Autor Tema: ahoj!  (Posjeta: 6606 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: ahoj!
« Odgovori #15 u: 18 Lipnja 2007, 01:28:30 »
welcome
:)

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #16 u: 18 Lipnja 2007, 09:09:04 »
Dobro došao.... najs bajk. Posto je ipak unikat ovdje u nas malo napisi ljudima o cem je rjec :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #17 u: 18 Lipnja 2007, 09:13:58 »
DOBRODOSAO!!!
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #18 u: 18 Lipnja 2007, 10:21:54 »
hvala svima na dobrodoslici..motor je yamaha us custom 750 80 god..tri cilindra, 70 hp, zracno hladjenje, kardanski prenos , tri diska..sama masina je jako elasticna tako da  se bez problema moze voziti u 5 brzini na 15oo rpm isto tako full brzo zaurla do 9000 rpm u trecoj..potrosnjA od 4,5 do 10 ovisi od tempu voznje..full je tezak oko 260 kg pa je lagani problem manovranje u skucenim prostorima ali kad se uputi stjena na putu..djelovi su veliki problem ali sto u dbk nije??i ako ima onda je po zlato..tu cak nemogu nac ni obicno mineralno ulje..naime nemam drugu brzinu a u mojoj pili tucu ventili od opel corse neznam koje godiste..znam da ce ovi podaci izazvat podrugivanje nekih cudnih clanova foruma..haha..bitno se snac..motor odrzavam sam tako da nemam problema s servisima a gume narucujem od padjen gume jer dodju sutra dan via city expres i znatno manje me kostaju nego kad bi to islo preko vulkanizera..o sebi nemam sto puno pricat na ovom forumu..zovem se vlaho, broj cipela 43-44 ovisi od proizvodjaca, jmbg nedam! kvocijent inteligencije ko broj cipela hahhaha..forum pratim vec godinu evo sad se i uclanio..zelja mi je ugradit sofisticirani uredjaj na motor zove se kurbla pa ako ko ima kakvih ideja ili prjedloga molio bi da mi javi! zivili!

« Odgovori #19 u: 18 Lipnja 2007, 11:25:49 »
:hello:

jmbg, broj cipela  :lol:

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #20 u: 18 Lipnja 2007, 11:36:40 »
POZDRAV svaka čast :cool2:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #21 u: 18 Lipnja 2007, 11:43:38 »
forumasima poznatiji iz djira u orebic..eto ga..zdravo bili!

[smilie=lol] [smilie=lol] [smilie=lol] [smilie=lol] [smilie=lol] [smilie=lol]

....formašima jako poznat iz Orebića

dobrodošao  :big_smile:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline Kaubojka

• **
  • Kad narastem bit æu GSXR1000 :)
« Odgovori #22 u: 18 Lipnja 2007, 13:13:37 »
 :hello:
There's many who tried to prove that they're faster
But they didn't last and they die

Meum est propositum in taberna mori! ;)

To be the best, be yourself and have a ball.

« Odgovori #23 u: 18 Lipnja 2007, 17:24:26 »
hvala svima na dobrodoslici..motor je yamaha us custom 750 80 god..tri cilindra, 70 hp, zracno hladjenje, kardanski prenos , tri diska..sama masina je jako elasticna tako da  se bez problema moze voziti u 5 brzini na 15oo rpm isto tako full brzo zaurla do 9000 rpm u trecoj..potrosnjA od 4,5 do 10 ovisi od tempu voznje..full je tezak oko 260 kg pa je lagani problem manovranje u skucenim prostorima ali kad se uputi stjena na putu..djelovi su veliki problem ali sto u dbk nije??i ako ima onda je po zlato..tu cak nemogu nac ni obicno mineralno ulje..naime nemam drugu brzinu a u mojoj pili tucu ventili od opel corse neznam koje godiste..znam da ce ovi podaci izazvat podrugivanje nekih cudnih clanova foruma..haha..bitno se snac..motor odrzavam sam tako da nemam problema s servisima a gume narucujem od padjen gume jer dodju sutra dan via city expres i znatno manje me kostaju nego kad bi to islo preko vulkanizera..o sebi nemam sto puno pricat na ovom forumu..zovem se vlaho, broj cipela 43-44 ovisi od proizvodjaca, jmbg nedam! kvocijent inteligencije ko broj cipela hahhaha..forum pratim vec godinu evo sad se i uclanio..zelja mi je ugradit sofisticirani uredjaj na motor zove se kurbla pa ako ko ima kakvih ideja ili prjedloga molio bi da mi javi! zivili!

Impresivno!

Reci mi jel to njegujes rat-bike stil ili se slucajno poklopilo??
*Kiss french, ride Italian*

« Odgovori #24 u: 18 Lipnja 2007, 17:56:28 »
Pozdrav Konavljaninu! Wellcome! :thumbsup:

« Odgovori #25 u: 18 Lipnja 2007, 21:13:58 »
Vrlo iscrpan izvjestaj ;D Zasto si preskocio da trazis i blatobran po mogucnosti niklovani? [smilie=lolroll] :lol:

2 faber: on je bio u jesenskom djiru, tad ti nisi bio.
Gadna situacija, ali dobro proslo.
Svi smo mi bickery

« Odgovori #26 u: 18 Lipnja 2007, 21:27:21 »
pozdrav!!!
MK UNBELIEVABLE RIDERS

Offline aurellie

« Odgovori #27 u: 18 Lipnja 2007, 21:34:20 »

Samo ti šarafi a izruguju se oni koji pojma nemaju kako ključ ili kacavita izgledaju  :D
 :thumbsup:

Ja isto uzimam gume kod pađena, cijene su im odlične pogotovo za cash kad se dobije mastan popust  :joy: A gume bi mi doše uvijek u roku dan-dva

The machine spirit is with me!

Offline Laske

« Odgovori #28 u: 19 Lipnja 2007, 01:40:09 »
POZDRAV...
Laske