MA FORUM SMO PRETVORILI U DA TI NEKAŽEM ŠTO ... 
Zato sto se ne drzi pravila

... Uostalom, tko je ovdje bio na pocetku, znat ce zasto se neki bune...
Svatko je dobrodosao na forum, i mateja naravno, ali mislim da smo se jednom svi bili dogovorili da cemo ovaj forum ostaviti malo vise `kolegijalnijim` nego neki drugi gdje se poznaje 5 ljudi. Ovo je nasa zajednicka `kuca`, uostalom, i javno glasilo svih nas (i svi ga citaju, i motoristi i `civili`), bar ja tako dozivljavam! Ako netko za*ere, za*rali smo svi ... tajnost ovdje, plakati `otkazano` preko prikazinih plakata ... sto su motoristi - sredstvo sprdancije?
I nikad se nije otvorila prepirka oko svake pizdarije, ko sto neki kazu, nego oko one cure iz splita i `mateje`. Mateja neka fino posalje PP izu - ja sam ta i ta, izo napise `cura stima` i to je to! Mateja, to si vec trebala i napraviti nakon pocetka polemike, a ne nastaviti sa tajnosti ... ali, dobrodosla na forum!
Moje subjektivno razmisljanje.
Ovaj forum shvacam ozbiljno, a ne kao sredstvo za `dobro jutro` uz kavu! Niti koristim niti jedan drugi osim ovog!
Faber sorry, forum niji uopce pretvoren u `nekazem sto` ... mislim da je daleko najbolji, bar zbog tog sto se zna tko je tko, pa smo svi kao veliki moto klub bez obaveza! I svi prijatelji su dobro dosli! Uostalom, vjeruje da ti sa motori.hr imas puno linkova na druge forume `adv-rider` i neke slovenske, pa pogledaj kako se ljudi tamo ophode jedni prema drugima, kako pisu, i koji su kriteriji.