17:42:09 »
ja kad san se vračao iz Orebiča naletiaj sna na jednu jakooo dugu kolonu, sve ih riješija i došao do dva jako duga šlepera... i nema moraš ih skinut u paru jer stat između njih je korak ka samoubojstvu.. i onda san skinija jednoga i došao do prvoga kad je neka Corsa dolazila iz suprotnog smjera, sva sreča šta je mala i šta je bio savijstan vozač pa se dao s strane jer ja san vozio u njegovoj traci, ali svjedno na 10-ak centimetara od prednjeg kotača šlepera :(

iduče šta san tija napravit i šta bi napravija da san ima jedan komad gume bi bija da bi izvadija benzinu iz rezervoara, polija ga i kresnija... srce mi je ispalo