Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nisi ti jadan kriv...kad si ga ostavio bila je obala rijeke Po...samo šta je Po uskoro prerasto u Mississippi Važno da nije upal u onu rupu...ko bi ga otamo izvuka
Jep, zato sam ja i uzeo bocnu torbu da mogu skupljat sarafe idjelove putem.. samo jednu? kupi jos jednu za
Al' imam backpack
Superman!!! DA tko drugi!!
poznaniku koji je drzo u garazi kod nas 954 bijelo plavu Hondu toliko mu je meljala bregasta da sam samo ceko kad ce se raspast...Al dobro, mozemo ovako u nedogled..
E prika na Hondi barem možeš čut kad melje bregasta(pa spriječit na vrijeme da ne napravi još veće sranje)a na Dukcima od onog nazovi kuplunga ne čuješ vlastite misli.Al dobro možemo ovako unedogled...
rece bajker koji ga je vozio, a vozi motore kakvoh 20-ak god ako ne i vise (a nakon toga je zakljucak da je suzuki najbolji )
Svaka cast Ducatiu al mislim da je to motor za vikend voznju,i nema sanse da ijedan izdrzi ono sto ce japanac al to je ono eksluziva i ko hoce nek izvoli ja bi ga uzeo isto al kao 2 ili 3 motor u garazi al ovako