hvala svima na dobrodoslici..motor je yamaha us custom 750 80 god..tri cilindra, 70 hp, zracno hladjenje, kardanski prenos , tri diska..sama masina je jako elasticna tako da se bez problema moze voziti u 5 brzini na 15oo rpm isto tako full brzo zaurla do 9000 rpm u trecoj..potrosnjA od 4,5 do 10 ovisi od tempu voznje..full je tezak oko 260 kg pa je lagani problem manovranje u skucenim prostorima ali kad se uputi stjena na putu..djelovi su veliki problem ali sto u dbk nije??i ako ima onda je po zlato..tu cak nemogu nac ni obicno mineralno ulje..naime nemam drugu brzinu a u mojoj pili tucu ventili od opel corse neznam koje godiste..znam da ce ovi podaci izazvat podrugivanje nekih cudnih clanova foruma..haha..bitno se snac..motor odrzavam sam tako da nemam problema s servisima a gume narucujem od padjen gume jer dodju sutra dan via city expres i znatno manje me kostaju nego kad bi to islo preko vulkanizera..o sebi nemam sto puno pricat na ovom forumu..zovem se vlaho, broj cipela 43-44 ovisi od proizvodjaca, jmbg nedam! kvocijent inteligencije ko broj cipela hahhaha..forum pratim vec godinu evo sad se i uclanio..zelja mi je ugradit sofisticirani uredjaj na motor zove se kurbla pa ako ko ima kakvih ideja ili prjedloga molio bi da mi javi! zivili!