Autor Tema: Nismo ni mi andjeli  (Posjeta: 4338 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Nismo ni mi andjeli
« u: 11 Srpnja 2007, 15:43:43 »
Nismo ali bar mi s foruma pokusavamo biti primjer drugim sudionicima u prometu kako bi se trebali ponasat... Stoga!

Situacija koja me ponukala na ovo se dogodila prije petnestak minuta na mom putu iz Mokosice u grad na poso! Prvo "vozilo" koje srecem je ispod Slade, dvotockas bez registracije nekakvih 50 ccm, lik na njemu bey kacige, u japankama, bey retrovizora i zmigavaca...

Sljedeci je uredniji, otprilike ima sve , pa cak i kacigu na glavi, onu malu sto jedva pokrije do usiju s koje laprdaju trake za vezivanje iste liku iza ledja... Puse mu maestral u facu dosta jako, on ide nekih 50 na sat... Kaciga leluja po glavi i on se bori da mu ne ispadne i odleti, a ja idem za njim  :shock: :shock: :shock:, i sto ako mu ispadne i...  Stignem ga, dodjem do njega i acenam mu da veze kacigu. Pa ubit ce nekoga ili ce nekome slomit sajbu ili...

Dakle, otvorile su se igre, svi znamo sto to znaci za promet u Dubrovniku! Vozi i ko vozi i ko ne vozi, i ko zna vozit i ko nezna hodat putem!

Htio bih zamolit svakoga tko ovo procita (zato sam i stavio ovdje u moto temu da moze vidjet tko god otvori forum, moderatori neka premjestaju gdje god hoce  ;) ) da se malo sto prije promisli i pokusa svoju kulturu voznje podic na bar malo vecu razinu kako bi nam svima bio zivot ljepsi laksi i mirniji, a voznja manje opterecenje i sigurnija koliko god to moze bit u ovim uvjetima i ovolikoj guzvi!

Hvala svima!  :hello:

« Zadnja izmjena: 12 Srpnja 2007, 01:43:22 od Vedro »
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline f6

Odg: Nismo ni mi andjeli
« Odgovori #1 u: 11 Srpnja 2007, 15:53:13 »
 :klanjase: :klanjase: :klanjase: Evo u ime ovoga obečavam da ću za vrijeme ljetnih igara vozit polako   :smoke:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #2 u: 11 Srpnja 2007, 15:59:21 »
Apsolutno!!!  :thumbsup:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #3 u: 11 Srpnja 2007, 16:00:59 »
 :cool2:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
« Odgovori #4 u: 11 Srpnja 2007, 16:09:20 »
Od sada i nadalje i ubuduće!

« Odgovori #5 u: 11 Srpnja 2007, 16:18:14 »
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #6 u: 12 Srpnja 2007, 11:41:00 »
 :thumbsup: a šta ćeš kad ih masu nosi takvu kacigu samo radi 700 kn,a ne radi sebe i svoje sigurnosti
ONO racing motorsport

« Odgovori #7 u: 12 Srpnja 2007, 12:42:56 »
E, vidiš baš zato sam i napiso ovo, ne briga me ko će sto na sebi radit o sigurnosti to je osobna stvar ali da se malo promisli o sigurnosti drugih sudionika u prometu!   ;)
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #8 u: 12 Srpnja 2007, 15:15:30 »
eto dok su Igre neću ni ja voziti :big_smile:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #9 u: 12 Srpnja 2007, 15:18:23 »
I bolje ti je!! Guzve su za poludit,a vozaci nervozni!! Eto danas su dva skuterasa stradala u 10 minuta!! Prosli su na srecu s laksim ozljedama!!
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline f6

« Odgovori #10 u: 12 Srpnja 2007, 16:14:55 »
eto dok su Igre neću ni ja voziti :big_smile:

Tebi treba zabraniti voziti vikendom i praznicima  :lol: :lol: :lol:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #11 u: 12 Srpnja 2007, 21:59:57 »
Bravo Vedro.. treba na svaki nacin podignuti svijest vozaca..  :thumbsup:

« Odgovori #12 u: 13 Srpnja 2007, 07:09:06 »
Svaka cast Vedro, nazalost takvih kamikaza ima koliko hoces..ali svakako pohvala za pokusaj podizanja razine svijesti :klanjase:

Offline ivy

• **
  • fazer 600
« Odgovori #13 u: 13 Srpnja 2007, 09:02:09 »
jako lijepo napisano. premda mislim da oni koji do sada nisu nosili kacige da se i od sada neće ništa promjeniti. negdje sam već bila napisala svoj komentar za nenošenje kacige, ne razumjem te "FACE" ... ta šminka će ih jednog dana koštati glave. ne pada mi na pamet sjesti na motor bez nje. a ovo po gradu što se preserava i misle da su frajeri , e pa za mene su najveći iskompleksirani jadnici željni pozornosti...
do vam Bog zdravlja, za pamet  je kasno

« Odgovori #14 u: 14 Srpnja 2007, 11:19:49 »
Ima tih faca i medju nama,vidjam jednog sa zelenim KLR-om,nesto u zadnje vrijeme slabo nosi kacigu :twisted: Ljudi cuvajte glave.. [smilie=alright]