Nismo ali bar mi s foruma pokusavamo biti primjer drugim sudionicima u prometu kako bi se trebali ponasat... Stoga!
Situacija koja me ponukala na ovo se dogodila prije petnestak minuta na mom putu iz Mokosice u grad na poso! Prvo "vozilo" koje srecem je ispod Slade, dvotockas bez registracije nekakvih 50 ccm, lik na njemu bey kacige, u japankama, bey retrovizora i zmigavaca...
Sljedeci je uredniji, otprilike ima sve , pa cak i kacigu na glavi, onu malu sto jedva pokrije do usiju s koje laprdaju trake za vezivanje iste liku iza ledja... Puse mu maestral u facu dosta jako, on ide nekih 50 na sat... Kaciga leluja po glavi i on se bori da mu ne ispadne i odleti, a ja idem za njim

, i sto ako mu ispadne i... Stignem ga, dodjem do njega i acenam mu da veze kacigu. Pa ubit ce nekoga ili ce nekome slomit sajbu ili...
Dakle, otvorile su se igre, svi znamo sto to znaci za promet u Dubrovniku! Vozi i ko vozi i ko ne vozi, i ko zna vozit i ko nezna hodat putem!
Htio bih zamolit svakoga tko ovo procita (zato sam i stavio ovdje u moto temu da moze vidjet tko god otvori forum, moderatori neka premjestaju gdje god hoce

) da se malo sto prije promisli i pokusa svoju kulturu voznje podic na bar malo vecu razinu kako bi nam svima bio zivot ljepsi laksi i mirniji, a voznja manje opterecenje i sigurnija koliko god to moze bit u ovim uvjetima i ovolikoj guzvi!
Hvala svima!