Autor Tema: Porast nesreca  (Posjeta: 18188 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Porast nesreca
« Odgovori #75 u: 25 Srpnja 2007, 12:13:25 »
Ja mislim da mu nije nista koliko cujem... upravo vade motor iz mora... Predlozit cu mu da kupi amfibiju!  :namrgodjen:

Ja cu mu predložit da kupi vodeni skuter od 100KS,a da kopnom ide pješke!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #76 u: 25 Srpnja 2007, 20:33:52 »
šetam se rijekom doljnim putem kad cujem sirene hitne
kasnije u šetnji neki ljudi govore da su dva motorista imale nezgodu ispod mokošice... uhhh

ima li tko više informacija

Offline f6

« Odgovori #77 u: 25 Srpnja 2007, 20:52:37 »
Katastrofa. Upravo je objavljeno da su od Nove godine do danas, vozeči motor ili kao suvozač, poginule 62 osobe. Srušeni su svi rekordi. I da ne zaboravimo, redom su to mlade osobe.

Mislim da je ovo najgori period za vožnju motora. Razlozi:

1. Velike su gužve na cestama, posebno je puno vozača koji više razgledaju okolinu nego što voze. Koncetracija = 0

2. Temperature su izrazito visoke što stvara nervozu i dodatno umanjuje koncetraciju.

3. Pri ovim temperaturama je veoma teško voziti u punoj opremi, što multiplicira mogučnost ozljeda čak i prilikom bezazlenog pada

4. Visoke temperature povečavaju viskozitet uljima i mazivima tako da puno lakše otpadaju s vozila i razlijevaju se po cesti stvarajuči tanki sloj ulja. Kiša nema a nažalost ni po gradu se ulice ne peru (nekad je postojao kamion za to). U kombinaciji s ovolikim povečanjem prometa asfalt je i nekoliko puta masniji nego zimi.

Preporuka: Voziti puno puno opreznije nego u sred zime. Ili još bolje, ne voziti ako nije potreba  ;)
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #78 u: 26 Srpnja 2007, 15:36:22 »
a evo kako mozes nastradat ni kriv ni duzan

Vracale ser jucer prija i ja iz Slanoga.I onaj pogen kad izades iz Trstenoga, ja na svu srecu polako isla.
Izlazim iz bogena i imam sta vidit tip u passatu ispred mene pretice autobus, ide na nas  :shock: i jos blica, ono kao ne vidim ga, na kocnicu i baci se desno, sva sreca opet, nije nitko naletio od ozada i lik prode.

vise srece nego pameti  :roll:
..........na hladnom sjeveru

Offline Nix

« Odgovori #79 u: 27 Srpnja 2007, 00:51:27 »
Počela si se tek susretatz s takvim situacijama.
Nažalost imat ćeš ih još puno puno takvih kao što će mo i mi i s tim se moraš pomirit.
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #80 u: 27 Srpnja 2007, 00:55:55 »
Tako smo ja i jedan frend sa Korčule vozili prema izlazu iz Splita, onako fino kojih 110-120kmh, a u traci do nas lik u nekakvom golfu jedinici, ide možda 60. I mi tako taman paralelno s njim i prelazimo ga, a on se mrtav-hladan odluči prestrojit u našu traku bez da je uopće pogledao ima li koga. Tila sam mu branče iščupat :evil:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

« Odgovori #81 u: 27 Srpnja 2007, 00:59:08 »
mah.....kad te po Vukovarskoj u Zagrebu luđaci izbacuju iz trake u traku pa onda opet....e onda ti dođe da sjedneš u yugo i sve ih potamaniš....gamad  [smilie=lol] [smilie=lol]

Nienna....sva sreća na motoru smo pa se možemo maknut u stranu ali kad si u autu...nemaš di...SUDAR! baaam! i tu-tu pa-pa :thumbsdown:

« Odgovori #82 u: 27 Srpnja 2007, 10:07:06 »
Nienna....sva sreća na motoru smo pa se možemo maknut u stranu ali kad si u autu...nemaš di...SUDAR! baaam! i tu-tu pa-pa :thumbsdown:

e varaš se... provozaću te ja paš vidit da se lakše izbjegne štošta :P
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline Nix

« Odgovori #83 u: 27 Srpnja 2007, 10:55:47 »
Slažem se sa uvaženim zastupnikom Hikom!
Ja sam sjeo s njime u više navrata i svaki put je ekstra lučenje adrenalina. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #85 u: 30 Srpnja 2007, 21:11:57 »
Tko je pao na pumpi u Cilipima predvece??
Crni er5. kazu da je iz burbona.
Ljudi prosuli pricu da sam ja, pa me odmah par ljudi zvalo.
Svi smo mi bickery

« Odgovori #86 u: 30 Srpnja 2007, 21:34:14 »
Ako je iz Burbona,onda je to Berdovic.
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #87 u: 30 Srpnja 2007, 22:02:32 »
Ante Berkovic '75.god.   Slomio je desnu natkoljenicu.   Prema procjeni prometne policije,kriv je za prometnu!
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline pAx

« Odgovori #88 u: 30 Srpnja 2007, 23:40:33 »
a sto je bilo?  :shock:

Offline pAx

« Odgovori #89 u: 31 Srpnja 2007, 11:17:42 »
sinoc citam kako je u posljednih 12 sati poginulo 12 osoba, a sad kako je tijekom noci poginulo jos 4 osobe  :(

http://www.index.hr/vijesti/clanak/tijekom-noci-poginule-jos-cetiri-osobe-u-posljednja-24-sata-12-mrtvih/354547.aspx