Evo mene, malo kasnim sa dojmovima (ostala sam doma bez neta

, tako da se moram snalazit. Iz istog razloga neće bit slika - bar za sada)
Dakle, u četvrtak smo Kaubojka i ja skoknule do Sinja dignit Kuću Putujuću i vidit šta ima. Mislile smo ostat i poslušat Dioniz, al je počelo opako sijevat pa smo se ipak odlučile vratit kući.
U petak smo došle predvečer, i moram priznat - bila sam razočarana prazninom koju smo zatekle (čitaj - nije bilo pasa). Onda je kasnije i kiša počela padat, i to JAKO, toliko da je poplavilo pola velikog šatora. No na sreću, oko 11 je prestalo padat, počeo je svirat neki domaći bend, a i ekipa se počela skupljat (sve domaći, al bolje išta nego ništa). Oko ponoći su počele svirat Divlje Jagode i tak.
U subotu je isto padala kiša, ali samo malo, tako da nije predstavljala neki problem. Defile je bia oko 6, išlo se ulicama Sinja, a na Alkarskom trkalištu je bilo i besplatne pive. Navodno se dijelia i fažol

, al ja ga vidila nisam. Zato je u kampu bilo pečenog vola

Od igara je bila samo spora vožnja i guranje bačve...E da, baš oko defiea je počela pristizat raja, tako da se kamp na kraju poprilično napunia. Na kraju se navečer od gužve nisi moga okrenit. Šta još...sviralo je Hladno Pivo, striptizeta je bila odlična...žena stvarno zna sa štangom i vrlo je gipka

I za razliku od onih ostalih nazovimo striptizeta - žena radi ono za što je plaćena - pleše i skida se. Ništa više.
Sve skupa, skroz solidan party, puno ljudi, puno motora, puuuuuno zaebancije i smijanja...ja zadovoljno