Autor Tema: veliki kiss iz konavala svim bikerima i bikericama!!!  (Posjeta: 9034 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: veliki kiss iz konavala svim bikerima i bikericama!!!
« Odgovori #45 u: 20 Travnja 2007, 21:13:48 »
Izo me zna a i njegovi prijatelji iz zupe i konavala

Izo ne zna o kome se radi. Izo samo zna čiji je mail koji si prijavila, a ta osoba nije registrirana na forum!
Ako pod hitno ne objasniš o čemu se radi uslijedit će brisanje profila.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #46 u: 20 Travnja 2007, 21:16:06 »
Joj što volim informatičku forenziku!!!  :thumbsup: :lol:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #47 u: 20 Travnja 2007, 21:20:51 »
Pozdrav ma ko god bio :thumbsup:

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #48 u: 21 Travnja 2007, 00:15:43 »
Joj što volim informatičku forenziku!!!  :thumbsup: :lol:
pa mogli su odma vidit ip adresu... pvaj..kako to dalje ide  :mrgreen:

denu hik objasni im
..........na hladnom sjeveru

Offline Dado

• *
« Odgovori #49 u: 21 Travnja 2007, 00:33:37 »
pa ne piše na ip adresi ime i prezime

Offline ntR

« Odgovori #50 u: 21 Travnja 2007, 00:46:43 »
Kod t-coma se ip adresa mjenja svakim novim spajanjem tako da nema koristi...
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

« Odgovori #51 u: 21 Travnja 2007, 00:56:22 »
zaš' se prepirete tu? ako ste ustanovili da nije ono što kaže da jest,izbriše joj se profil..
ne treba valjda anketu za to postavit još na kraju  :shock:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #52 u: 21 Travnja 2007, 01:04:59 »
Sta ste vi zenske zapele protiv toliko...

Pustite sad admin ce to rjesiti...mozda cura stvarno nije krivaa....ljudi ovo je samo forum  :!: :!: :!:
...

Offline Dado

• *
« Odgovori #53 u: 21 Travnja 2007, 01:09:07 »
Pričekat ću još malo, možda objasni.

Btw, imam ip adrese sa kojih je postano (samo su dvije), imamo i vrijeme postanja tako da se može doći i do imena  ;)

« Odgovori #54 u: 21 Travnja 2007, 02:49:23 »
2 nienna... buncaš ćerce.. netje itji sa ajpi adresom tako lako  :P :P :P  :lol:

rješenje registracija na forum bi bilo da se mora unijet realname e-mail (nije baš uvjek izvedivo) za potvrdu registracije... onda vjerojatno nebi bilo ovakvih situacija
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #55 u: 21 Travnja 2007, 08:37:59 »
MA FORUM SMO PRETVORILI U DA TI NEKAŽEM ŠTO ... :thumbsdown:

Zato sto se ne drzi pravila :!: ... Uostalom, tko je ovdje bio na pocetku, znat ce zasto se neki bune...

Svatko je dobrodosao na forum, i mateja naravno, ali mislim da smo se jednom svi bili dogovorili da cemo ovaj forum ostaviti malo vise `kolegijalnijim` nego neki drugi gdje se poznaje 5 ljudi. Ovo je nasa zajednicka `kuca`, uostalom, i javno glasilo svih nas (i svi ga citaju, i motoristi i `civili`), bar ja tako dozivljavam! Ako netko za*ere, za*rali smo svi ... tajnost ovdje, plakati `otkazano` preko prikazinih plakata ... sto su motoristi - sredstvo sprdancije?
I nikad se nije otvorila prepirka oko svake pizdarije, ko sto neki kazu, nego oko one cure iz splita i `mateje`. Mateja neka fino posalje PP izu - ja sam ta i ta, izo napise `cura stima` i to je to! Mateja, to si vec trebala i napraviti nakon pocetka polemike, a ne nastaviti sa tajnosti ... ali, dobrodosla na forum!
Moje subjektivno razmisljanje.

Ovaj forum shvacam ozbiljno, a ne kao sredstvo za `dobro jutro` uz kavu! Niti koristim niti jedan drugi osim ovog!

Faber sorry, forum niji uopce pretvoren u `nekazem sto` ... mislim da je daleko najbolji, bar zbog tog sto se zna tko je tko, pa smo svi kao veliki moto klub bez obaveza! I svi prijatelji su dobro dosli! Uostalom, vjeruje da ti sa motori.hr imas puno linkova na druge forume `adv-rider` i neke slovenske, pa pogledaj kako se ljudi tamo ophode jedni prema drugima, kako pisu, i koji su kriteriji.
« Zadnja izmjena: 21 Travnja 2007, 08:52:28 od Free Rider »
Cigo

« Odgovori #56 u: 21 Travnja 2007, 10:46:58 »
Tako je Free Rider, apsolutno se slažem s tobom! :thumbsup: :thumbsup:
Moèiæi-Konavle

Offline ivy

• **
  • fazer 600
« Odgovori #57 u: 21 Travnja 2007, 10:51:48 »
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
do vam Bog zdravlja, za pamet  je kasno

« Odgovori #58 u: 21 Travnja 2007, 10:52:22 »
fREE RIDER..  slazem se... i ja ovaj forum smatram jednom "kucom"... ipak.. tu provodim dosta vremena.. postujem sto se govori ovdje.. ucim i uzivam.. neka tako i ostane.. upravo radi toga je ovo specifican forum..

« Odgovori #59 u: 21 Travnja 2007, 11:11:09 »
Zato sto se ne drzi pravila :!: ... Uostalom, tko je ovdje bio na pocetku, znat ce zasto se neki bune...

Svatko je dobrodosao na forum, i mateja naravno, ali mislim da smo se jednom svi bili dogovorili da cemo ovaj forum ostaviti malo vise `kolegijalnijim` nego neki drugi gdje se poznaje 5 ljudi. Ovo je nasa zajednicka `kuca`, uostalom, i javno glasilo svih nas (i svi ga citaju, i motoristi i `civili`), bar ja tako dozivljavam! Ako netko za*ere, za*rali smo svi ... tajnost ovdje, plakati `otkazano` preko prikazinih plakata ... sto su motoristi - sredstvo sprdancije?
I nikad se nije otvorila prepirka oko svake pizdarije, ko sto neki kazu, nego oko one cure iz splita i `mateje`. Mateja neka fino posalje PP izu - ja sam ta i ta, izo napise `cura stima` i to je to! Mateja, to si vec trebala i napraviti nakon pocetka polemike, a ne nastaviti sa tajnosti ... ali, dobrodosla na forum!
Moje subjektivno razmisljanje.

Ovaj forum shvacam ozbiljno, a ne kao sredstvo za `dobro jutro` uz kavu! Niti koristim niti jedan drugi osim ovog!

Faber sorry, forum niji uopce pretvoren u `nekazem sto` ... mislim da je daleko najbolji, bar zbog tog sto se zna tko je tko, pa smo svi kao veliki moto klub bez obaveza! I svi prijatelji su dobro dosli! Uostalom, vjeruje da ti sa motori.hr imas puno linkova na druge forume `adv-rider` i neke slovenske, pa pogledaj kako se ljudi tamo ophode jedni prema drugima, kako pisu, i koji su kriteriji.
sve to stoji..ali kud me otjera baš na neke slovenske forume...šta ih ima 15 čak a?
lol
šalim se.

to je tvoje mišljenje....a svaka jedinka ima pravo na svoje vlastito mišljenje koje se ne mora podudarat sa drugom.  :thumbsup: