• Forum
  • Pomoć
  • Portal
  • Chat
  • Prijava
  • Registracija
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
Autor Tema: Humanitarna akcija - Ilir Osmani, 30.05.2005.  (Posjeta: 5456 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Dado
*

Kilometraža: 3861

Motor:
V-Strom 650, Vespa PX

« Odgovor #75 : 28 Prosinac 2010, 18:22:24 »

Ilir se zahvalio za kalendare:

"super hvala vam puno ovo mi je najdraži poklon  puno ste mi pomogli jer samo vi to možete  vratiti osmjeh na moje ovako ispačeno lice a zato još jednom sretna nova godina 2011 svim moto club prikaze neka vas dragi bog čuva puuno pozdrava od Ilir."
Evidentirano

Suzuki DL650 V-Strom may just be the most shockingly competent machine in the world today. (Cycle World)

Dado
*

Motor:
V-Strom 650, Vespa PX

« Odgovor #76 : 16 Lipanj 2011, 11:43:14 »

http://www.dubrovacki.hr/clanak/29759/nakon-duge-borbe-s-teskom-bolesti-ilir-zavrsio-skolu

...Ilir Osmani, dječak koji se sedam godina borio s teškom bolešću završio je jučer osmi razred Osnovne škole Marina Getaldića....
Evidentirano

Dado
*

Motor:
V-Strom 650, Vespa PX

« Odgovor #77 : 04 Siječanj 2012, 00:06:00 »

Kao što već pisao, nabavio sam za Ilira jedan moto kalendar koji sam danas i poslao.

evo odgovora:

"Hvala vam puno viste najbolji  motoristi svama sam ponosan niste me zaboravili nemogu vam opisati kako mi je drago ovaj kalendar volim vas zato što ste jaki hrabri i nemate strah još  jednom sam ponosan na vas i vama svima sretna NOVA GODINA 2012 želi vam puno zdravlja sreče ljubavi i neka vas dragi bog čuva od srca vam želi Ilir i nikad i nikad neču zaboravit koliko ste mi pomogli".
Evidentirano

Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
Ispis
Skoči na: