Autor Tema: Opet prometna  (Posjeta: 9236 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

Opet prometna
« Odgovori #30 u: 03 Travnja 2007, 20:14:26 »
Hebiga, čuo sam danas. Žao mi je Ivicu, on je stvarno  :thumbsup: Nije zaslužio da ovako nastrada. Nadam se brzom ozdravljenju a za motor manje više.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Opet prometna
« Odgovori #31 u: 03 Travnja 2007, 20:18:41 »
jadni ivica ja taman naišo.Išo u komolac kad facktory u moru.
hvala bogu da je on dobro.

Opet prometna
« Odgovori #32 u: 03 Travnja 2007, 20:42:01 »
ma dobo, samo neka on bude dobro... :thumbsup:
a za motor ima vremena.......

Offline ntR

Opet prometna
« Odgovori #33 u: 03 Travnja 2007, 20:58:43 »
Ja sam cuo i odmah zovem starog ali nije pojma imao, inace motor je totalka ali glavno da je ivica dobro  :thumbsup:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Opet prometna
« Odgovori #34 u: 04 Travnja 2007, 12:23:06 »
evo danas meni profesor rekao što je bilo..
on je sa škodom izlazio pokraj one zebre na cestu (preko pune) u smjeru grada...kad je pogledao lijevo i desno nije nikog vidio i krenuo je....napravio je par metara i rekao je kako je osjetio neke udarce i čuo zvuk motora...zaustavio se i kad je izišao,motor je bio u moru s jedne strane mula a Ivica je bio s druge strane....
cijela desna strana auta je udubljena i istrugana..
kako kaže,išao ga je pretjecat s desne jer s lijeva nije mogao pa mu je vjerojatno zakačio stop lampu....
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Opet prometna
« Odgovori #35 u: 04 Travnja 2007, 12:38:32 »
ono je tamo lagani zavoj, ako je to na tom mjestu... kako god... profa je kriv... čisto sumnjam da se andrijić baš toliko brzo tamo obletio... ili možda jes... ali nije sad toliko ni bitno
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Opet prometna
« Odgovori #36 u: 04 Travnja 2007, 12:52:40 »
Ma jes .. ISO GA JE PRESTIZAT SA DESNE , pa je odlucio i motor oprat usput!

jeli taj debil od tvog profesora pomislio da se ukljucuje u promet preko pune crte u bogenu? :evil:

Offline Laske

Opet prometna
« Odgovori #37 u: 04 Travnja 2007, 13:03:22 »
vozač auta kriv 100% bez obzira na brizinu nadolazećeg motora, a motor je po meni išao ne sporo, jer sam vidio auto u kakvom je stanju...
brz oporavak Ivici...
Laske

Opet prometna
« Odgovori #38 u: 04 Travnja 2007, 13:11:51 »
Da se nadovezem! Na tom mjestu se dosa auta okrece i prelazu punu crtu,a niti nevidi dali itko nailazi s druge strane.Ja sam s autom izbjegao par puta sudar na isom mestu.
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Opet prometna
« Odgovori #39 u: 04 Travnja 2007, 22:44:12 »
Citat: "shezael"
evo danas meni profesor rekao što je bilo..
on je sa škodom izlazio pokraj one zebre na cestu (preko pune) u smjeru grada...kad je pogledao lijevo i desno nije nikog vidio i krenuo je....napravio je par metara i rekao je kako je osjetio neke udarce i čuo zvuk motora...zaustavio se i kad je izišao,motor je bio u moru s jedne strane mula a Ivica je bio s druge strane....
cijela desna strana auta je udubljena i istrugana..
kako kaže,išao ga je pretjecat s desne jer s lijeva nije mogao pa mu je vjerojatno zakačio stop lampu....
tvoj profesor LAŽE oduzeo je čovjeku prednost i neka ne SERE, nije Ivica majmun da prestiže sa desne strane nego je bježao sa motorom koliko je mogao dok mu ovaj nije zatvorio put, a te fore ja ništa neznam i ničeg se ne sjećam neka priča vama u školi meni ne može, profa jednostavno nije gledao i prelazio je preko pune crte i to treba da plati, nemoj ovo shvatiti osobno, ali nemoj pričat priče koje nisu istinite
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Offline aurellie

Opet prometna
« Odgovori #40 u: 04 Travnja 2007, 22:55:39 »
CI ES AJ DU MOTO  :D

The machine spirit is with me!

Opet prometna
« Odgovori #41 u: 04 Travnja 2007, 23:13:44 »
Citat: "bubson"
tvoj profesor LAŽE oduzeo je čovjeku prednost i neka ne SERE, nije Ivica majmun da prestiže sa desne strane nego je bježao sa motorom koliko je mogao dok mu ovaj nije zatvorio put, a te fore ja ništa neznam i ničeg se ne sjećam neka priča vama u školi meni ne može, profa jednostavno nije gledao i prelazio je preko pune crte i to treba da plati, nemoj ovo shvatiti osobno, ali nemoj pričat priče koje nisu istinite

Samo je rekla sta je profa rekao...

A nije i rekla da ona to tvrdi...

A profa moj...uf...ko sve vozi auto...ma cim si napisala da vozi škodu...netrebaš pisat dalje ništa :thumbsdown:
...

Offline Nix

Opet prometna
« Odgovori #42 u: 05 Travnja 2007, 00:17:07 »
Kakve veze ima što vozi škodu? :shock:
Free Rider

Tetkica racing team

Opet prometna
« Odgovori #43 u: 05 Travnja 2007, 00:30:43 »
kako nema veze?

čim voziš škodu, debil si i kriv s po defaultu

ako na primjer voziš bembaru, onda si lola, naj-vozač i nepogriješiv, jednom riječju savršen

:toilet:  :puke:  :tooth:
CIKLAMA

Opet prometna
« Odgovori #44 u: 05 Travnja 2007, 10:15:41 »
najgori su mi oni što rade u škoda servisima!  [smilie=lolroll]

gadno je to... misliš vidi te 100%, proćeš... kad ono frajer ne benda, ideš izbjeć u zadnji momenat, ali nema šanse! Relativno je dobro završilo sve... nadam se novom motoru i što bržem oporavku... rebra boleeeeeee!
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio