Autor Tema: Mladi vozac  (Posjeta: 6847 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mladi vozac
« u: 22 Travnja 2007, 01:30:47 »
Evo veceras sam isao doma preko Bourbon streeta.. i negdje oko ponoc i po me zaustavi murja dolje kod mehanika.. i amo tamo.. jesam li pio.. nisam... ovo ono.. kacigu imam.. registracija ok.. sve ok.. EH pita on mene.. jesam li ja MLADI VOZAC... gledam ga ja... mislim se.. sto ti to znaci. E kaze on meni da ako nije proslo 2 godine od kada sam polozio A kategoriju, da sam MLADI VOZAC, i da ne smijem po zakonu voziti od 23h do 5 ujutro, a ja skoro prasnuo od smijeha. Pa nisam nikad ni cuo za to. Otkud sad to ga pitam.. e da ce mi oduzeti vozacku i iskljuciti me iz prometa na 6 sati, a sutra ujutro da mogu preuzeti vozacku u prometnoj policiji...

E pa bas sutra kada idemo u Orebic.. ali dobro, kao mogu doci prije i preuzeti je. Eto.. dakle sada sam vam ja MLADI VOZAC:. i to cu biti jos punih godinu dana. Navodno kazne nema.. samo me je kao iskljucio iz prometa i pustio da doma odem sa skuterom BEZ VOZACKE :-)..

ma ludilo

Offline Laske

Odg: Mladi vozac
« Odgovori #1 u: 22 Travnja 2007, 01:39:44 »
a tako ti je.... JubiTo je tako rekao i...  [smilie=lol]
Laske

« Odgovori #2 u: 22 Travnja 2007, 02:53:44 »
hahaha, a kakva im korist od tih 6 sati i onda te jos puste do doma!  ;D :lol:

« Odgovori #3 u: 22 Travnja 2007, 07:55:37 »
po meni to nema smisla jer si ti u prometu više od  2 godine, a što kao auto bi mogo voziti od 23-05 ?
eh i ja pricam gluposti, kao da Kirin prica smisleno ;)
aj se ti jos malo raspitaj da li to moguce ?

nisu mi jasni ti caji oduzmu ti dozvolu i onda te puste da vozis bez iste i sami tjeraju u ponvni prekršaj,
a posebno kada puste pijan vozace...

Offline aurellie

« Odgovori #4 u: 22 Travnja 2007, 08:28:27 »
Bolje da su ga pustili da ide doma, nego da ide pješke sa uplatnicom od 500 kuna.

Meni istekla "mlada" dozvola prije 2 tjedna, sad sam stari vozač  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #5 u: 22 Travnja 2007, 08:45:57 »
Bolje da su ga pustili da ide doma, nego da ide pješke sa uplatnicom od 500 kuna.
tocno to

mene su isto tako zaustavili, i samo mi digli vozacku na 6 sati...al zato je Bajac trebo platit 500kn

krampuse cudno da i nitko nije reko za to da si "mladi vozac", ako si u zadnjih godinu dana polagao.meni su to mali milijun puta i ponovili i objasnjavali.  :shock:
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #6 u: 22 Travnja 2007, 09:02:51 »
pa eto ..stvarno nije.. ni u auto skoli niti je itko od kolega to spomenuo... zacudio se kad mi je cajo to rekao ... ali dobro..

Evo idem upravo po vozacku, pa na most... aj vidimo se :-)

« Odgovori #7 u: 22 Travnja 2007, 09:21:12 »
tocno to

mene su isto tako zaustavili, i samo mi digli vozacku na 6 sati...al zato je Bajac trebo platit 500kn

krampuse cudno da i nitko nije reko za to da si "mladi vozac", ako si u zadnjih godinu dana polagao.meni su to mali milijun puta i ponovili i objasnjavali.  :shock:

ne ne....
meni digli i rekli da ce mi doc postom...
ali vec dugo vremena nista ne dolazi....
bice skupljaju oni matrijala.... [smilie=lolroll]

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #8 u: 22 Travnja 2007, 09:38:43 »
ček.. u vozačkoj imaš štancano A ili A1?  Ja sam isao preko grane i eto par puta su me to pitali.... i na osnovu mojih godina valjda nisam bio taj da spadam pod A1 a ovo iza 23h me niko nije zaustavio (osim gore na mostu kad su bia ona kasnonocna okupljanja) i eto il nesto nestima il cajo nije skonto?  1god je prosla :joy:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #9 u: 22 Travnja 2007, 12:24:52 »
Hvala Bogu na ljeto će biti 3 godine kako imam A kategoriju pa nisam više mladi vozač [smilie=lolroll]
To što auto vozim već 27 godina JubiTou vjerojatno ne bi ništa značilo  :P
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #10 u: 22 Travnja 2007, 18:05:44 »
ma to je totalna glupost taj zakon... npr. meni stari auto vozi cijeli život i sd recimo oće vozit motor i položi za njega i on je od toga datuma dvije godine točno mladi vozač i nesmije vozit između 11 do 6. pre pre pre smiješno... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
umijesto da to stave samo za nas mlađe što bi koliko toliko i imalo smisla oni to stave za sve... recimo da je to za nas od 18-21 bilo bi sasvim logično... jes da bi se mi isto bunili i šizili, ja prvi...ali je to ipak logično i pokazalo se da to pomaže i da se koliko toliko smanjio broj nesreća u tom vremenskom razdoblju od 23 do 6.
uglavnom sadašnje stanje propisa je totalno :cool2: :cool2: smiješno... [smilie=lol]

« Odgovori #11 u: 22 Travnja 2007, 19:03:56 »
pa evo.. ja sam jutros preuzeo vozacku .. i pitam lika na salteru (caja) hoce li mi slijediti neka kazna za ovo?.. kaze on.. oo pa da kako.. to ces sve na sudu saznati.. e sada meni opet upitnik.. kako na sudu.. ako je to samo prekrsaj.. valjda ti dodje doma uplatnica postom i kazna da je plasti a ako ne..onda na sud... i pitam ga ja .. da zasto moram od 23h ne vozit motor... MOTOR kaze on.. da - ja kazem sinoc mi je oduzeta vozacka jer sam vozio motor...
E sad se on zamisli .. i gleda mi vozacku..i gleda one papire.. pa mu nista nije jasno, pa zakljuci A TI SI MLADI VOZAC ZA "A" KATEGORIJU....

aleluja... da... e pa kaze on.. ovo je prvi put da vidim da je nekome oduzeta vozacka kao mladom vozacu za A kategoriju... kako bilo.. ako mi dodje kazna zalit cu se...

« Odgovori #12 u: 22 Travnja 2007, 19:11:12 »
kazna ti neće doć..meni je bivši uhvaćem u autu u 11 i 50 prije nekih 6 mjeseci ako ne i više i još mu ništa nije došlo  ;)
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #13 u: 22 Travnja 2007, 19:15:10 »
pa meni bi obicno kazne stizale godinu i 2 mjeseca nakon prekrsaja.. tako da.. :-)

« Odgovori #14 u: 22 Travnja 2007, 20:37:49 »
kazna ti neće doć..meni je bivši uhvaćem u autu u 11 i 50 prije nekih 6 mjeseci ako ne i više i još mu ništa nije došlo  ;)

A i ti izlaziš s đecom... :mrgreen: