Autor Tema: Molunat 01-07-07  (Posjeta: 10020 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Molunat 30-lip-07
« Odgovori #15 u: 02 Srpnja 2007, 10:04:53 »
Slik, nadam se da ces vjezbati s vaterpolo loptom ovaj tjedan jer si jucer smijesan bio.  ;D

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #16 u: 02 Srpnja 2007, 10:08:16 »
idući pu idem i ja  :big_smile:

eto..ja sam ih srela ispred konzuma,trebalo im je vremena da me skontaju,tj. da me skonta samo jedan forumaš  [smilie=anger]  :big_smile:

vidim bilo je super..ustvari,bilo je onako kako je kad se forumaši skupe,ludilo  :thumbsup:  :thumbsup:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #17 u: 02 Srpnja 2007, 10:27:20 »
Pa jedva sam te skontao kad si bila s nekim drugim tipom,a ne sa svojim.  :shock: :oops:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Odg: Molunat 01-07-07
« Odgovori #18 u: 02 Srpnja 2007, 10:46:38 »
a ja misla da je zbog haljine..btw. onog "svojim" nema više već 3 mjeseca  [smilie=lol]
no dobro..pošli smo u off  [smilie=lol]

sve u svemu,sljedeći put idem i ja i igramo picigina  :thumbsup: i odbojke na pijesku,da vas rasturim  :big_smile:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #19 u: 02 Srpnja 2007, 11:13:16 »
Trebala si ici s nama ovu nedjelju a ne hvatati muskarce po Gruzu!  :roll: 8)

« Odgovori #20 u: 02 Srpnja 2007, 11:14:43 »
hvatat ih po moluntu?  [smilie=lolroll]

(opet off)  :big_smile:

« Odgovori #21 u: 02 Srpnja 2007, 11:18:28 »
ma što ti nama da smo off, bilo je i u nas sexy frajera, i nisu bili baš brzi  :big_smile:

...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #22 u: 02 Srpnja 2007, 12:13:51 »
Mogao si barem ove dvije izbaciti sa slike da se ne odaš!  :big_smile:

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
« Odgovori #23 u: 02 Srpnja 2007, 14:28:15 »
vuka potrudi se malo više drugi put a ne da kroz uši primaš golove. :lol:

« Odgovori #24 u: 02 Srpnja 2007, 15:40:59 »
Morat ce ti netko objasniti da vaterpolo nije rugby i kad pucas preko precke,odnosno meni kroz usi nije zgoditak.  [smilie=lol]

Offline f6

« Odgovori #25 u: 02 Srpnja 2007, 17:47:51 »
Tako mi je žao što nismo bili s vama. U dobru zajebanciju nisam ni sumnjao, pa dovoljna garancija su Vedro i Cvijeto. Nažalost svaki vikend u srpnju sam zauzet tako da sumnjam da ću se pridružiti. Jedino ako nećete samnom ovaj vikend do Splita.  :banghead: :banghead:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #26 u: 02 Srpnja 2007, 21:42:59 »

Naj jaca mi je scena kad je ona tete prolazila s golfom uz plazu i "slucajno" padobranac baci šaku "ljekovitog" mulja i paf po autu... tete popizdi a on na to "aj zatvori prozor,oprat cu ga i zalije par puta morem golfa [smilie=lolroll] legendooooo

[smilie=lolroll]
Legendeeee...bravo bravo
...

« Odgovori #27 u: 02 Srpnja 2007, 21:45:16 »
Rezimirali smo dozivljaje danas popodne u Fashiona... Sve u svemu,treba ponoviti,cim prije!  :thumbsup:

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
« Odgovori #28 u: 03 Srpnja 2007, 00:44:26 »
O dundo F6 pa i vi ste se javili ... a mi se pitali kako nam je ostalo hrane viska iako je svima bio mesni dan .. kad ono Vaša Malenkost nam falila!  :food:

A vidio sam Vas danas u Db2 dok ste rezimirali Nedjelju i mogu Vam reci da sam 120% uz ideju da ovo ponovimo A.S.A.P.

A evo dokaza da je Coca-Cola ipak usla u Molunat i da smo za istu skuzili da joj cak i nije ovo bio prvi put ... A nas domacin je inace zagriženi anti Cola tip!

a kraj frizidera u vrecici vise prazne boce odprije???? Tko li je to pio??

« Odgovori #29 u: 03 Srpnja 2007, 01:04:18 »
Stvarno ste luda ekipa i šta je najbitnije znate guštat  :occasion: :food: :thumbsup: :klanjase: