Forum Motora je poseban negativni primjer. Mene su u kratkom roku od nekoliko dana bez milosti skinuli sa foruma, iako nisam nikog uvrijedio niti rekao bilo sta lose protiv bilo koga ili bilo cega, posebno sam pazio na to jer se iz moga nacina pisanja vidi da nisam sa njihove mikro-lokacije, nego vjerovatno tamo negdje iz recimo Sarajeva ili BiH. Bio sam loginiran uredno (pod nick nameom), ali sam pisao na taj nacin da iznesem svoje misljenje, koje nije bilo isto kao moderatorovo i jednostavno sam rekao svoje stavove o motociklizmu koji su vjerovatno drugaciji jer i dolaze iz drugacijeg podneblja. Ponovno naglasavam da sam pisao na taj nacin i pazio da netko ne kaze da tamo neki ludi Bosanac lupa gluposti, te nitkoga nisam uvrijedio ili nesto lose rekao.
Ali fasistima se nije svidjelo moje misljenje, odnosno moja misljenja i jednostavno su me - skinuli. Nikada vise nisam osjetio potrebu niti da zavirim na forum Motori, a kamoli da se loginiram ili da stavljam svoje postove. To sam i rekao onome Sasi kada smo se vidjeli u Zagrebu, ali njegov komentar je bio "da on nema nista sa moderatorima".